Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

"ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ". ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Οι εθνικισμοί χώρισαν την Κύπρο


Ποίος ωμιλάει παρακάτω! Παροιμία: "Είπεν ο γάδαρος του πετεινού κεφάλα (έχεις μεγάλη κεφαλή)".

Ο Νίκος Αναστασιάδης να μας πει αν ο πατέρας του Χρύσανθος ήταν της ΕΟΚΑ Β΄ η ΟΥ! Εμείς δεν ξέρουμε αλλά ψιθυρίζονται "κακογλωσσίες"!!!! Λέγεται πως "κανόνισε" ως αστυνομος τους Παφίτες που έρχοντο εκ Πάφου για υποστηρίξουν τον Μακάριο Γ΄στο Πραξικόπημα. Αληθεύει;;;; Πως κανόνισε αυτά τα γεμάτα με Ελληνοκύπριους λεωφορεία;;;;

Επίσης ο Νίκος Αναστασιάδης εξομολογήθηκε στον Πάπα ότι ήταν ο Δικηγόρος των Πραξικοπηματιών της ΕΟΚΑ Β΄που ποτέ δεν τιμωρρήθηκαν!!!!! 

Και είπε ότι ήσαν τάχατες ως οργάνωση "εθνικόφρονες"; Είπε ότι το 90% των μελών της ΕΟΚΑ Β΄ ήταν θύματα του 10% που τα πήραν από ΣΙΑ και Σιωνισμό και τα παίρνουν ακόμη και χρήματα και θεσούλες εξουσίας;;;; Τα είπες Νικάκη;;;;;;;;;;;;;;

Είπε ότι σκότωσαν τον Γεώργιο Γρίβα Διγενή επειδή ήθελε πολιτικό κόμμα την ΕΟΚΑ Β΄;;;;; Και μετά του χρέωσαν και το Πραξικοπημα ήτοι "ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΕΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΕΙ"!!!!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΣΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: "ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ" ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ". ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΛΑΜ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΓΕΙ ΟΥΤΕ ΕΚΑΤΟΣΤΟΝ ΧΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΑΣ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΑΜ).

ΞΕΡΩ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΑΣ: "ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ".

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Οι εθνικισμοί χώρισαν την Κύπρο

Οι δυο κοινότητες έχουν πληρώσει ακριβά το τίμημα του εθνικισμού τόνισε ο Ν. Αναστασιάδης στους συνομιλητές του στο Βατικάνο

Η Κύπρος μπορεί να αποτελέσει μοντέλο ειρηνικής και διαθρησκευτικής συνύπαρξης, ιδιαίτερα σε μια γειτονιά τόσο ταραγμένη από θρησκευτικές διαφορές, δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
Σε δηλώσεις ύστερα από συνάντηση με τον πρόεδρο της κοινότητας του Αγίου Αιγιδίου Μάρκο Ιμπαλιάτσο, στο πλαίσιο επίσκεψης στο Βατικανό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι η θρησκεία ουδέποτε χώριζε τους Ελληνοκύπριους και τους Τουρκοκύπριους.
Δυστυχώς, πρόσθεσε, αυτό που μας χώριζε ήταν οι εθνικισμοί, είτε των μεν είτε των δε ή και των δύο, λάθη τα οποία έχουν πληρώσει ακριβά και οι δύο κοινότητες.
Το ΡΙΚ μετέδωσε πως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας διαβεβαίωσε τον κύριο Ιμπαλιάτσο, και άλλους συνομιλητές του στο Βατικανό, ότι η Κύπρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για τα πολλά προγράμματα της κοινότητας για λαούς που υποφέρουν.
ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΔΥΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
Ο πρόεδρος Αναστασιάδης, ανέφερε ότι η κοινότητα Αγίου Αιγιδίου ανέλαβε την αναστήλωση δύο εκκλησιών στα κατεχόμενα, μια ορθόδοξης και μιας μαρωνίτικης.
Είπε επίσης ότι εκπρόσωποι της κοινότητας θα βρίσκονται σύντομα στην Κύπρο για συνομιλίες.
Στην αναστήλωση των δύο εκκλησιών αναφέρθηκε και ο Μάρκο Ιμπαλιάτσο, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο Αναστασιάδη για τη βοήθεια της Κύπρου στα προγράμματα για στήριξη των πασχόντων στην Αφρική.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και η αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει επιστρέφουν στην Κύπρο σήμερα το βράδυ.
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη



* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το 

 
 Σας ευχαριστούμε  για την επίσκεψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου