Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ ΜΑΪΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ/ΔΗΣΑΚΕΛ!!!! ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΙ. ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΕΙΣ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΑΙ!!!!



 

Πέμπτος Ιππότης της Αποκαλύψεως ο Σιωνομασσωνισμός δηλαδή Πέμπτη Φάλαγξ Ναϊτων Ιπποτών και Σταυροφόρων Αιματοβαμμένου ΧριστοΣταυρού!!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ ΜΑΪΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ/ΔΗΣΑΚΕΛ!!!! ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΙ. ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΕΙΣ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΑΙ!!!!
Η Κύπρος με την Υπουλομοσπονδία καταστείτε αν μία πλευρά αποσχιστεί όπως τότε εν έτει 1963 μ.Χ. έδαφος χωρίς νόμιμη ιδιοκτησία, αφού δεν υπάρχει πρόνοια επιστροφής εις το προηγούμενον καθεστώς (Κυπριακή Δημοκρατία) και τότε όποιος αρπάξει εδάφη έφάρπαξε. Έγινε και όταν καταργήθει η Οθωμανική Αυτοκρατορία, εφάρπαξαν περιουσίες Ελλήνων, Αρμενίων, Τούρκων γαιοκτήμονων κ.α. υπό τη πρόφαση ότι δεν υφίσταται το προηγούμενον καθεστώς της Ο.Αυτοκρατορίας αλλά η Τουρκική Δημοκρατία! Μα δεν καταλάβετε τίποτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Καμμία ρήση δεν σας ξυπνάει από τον λήθαργον;;;;;

Δεν πέρασε έτος απ' ότου σας κούρεψαν τα χρήματα και τώρα σας προτείνουν να σας κόψουν το κεφάλι και πανηγυρίζετε! Τι να σας χαρακτηρίσω;;;;; ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΤΕ!!!!

Επειδή τα οι πολιτικοί, τα κόμματα και 'σεις το παρακάνατε.

Αφού σας θυμίσω ότι η προηγούμενη Ομοσπονδία/ή και σύμπρακη κοινού κράτους με τους Τούρκους κράτησε 14 έτη εξ έτει 1960 έως εν έτει 1974 μ.Χ. με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ενώ την ίδια ώρα το κράτος αναμεταξύ μας κακής κακώς άντεξε και αντέχει 54 ολόκληρα έτη (1960-2014 μ.Χ.)!

Συνεπομένως στοιχηματίζω ότι το ΈΚΤΡΩΜΑ/ΣΚΑΤΟΜΟΡΦΩΜΑ όπου υπερωθεί ο πρόεδρος και τα κόμματα του κουρέματος του Ελληνικού Λαού της Κύπρου (ίδε περύσει εις τις καταθέσεις κ.α. πριν και μετά) ΔΕΝ Θ' ΑΝΤΕΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ δηλοί θα εκπνεύσει πριν το 2025 μ.Χ.. Φυλάξετε το άρθρον να θυμάστε ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ αλλά να διαψευστώ σε περιβάλλον όπου θα ζούμε καλύτερα από τώρα και όχι υπερχειρότερα!

Πειράματα κάνουν οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και επειδή εμείς δεν είμαστε πάμε στα σίγουρα, δεν διακινδυνεύουμε ούτε μία εις το άπειρον τις πιθανότητες μεταβολής ή κατάργησησς του Κράτους Ασφαλείας ημών = ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Συνεπαγεστί, μας επιστρέφουν ό,τι περιουσίες καταφέρουμε, διασφαλίζουμε τη κατοχή εις τας εκκλησίας ημών και άλλα ιερά, όσια και ιστορικά μνημεία και τους "αναγνωρίζουμε" κράτος όπου θα το κάνουμε εις οιανδήποτε περίπτωση, χωριστά εξ ημών, ώστε να μην έχουμε περιττά και ύπουλα προβλήματα, στρατόν και συμμαχίες με όποιους μας γουστάρει εις το μέλλον ενώ εν περιπτώσει κατάργησης της Ε.Ε. δεν θα έχουμε ανεπιθύμητους συνεταίρους.

Οι παλαιοί Κυπραίοι που νήστευαν έλεγαν: "αν ήταν καλόν το πομοισιαρκόν έχεν νά 'χουμεν τζαι τες γεναίκες μας πομοισιάρικες = αν ήταν καλός ο συνεταιρισμός θα είχαμε και τις γυναίκες μας συνεταιρικές". ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΚΥΠΡΑΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑΝ!!!!

Ακόμη και δύο αδέλφια με συνεταιρικόν χωράφιν μαλλώνουν ενώ όταν το χωρίσουν στα δύο ξανά τρώνε και πίνουν μαζί αδελφωμένα! Ψέματα; Αν δεν ήταν καλόν αυτόν θα είχαμε και συνεταιρικά σπίτια και θα κατοικούσαμε όλοι σε κοινόβια και πρώτοι να το κάνουν αυτοί που προωθούν την Υπουλομοσπονδία διαλύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και δι' αυτής τον Κυπροελληνισμόν αρχής γενομένης από πρόεδρο και ΔΗΣΑΚΕΛ!!!!

Είναι νόμος της δύναμης (του κακού) ότι ο ηλίθιος εμπιστεύεται τον παγαπότη και τον απατεώνα και ενσταυρώνει τον λέγων την αλήθεια.... Επειδή το να μην μάχεσαι με τη γνώση να καταστήλεις και εξαφανίσεις την ηλιθιότητα την αποδέχεσαι ως εξυπνάδα και τον απατεώνα ως όμοιον σου!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου