Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ!!!!



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ!!!!

Μυστική πρόταση του Ηνωμένου Βασίλειου για νομισματική συμπερίληψη και κυριαρχική συμπερίληψη της Κύπρου στην Ομοσπονδία του. Μεταξύ άλλων μονομερής αντικατάσταη του ευρώ με την στερλίνα, εγγύηση της ισοτιμίας από την Μεγάλη Βρεττανία, όπως και εγγύηση για Ελληνική Παιδεία και Χριστιανική Ορθοδοξή Θρησκεία
ενώ η επίσημη πρώτη γλώσσα διά του Κατασταστικού επανένωσης θα είναι η ελληνική γλώσσα. Αυτά που έπρεπε να ζητήσουμε πριν επιχειρήσουμε τον Απελευθερωτικόν Αγώναν του 1955-59 μ.Χ. δίχως να σημαίνει πως ήταν λάθος ο τότε αγώνας διότι υπήρχε η πιθανότητα εάν δεν αντιδρούσαμε η Αγγλία να επέστρεφε την Κύπρο στην χώρα απ’ όπου την παρέλαβε ήτοι την Νεοθωμανική κρατική ψευδαυτοκρατορία. Πάντως ένας Παραλιμνίτης αγράμματος άνθρωπος σχολίασε τότες τα εξής ως προς τους  Αγωνιστές της ΕΟΚΑ: «μα τούτοι εν (είναι) πελλοί (τρελλοί) μάχουνται να φύουν το μεγαλύτερον βασίλειον του κόσμου και να φέρουν τους Τούρκους….» και το αναφέρω ως τροφή περί εύλογης σκέψεως. Κανένας δρόμος δεν είναι σωστός ή λάθος πριν γίνουν οι επόμενες αποφάσεις προσοδηγήσεως, τα εκάστοτε επόμενα βήματα κρίνουν την αξία, την μεγαλοευφυία και την ορθότητα των προηγούμενων. Αν θέλεις να πάεις ανατολικά δεν τραβάς για το βορρά.

Το Η/Β εγγυάται συν τοις άλλοις αμυντικά την μεγαλόνησον αλλά και οικονομικά και κάθε Κύπριος θα έχει τα ίδια δικαιώματα με τον κάθ’ άλλον Μεγαλοβρεττανόν.

Προς εκπλήξεως ουν το πόρρω έρισμα, τα ίδια και καλύτερα πρόσφερε προς την Κύπρο η Ρωσσία με άμεση αντικατάσταση του ευρώ με ρουβλίες. 

Εάν είχαμε μυαλόν θ’ αναβαθμιζόμασταν εντός της Μεγαλοβρεττανικής Αυτοκρατορίας αντί να αποχωρήσουμε και να την έχουμε εχθρόν και συνάμα θα διατηρούσαμε επί συνόλει την Ελληνικότητα μας, όμως δεν είχαμε τους σωστούς σε σκέψη, κρίση και ηθική πολιτικοστρατηγικούς ηγέτες ενώ δεν παύουν να κατευθύνονται από τα εγωιστικά συναισθήματα και τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Οι Εβραίοι ξανά μεγάλωσαν ως έθνος προστατευόμενοι και εκμεταλλευόμενοι επίσημα και υπόγεια ισχυρά κράτη. Εάν είμασταν σοφοί και μελετημένοι θα τους μιμούμασταν ακόμη και πριν τα εφαρμόσουν οι ίδιοι παρακολουθώντας και διασυλλογιζόμενοι τους Αρχαίους και Βυζαντινούς προγόνους μας.

Τα όσα αναφέρονται ανωτέρω πρέπει με τα σέβη μας να ζητήσουμε Ομοσπονδία, Συνομοσπονδία, Ένωσιν με ισχυρόν κράτος που μπορούμε να συνεργαστούμε ή το έχουμε κάμει μ’ επιτυχία στο παρελθόν, δίχως αυτόν να σημαίνει εξάλειψη αλλά τουναντίον ενίσχυση και σωτηρία ημών και της ελληνικότητος ημών. Οι Έλληνες Εξελλένιζαν τους κατακτητές ή και τα αφεντικά των αυτοκρατοριών όπου συμπεριλαμβάνετο η Ελλάς ανά καιρούς, τάδ’ έφη νίκη άνευ βίας διά του αληθούς ευγενούς πολιτισμού.  ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΝΕΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ!!!!

Πάντως η παρομονή στην Ευρωζώνη ισοδυναμεί με εκφορά ή και εξαγωγή όλων των κερδών σε ευρώ εκτός Κύπρου όπου συνεπάγεται με αποστράγγιση της κυπριακής οικονομίας. Η αλλαγή χρήματος όπου θα είναι εφάμιλλα ισχυρόν με το ευρώ αλλά και αξιόπιστον προς την κυπριακή αγορά και κόσμον ή στην κυπριακή λίρα ούτως ώστε να μην αναγνωρίζεται η κινονικοποίηση της εκτός Κύπρου θα θεραπεύσει από την παρούσα λευχαιμειώδη αρρώστια της ΕΕ. Η Λύση πρέπει να δοθεί το συντομότερον δυνατόν και οι επιλογές είναι εις γενικές γραμμές οι εξ ανωτέρω δίσηθεν ως επαρουσιάσθησαν.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου