Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΜΑΣΣΩΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ «ΛΥΣΗΣ» ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟΝ ΕΥΡΩΤΡΟΪΚΑΝΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ)


ΚΟΙΝΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ = ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




Παραθέτουμε τα «πλεονεκτήματα» της Διζωνικής Δικοινωτικής Διπεριφερειακής Ομοσπονδιακής Διχοτομήσεως (ΔΔΔΟΔ) και τα «μειονεκτήματα» της Δικρατικής Διχοτομήσεως.

Πρώτ’ απ’ όλα η ΔΔΔΟΔ είναι ΤΩ ΟΝΤΙ ΔΙΧΟΤΟΜΙΣΗ αφού ρητώς συμφωνείται δύο τομείς ήτοι δύο ζώνες, δύο περιφέρειες (όρος εν καιρώ Μακαρίου για ευνόητους λόγους δεν αναφέρεται πλέον για να λησμονείται το Μνημόνιο όπου υπέγραψε εν έτει 1977 μ.Χ εν ΗΕ) ΚΑΙ δύο κοινότητες, τουτέστιν έκαστη κοινότητα και ξεχωριστή περιφέρεια και ξεχωριστή ζώνη επιρροής και αυτεπιρροής = ΕΙΔΟΣ ΝΟΜΟΚΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΙΣΗΣ! ΑΡΑ ΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ/ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ.

Δευτερον: «Η ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ». Αφού η ΕΕ είναι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ εντός της οποίας ενετάχθηκε δι’ υπογραφών δύο Ελληνοκύπριων προέδρων (Κληρίδη/Παπαδόπουλλου) όχι μόνον η μη «αναγνωρισμένη» «πλέον» εκ των Μωαμεθανών της Κατεχόμενης Κύπρου ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΚΟΚΡΑΤΙΑ αλλά και η ΚΥΠΡΟΣ ΩΣ ΝΗΣΟΣ/ΓΗ, τότε γιατί θέλουν να κάνουν δύο άλλα κράτη και να τα ενώσουν διά ΓΕΦΥΡΟ+ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΕΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ;

Μήπως προσβλέπουν σε ύπουλες μεθοδεύσεις όπως οι ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ Σ’ ΕΛΛΑΔΑ/ΚΥΠΡΟ; ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ; Ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης απόψε στην δημοσιογραφική του διάσκεψη/συνέντευξη/μονόλογο είπε ότι ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ  προνοεί την πλήρη και τετελεσμένη διάλυση της υφιστάμενης Κυπριακής Δημοκρατίας, παρουσιάζοντας το ΥΠΕΡΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΩΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΡΗΤΩΡΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΙΝΟΤΗΤΑ ίσως άθελα του και ίσως «αδέσμευτα». 

Εάν υποθέσουμε ότι εξ οιουνδήποτε λόγου η υποτιθέμενη ΣΥΝ+ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ σε ποίον καθεστώς πάμε;

Πού είναι τα σύνορα των ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ και πού των ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ και ΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΩΝ; Να μας δώσουν ό,τι θα μας δώσουν (κανέναν προστάθι χωράφι) και να μπούμε στα ήδη υφιστάμενα ελεύθερα σύνορα της Ευρώπης αλλά χωρίς κοινή κυβέρνηση με τους Μωαμεθανούς, μην ξεχνάτε ότι η κοινή κυβέρνηση και όχι οι δύο λαοί δημιούργησαν κατ' εντολή τα προβλήματα από το 1960 μ.Χ..

Ποία ΑΡΜΟΔΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΡΧΗ θα σταματήσει τις ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΟΙΚΙΩΝ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ κ.α.; ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ; ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ/ΕΝ ΙΣΧΥΝ ΚΡΑΤΟΥΣ = «Ο ΣΤΡΑΤΟΣ» ΩΣ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ;

Όταν κατέπεσε η Οθωμανική Αυτοκρατορία εν έτει 1921 μ.Χ. από τους Σιωνιστικομασσωνικούς Κύκλους των Συμμάχων/Αξόνων (το ίδιον διαιρετικό συνδικάτο είναι) του ΠΠΠ οι Νεότουρκοι άμεσα υφάρπαξαν τις περιουσίες Ελλήνων, Αρμενίων κ.α. αλλά και Τούρκων τσιφληκάδων, πλουσίων και τη περιουσία του Σουλτανάτου/Βασιλείου και όταν οι έχοντες τας περιουσίας ισχυρίζονταν πως έχουσι τίτλους ιδιοκτησίας υπογεγραμμένες εκ των επίσημων σφραγίδων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας οι Νεότουρκοι απαντούσαν πως αυτόν το Κράτος ανήκει στο παρελθόν και μηδένα έγγραφον του εφ’ ισχύν! Η διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας προφανώς εκ των Σιωνιστών έγινε επειδή οι βασιλιάδες δεν εξαγοράζονται και δη όταν κατείχαν τα κράτη τους και έπρεπε να πίψουν, τα ίδια έκαναν στον Τσάρο, Ναπολέοντες, Γερμανούς βασιλείς και Πρωσσία κ.α..

Ποίος μας λέει ότι δεν θα γίνει το ίδιον εις περίπτωση έστω ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕ και με την Κύπρο;
Ποίος μας εγγυάται ότι δεν είναι μεθόδευση………………;;;;


Αναγνωρίζονται σήμερα οι τίτλοι ιδιοκτησίας της Αγγλοκρατίας ή της Οθωμανοκρατίας εν Κύπρω; ΟΧΙ!!!! Γνωρίζετε ότι την δεκαετία του 1990 κάποιοι Ξυλοφαγίτες ισχυρίστηκαν ότι τα κτήματα Αγίας Νάπας, Λιοπτερίου, Παραλιμνίου κ.α. άνηκαν σε κάποιον τελώνη πρόγονο τους (Αγιαναπίτη) τον Νικόλα Χατζιηνικολάτζιην Σκούλλον!!!! Τα κτήματα αυτά τα πώλησε η Αγγλοκρατία σε διάφορους ιδιοκτήτες και άλλα ο Μακάριος άμα τη ιδρύσει της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι Ξυλοφαγίτες ισχυρίζοντο ότι τους άνηκαν από πριν την Αγγλοκρατία ήτοι εν καιρώ Οθωμανοκρατίας.

Η γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα ήταν ότι ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ!!!! ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!! ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΙΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΘΑ ΤΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ(ΨΕΥΔΟ)ΕΝΩΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ; Ήδη ακούονται ψίθυροι δι’ επιστροφής των μεγάλων χωρών και ύστερα των μικρών εις τα εθνικά τους χρήματα. Και κάτι άλλον, όταν ενταχθήκαμε εις την ΕΕ πανηγυρίζαμε πως θα μας έλυαν το Κυπριακό Πρόβλημα και αυτοί όχι μόνον «αδιαφόρησαν» μεθοδευμένως εναντίον μας, ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ (ποίος δεν θυμάται; Χαχαχαχα).

Τρίτον, αν συμβούν μεγάλοι πολέμοι και η ΕΕ καταρρεύσει, δεν θα μπορούμε νόμιμα να συνεργαστούμε με Ορθόδοξους ή άλλους πιθανούς αληθινούς φίλους.

Τέταρτον, όταν δεν έχεις στρατός ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΣΟΥ, αφού μπορεί να μας κατακτήσει εν ώρα χάους ακόμη και μία πειρατική/ή μαφιόζικη κλίκα αλά παλαί ποτέ Σαρακηνών!

Πέμπτον, το όπλον είναι όπλον και μπορεί να κάνει θαύματα (ή καθυστερεί την ήττα μέχρι να έρθουν φίλοι ή να διαλύσουν τους εχθρούς κάποιοι που ίσως δεν είναι φίλοι ούτε εχθροί) έστω και ως αδυνατότερον εκ του εχθρού, έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές, ΕΝΩ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΚΑΤΙ ΤΙΣ (ΧΑΧΑΧΑΧΑ) Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ; ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΑ!

Έκτον, τα όπλα μπορούν ω μη χρειστόν, να αμυνθούν ολίγον τις, και μ’ αυτά να σκοτώσουμε τις γυναίκες και τα παιδιά μας για να μην τα ιδούμε να βιάζονται, δηλαδή συντηρούν την αξιοπρέπεια και συγκινούν άλλους σύνεθνους ή μη προς αρωγήν, έχει αποδειχθεί εις την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821!!!!

Έβδομον, ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ = ΣΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ!!!!

Όγδοον, Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ επειδή (μωραίνεται λαός θέλει αυτόν απωλαίσει Θεός) χρειαζόμαστε ΕΥ+ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΥ+ΠΡΟΣΕΥΧΗ ηδεμή και παραμείνουμε ψωροϋπερήφανοι ΚΑΛΗΝΥΧΘΑ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου