Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ο Νίκος Ζήγρας αποκαλύπτει: Οι μίζες του Άκη είναι ακόμα στην Ελβετία

nikos-zigras-570



Ο άλλοτε συνένοχος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας έχει μετατραπεί σε βασικό μάρτυρα κατηγορίας εναντίον του και υποστηρίζει ότι αρκετοί βουλευτές και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ήξεραν για τις μίζες.



Ο ξάδερφος του πρώην υπουργού μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι από το ΠΑΣΟΚ ήξεραν τι συνέβαινε με τον Τσοχατζόπουλο: «Είναι γνωστά τοις πασι αυτά, ακόμη και στο υπουργείο που ήταν. Έδινε χρήματα σε βουλευτές όποτε είχαν ανάγκη», υποστηρίζει και ισχυρίζεται ότι έχει δει με τα μάτια του συναλλαγή με πολιτικό.

Ο Νίκος Ζήγρας αναφέρθηκε και για τα τελευταία χρήματα που είχε αναλάβει να μεταφέρει από μία ελβετική θυρίδα σε άλλη. Είναι το ποσό των 400.000 δολαρίων που εντόπισαν οι ελβετικές αρχές στην Credit Suisse. Μάλιστα, πήγε ένα βήμα παρακάτω και αποκάλυψε πως τα συγκεκριμένα χρήματα προορίζονταν για την πρώτη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Επίσης είπε πως οι Αρχές βρήκαν ακόμα και ιδιόχειρο σημείωμα της κόρης τους, Αρετής που έγραφε: «άνοιξα τη θυρίδα και πήρα 40.000 δολάρια». Σύμφωνα με τον Νίκο Ζήγρα, τα χρήματα θα έπαιρναν τελικά οι Άκης Τσοχατζόπουλος και Γιάννης Σμπώκος.

«Εκεί γινόταν η μοιρασιά μεταξύ τους» είπε και πρόσθεσε πως ο Τσοχατζόπουλος ζητούσε μανιωδώς τα χρήματα του από τον Σμπώκο. Ο Νίκος Ζήγρας υποστηρίζει ότι ο πρώην υπουργός είχε μπλέξει και έναν επιχειρηματία και τον έστειλε στην Ελβετία για να εντοπίσει τα χρήματα από τις μίζες: «Μου είπε ο Ακης ότι έστειλε τον Σαχπασίδη στην Ελβετία και ότι επιτέλους εντόπισε τα χρήματα. Είναι στη Γενεύη στη UBS. Έχω την εντύπωση ότι αυτά κοιμούνται ακόμη εκεί...».

ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΜΠΡΑ

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο κ ΖΗΓΡΑΣ.
Ο άλλοτε συνένοχος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας έχει μετατραπεί σε βασικό μάρτυρα κατηγορίας εναντίον του και υποστηρίζει ότι αρκετοί βουλευτές και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ήξεραν για τις μίζες.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ;;; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!
Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου