Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Καλύτερα να ταΐζω τους λαθρομετανάστες, παρά να πληρώνω τους τεμπέληδες Έλληνες εργαζόμενους – Aρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος…



Καλύτερα να ταΐζω τους λαθρομετανάστες, παρά να πληρώνω τους τεμπέληδες Έλληνες εργαζόμενους
Τον οβολό των …τεμπέληδων όμως τον θέλει.


. Kυρίες και κύριοι:

Αν και χριστιανή, απευθύνομαι σε΄σάς τους Άθεους να σάς ενημερώσω για το εξής: Πριν από μερικές ημέρες  (μεσημέρι Τετάρτης 8-2-2012, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έκλεισε με το «έτσι θέλω» το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας 89,5 Fm, γιατί του στοίχιζε πολλά. Μένουν άνεργοι 87 συνάδελφοι.

Και τί είπε ο Ιερώνυμος στην σημερινή Σύνοδο; Ότι προτιμάει...να ταΐζει τους λαθρομετανάστες, παρά να πληρώνει τους τεμπέληδες Έλληνες εργαζόμενους στον 89,5! Πιο πολύ πονάει ο Ιερώνυμος τους Λάθρο από εμάς τους Έλληνες!..

Δουλεύω τηλεφωνήτρια στον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 8 χρόνια, είμαι χωρισμένη μητέρα 2 παιδιών και βρίσκομαι σε απόγνωση αυτή την στιγμή. Τρελαθήκανε οι Δεσποτάδες μας, αγαπητοί κύριοι; Αυτό δίδαξε ο Ιησούς Χριστός; Να φροντίζουμε τους Αλλόθρησκους και Αλλόφυλους, και να πετάμε στον δρόμο τα δικά μας παιδιά; Πάρτε θέση, σάς παρακαλώ, εσάς που σάς διαβάζουν πολλοί χριστιανοί, γιατί το πράγμα είναι πολύ σοβαρό.

Κάντε μια σχετική ανάρτηση, γιατί σάς διαβάζει όλη η Θεολογική Σχολή και τους πονάει ότι γράφετε. Μπας και φιλοτιμηθούν και κάνουν πίσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Παναγιώτα Πεπόνη
Εργαζόμενη του 89,5 FM


http://elladanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου