Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Έναν παράδειγμαν................................ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ 2!!!!






ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


Έναν παράδειγμαν................................ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ 2!!!!

Η λογική των Πρωτόκολλων των Σοφών (του Ιεροσωλημίτικου λόφου Ζιών = Ζηών = Ζέϋς = Ζευς) Σιών αποτελεί αντιγραφή του εφευρέτη της λογικής σκέψης Αριστοτέλη και ενώ οι Εβραίοι τον μελετούσαν οι Έλληνες υποτιμούσαν τον παππού διά χάριν του Ψευδονεοτερισμού.

Οι τράπεζες παρείχαν στους τραπεζοϋπάλληλους της Κύπρου χαμηλότοκα δάνεια. Αφού ήταν διαθέσιμα τα έπαιρναν κατάθεταν τα ποσά σ' άλλες τράπεζες για να εκμεταλλεύονται την διαφορά τόκου καταθέσεως.

Δηλ. επί παραδειγμάτι, έπαιρναν δάνεια με 2% επιτόκιον δανεισμού και τα κατάθεταν σ' άλλες τράπεζες με επιτόκιον κατάθεσης 2,5 - 4%. Μάλιστα αλληλοβοηθούντο οι τολμηρότεροι και εξυπνότεροι εξ αυτών, ειδικά στις ΣΠΕ (ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ). Μετά το κούρεμα των καταθέσεων τους έμεινε το χρέος, χαχαχαχαχαχαχα! Και η πιθανότητα χρεοκοπίας τινών τραπεζών και ιδιαιτέρως τινών ΣΠΕ επειδή οι διοικούντες αυτές ή οι περίγυροι τους δανείστηκαν για να εκμεταλλευτούν την διαφορά τόκου και έμειναν τα δανειστικά ιδρύματα εκτεθειμένα. Δύο παροιμίες: α) Το έξυπνον πουλί από την μύτη πειάνεται β) πήγε για μαλλί και ήρθε κουρεμένος και μία ιδική μου γ) το έξυπνον πουλί πειάνει τον πούλλον και τ' αρχίδιν.....

Οι Λησοτοσυμμορίτικες Τράπεζες έκριναν το κεφάλι σας ως εξής: είδαν πως είμαστε μαλλιαροί και έκοψαν το αριστερόν μέρος που ήταν οι καταθέσεις ενώ έβαλαν και θα βάλουν ειδικόν εκμηκητικόν φάρμακον στο δεξί μέρος του μαλλιού για να προσαυξηθεί το χρωστούμενον ποσόν και εκάμαν μας ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΗΩΝ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Ένας φίλος μου ήταν τόσον μαλλιαρός σε καταθέσεις, αξιόγραφα (που δεν θα πάρουν δραχμή......), ομόλογα, μετοχές που καταχρεοκόπησαν διαφόρων εταιρειών και μετοχές της Τράπεζας Κύπρου που τώρα υποβιβάστηκαν σε κατηγορία Β΄με αξία ΜΗΔΕΝ που στην πρσπάθεια τους να σουλουππώσουν την μαλλιαρή του χαίτη του έκοψαν τα αυτιά και διαμένει ο κακορίζικος στο νοσοκωμείον....... ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΕΙΡΩΝΙΚΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΑΙΟΙ: ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου