Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Έναν παράδειγμαν.................. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ 1!!!!






ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Έναν παράδειγμαν.................. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ 1!!!!

Ο κύριος Β είχε πολλές καταθέσεις οι οποίες επιτοκίζοντο αδρά. Συνταυτοχρόνως ο εξυπνάκιας αυτός κρυπτοειρωνευόταν τον κύριον Α ο οποίος έκανε επενδύσεις σ' ακίνητα και χρωστούσε χρήματα από δάνεια και επίσης τον ζηλοφθονούσε μήπως αυξηθεί η τιμή των ακινήτων.

Ο κύριος Β κλασικός κυριλέ λογιστικέ άπληστος δεν κατάλαβε πως για να παίρνει τόκους καταθέσεων πρέπει να προσεύχεται στον Θεόν όπως ο κύριος Α κάνει τις απαιτούμενες πωλήσεις και να του απομένει κέρδος προς εξόφλησιν των δόσεων δανείων του ούτως ώστε οι τράπεζες να κερδίζουν και συνάμα να τους μένει περίσσευμα για να δίνουν τόκους καταθέσεως στον κύριον Β. Έτσι επειδή ο κύριος Β ευχόταν να μην πάνε καλά οι δουλειές του κύριου Α και επειδή ο κύριος Α κατάλαβε πως τόκος δανείου της τάξης 7-9% είναι έγκλημα και κοροϊδία σταμάτησε ν' αποπληρώνει τα δάνεια του και κράτιζε τα τινά πενιχρά χρέη τους προς επιβίωσιν. Τουτέστιν ο κύριος Β επέτυχε έμμεσα εκείνον που επ' εύχετο έμμεσα ήτοι την αυτοκαταστροφήν του, τουτέστιν του κούρεψαν τις καταθέσεις διότι ήταν μετεισπράξεις από εικονικές εισπράξεις της τράπεζας από τον κύριον Α που δεν έγιναν ποτέ και έτσι επαληθεύεται η κυπριακή παροιμία ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ (ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ) ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ. Επίσης ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΝ.

Ο κύριος Β σκεπτώταν με την εξυπνοβλακεία της ΕΟΚΑ Β και ο κύριος Α με την αγωνιστικότητα της ΕΟΚΑ Α εκείνης ήτις ίδρυσε την ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που σήμερα εξυβρίζουν και ατιμάζουν φανεροί/αριστεροί και κρυφοί/δεξιοί ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ!!!!

Τέτοια βλέπαμε για πολλούς μήνες στον τόπον μου, έχει ο καιρός γυρίσματα. Πιο άτυχος και βλάκας φάνηκε ο καταθέτης από τον κουμαρτζιήν (τζογαδώρον), δεν άκουε την ρεμπέττικη ωδή πως αν τα λεφτά σου δεν τα φας θα στα φάνε κάποιοι άλλοι, α ρε είρωνες που εμπιστευόσασταν στους λύκους με προβιές αμνών τα χρήματα σας.................... ΓΗΝ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ!!!!! Λέγει μία άλλη σοφή παροιμία.....................

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου