Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Πάτρα: Συνελήφθη ο σκοπευτής που σημάδευε με όπλο διαδηλωτές στην πορεία- Είναι Ιταλός υπήκοος-νεο βιντεο

http://www.contraseolous.gr/wp-content/uploads/2013/09/skop3.jpg 

Συνελήφθη  στη συμβολή των οδών Γούναρη και Σωτηριάδου ο άνδρας που νωρίτερα έβγαλε όπλο και σημάδεψε διαδηλωτές που περνούσαν έξω απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Τα τελευταία περίπου 30 λεπτά η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ασημί Φόρντ Φόκους με τις ιταλικές πινακίδες στο οποίο επέβαινε ο άνδρας που νωρίτερα έβγαλε όπλο και σημάδεψε διαδηλωτές στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Πάτρας.
Ο άνδρας είναι Ιταλός υπήκοος, κρατείται αυτή την ώρα στην Ασφάλεια και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το όπλο είναι κανονικό. Στους αστυνομικούς είπε ότι δέχθηκε πέτρες στο αυτοκίνητο του, στην πόρτα του συνοδηγού.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ο άνδρας που φορούσε μαύρο σορτς, βγήκε από το αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Γούναρη και Υψηλάντου και σε στάση… σκοποβολής σημάδεψε διαδηλωτές με το όπλο του!
Εκείνη την ώρα σημειώνονταν έξω απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Γούναρη. Επιστρέφοντας απο το μνημείο Τεμπονέρα προς το κέντρο της Πάτρας, άτομα που βρίσκοταν στις παρυφές της πορείας, πέταξαν μολότωφ στο μπαλκόνι των γραφείων της οργάνωσης και ακολούθησε πετροπόλεμος.

 



.
www.contraseolous.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου