Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ; (ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ)

Νέα εποχή για το Κυπριακό - Αρχίζουν συνομιλίες Αναστασιάδη - Έρογλου - Διαβάστε την Κοινή Διακήρυξη (VIDEO - ΦΩΤΟ)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Υπάρχουν δημοσιογράφοι που δεν επέδειξαν την ίδια ευαισθησία με τα προβλήματα της Τρόϊκας ενώ τώρα με την επί τράπεζας πρόταση "λύσης" του Κυπριακού Προβλήματος επιδεικνύουν! Διατί άραγε; Είναι καλύτερη η Ε.Ε./Τρόϊκα (τα εκτελεστικά όργανα της Ε.Ε.); ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΣΦΌΔΡΑ (ΙΤΑΛΙΣΤΙ ΠΑΡΑΦΘΑΡΜΕΝΗ Η ΛΕΞΗ ΦΌΡΤΣΑ).


Όχι δηλ. πως η "λύση" είναι ΛΥΣΗ αλλά διατί δεν ενδιαφέρονται για τον ξερριζωμόν των Ελληνοκυπρίων από τις Τράπεζες, Μνημόνια και Οικονοπνίκτες Τεχνοκράτες;

Αν και διαφωνώ με την "λύση του ΚΟΙΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ διαβλέπω πως υπάρχει περισσότερη πιθανότητα επιβίωση μας παρά από τις τροϊκανές μεθοδεύσεις της ευρωπαϊκής μυστικιστικής τζιετ σετ της Νέας Τάξης Σιωνιστικών Πραγμάτων.

Το είχαμε επισημάνει επανελλειμένως εις την ΘΕΟΜΕΤΡΙΑ και  ΚΟΜΠΡΑ ότι οι Τούρκοι ματαιοπονούν ότι ο Διεθνής Σιωνισμός θα τους παραδώσει την Κύπρο και τα πετρέλαια Κύπρου και Αιγαίου αλλά και την γεωστρατική κυριαρχία! Πρίτς! Κούνια που τους κούναγε τους Τούρκους. Το Ισραήλ θέλει τη Κύπρο προς το παρόν ως έχει ήτοι δορυφόρο/ή και αεροπλανοφόρο μυστικής στρατιωτικής βάσης απέναντι από το Ισραήλ ως νησίδα σωτηρίας των Ιουδαίων σε περίπτωση προβλήματος με τους Άραβες και συνάμα εφαλτήριο στρατιωτικών επιχειρήσεων μέσω των ΨΕΥΔΟΑΓΓΛΙΚΩΝ (ΜΥΣΤΙΚΟΪΣΡΑΗΛΙΝΩΝ) ΒΑΣΕΩΝ!!!! Βεβαίως ίσως όλα αυτά να μας συμφέρουν άθελα τους και άθελα μας αλλά στο μέλλον μπορεί να ισχύει το αντίστροφο. Όπως π.χ. στην περίπτωση όπου αν είμασταν κομμουνιστικό κράτος μέχρι τη δεκαετία του 1990 μ.Χ. υπό τη προστασία του Σωβιέτ να είχαμε πτώχεια και έλλειψη εκκλησιαστικής ζωής αλλά να γλυτώναμε από την εισβολή του 1974 μ.Χ. ίσως όμως να μας έσφαζε το σταλινικό καθεστώς όλους. Όπως λέγει ο ΥΠΕΡΠΡΟΠΑΠΠΟΥΣ ΕΞ ΙΩΝΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ" ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ... ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΒΑΣΗ. Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.

Εν τέλει από ποία Κατοχή να προσέχει περισσότερον ο Κύπριος; Της Ευρώπης ή της Τουρκίας, ή των Βρεττανικών Βάσεων; Όλα της Νέας Τάξης Απάνθρωπων Πραγμάτων βιολιά είναι. Πάντως οι Βρεττανικές Βάσεις μας προσέχουν έστω και άθελα τους αφού εν πολλοίς είναι κατασταλτικός παράγοντας εις τα σχέδια της Τουρκίας.

Προχθές είχαμε κοινή άσκηση με την ισραηλινή αεράμυνα και εχθές ο υπ/άμυνας Φώτης Φωτίου ανέβηκε εις το ισχυρότερον πλοίον των Ρώσσων "Πέτρος ο Μέγας" θα συγχύστηκε και ο ίδιος. Ήταν συντονισμένα ή η Ρωσσία εισέρχεται σφήνα όπως εδήλωσε προς την Δύση επειδή αναμοχλεύει ρήξη εις την Ουκρανία όπου εις εις τον τομέρα της Ρωσσίας όπως συμφωνήθηκε εν έτει 1945 μ.Χ. άμα το τέλος του ΒΠΠ εις την Γυάλτα της Ουκρανίας;

Κάτι ήξευρε ο Μητσοτάκης όταν εμέμφθηκε με ειλικρίνεια μεταφορικά την τιμή της Κύπρου ως "ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ" και ο Γ. Κληρίδης ως "ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ (αναφερθήκαμε περί τούτου διεξοδικώς εις την ΘΕΟΜΕΤΡΙΑ)". Το ζητούμενον τι περιγίνονται οι Ελληνοκύπριοι;;;; Θα εύρουν την λύτρωση;;;; Δύσκολα, το κάρμα της σωτηρίας του Ελληνοκυπρίου είναι προδιεγραμμένο ν' αντέχει τις Συμπληγάδες και τις Οδύσσειες της αβεβαιότητας και της έντασης, ας ελπίσουμε ότι ως ατρύπητον μπαλόνι θα επιπλέουμε επί της κορυφής των τρικυμιών εσαεί!

Είθε και εκλιπαρούμε Τριαδικέ Θεέ!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου