Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΥΡΡΟΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ...ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ! ΓΕΛΟΙΟΙ


piros-vasilias
Απίστευτο! Ο Βασιλιάς της Ηπείρου Πύρρος χαιρετάει ναζιστικά.Στην πυρά!
Να κατεδαφιστεί αμέσως ή να του κόψουν το χέρι.
Δεν έχει σημασία που χρονικά τον Βασιλιά Πύρρο και τον Χίτλερ τους χωρίζουν γύρω στα 2 χιλιάδες χρόνια.Αφού το είπε το ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ (ειδικά ο Ψαριανός) και το ΚΚΕ ότι αυτός ο χαιρετισμός είναι ναζιστικός πάει και τελείωσε! Ρε, με σας τους πολιτικούς παραδίδουμε και την Μακεδονία στους Σκοπιανούς κι έτσι μετά από λίγα χρόνια όταν θα λέμε Μέγας Αλέξανδρος, θα τον αποκηρύσσετε ως "Μακεδόνα-Σκοπιανό, φονιά των λαών"! Γελοίοι!
katidis-aek-nazistikos-panigirismos-eurokinissi-660 0
Αυτοί είναι οι ξεφτίλες πολιτικοί μας. Αποφάσισαν να στήσουν στον τοίχο τον 19χρονο Κατίδη που χαιρέτησε, έτσι όπως χαιρέτησε ο βασιλιάς Πύρρος για να του κόψουν τελικά το ποδόσφαιρο! Πάρτε πίσω την απόφασή σας ρε γελοίοι.




makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. Μόνο που εσύ που γράφεις το γελοίο άρθρο σου δεν βλέπεις μια σημαντική διαφορά ανάμεσα στους δύο χαιρετισμούς!Ο Πύρρος υψώνει το χέρι στο ύψος του ώμου του και χαιρετά σαν ένδοξος βασιλιάς το λαό του ίσως.Ο γελοίος Κατίδης υψώνει το χέρι του πάνω από το ύψος του κεφαλιού του ακριβώς όπως ο άθλιος χίτλερ και οι άχρηστοι οπαδοί του!Συγκρίνεις δύο μεταξύ τους διαφορετικά πράγματα,τη σημασία του ελληνικού χαιρετισμού με τον υπνωτισμένο δουλικό χαιρετισμό των οπαδών του χίτλερ.Ο Αδόλφος τον έκλεψε,όπως και τη σβάστικα από τους αρχαίους Έλληνες προγόνους μας.Έτσι χαιρετάνε σήμερα όλοι οι πορωμένοι ναζιστές,άρα μη λες ότι ο Κατίδης χαιρετούσε σαν τον Ηρωικό Πύρρο.Ντροπή και βλασφημία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή