Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ ΨΥΧΙΚΩΣ ΤΡΟΦΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤΟ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΟΜΑΣΣΩΝΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΧΕΙΡΑΦΕΤΙΣΗΣ ΟΛΑΚΕΡΗΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ


-
.
Ποίος εγνοιάζεται να σώσει την ανθρωπότητα από τα μεταλλαγμένα; Όχι αυτοί που αναμοχλεύουν και εφεύρουν μίση αιώνων κάτι που είναι γελοίον αφού μπορεί να κατηγορούν τους προπάππους τους και δεν το εννοούν.
Όχι αυτοί που δεν βλέπουν πως εμφύλιοι στην Ελλάδα υπήρχαν πριν και μετά Τον Χριστόν και ειδικά στην Ελλάδα π.Χ. η κατάσταση ήταν διαρκώς για αιώνες απελπιστική με την αδελφοκτονία των πόλεων και εσωπολεϊκως συνάμα.
.
Η Ορθοδοξία δίνει αβέρτα αμόλυντους και ανεξέλεγκτους από τις Μοσσάντο/Μασσονάντο εταιρείες, και τους δίνει και σ’ αυτούς που την κατατρέχουν και την κατατρύχουν, ποίος άλλος το κάνει; Την ώρα όπου άλλοι θέλουν να πνίξουν στο αίμα τους Ορθόδοξους! Και ενώ έχουν αρχηγούς που τους τάσσουν «ποξαμάδια στο μέγεθος φούρνου» με κόμματα, νέα κόμματα και πλάνα της απάτης κινήματα, λένε θα τους σώσουν εξωγήινοι Έλληνες, λένε θα τους σώσουν με δισεκατομμύρια και πιστεύουν σε μύθους χωρίς αντίκρυσμα ακόμη και αν αυτοί που τα έταξαν έβαλαν χρονοδιαγράμματα επανελειμμένως και δεν τα τήρησαν. Υπάρχει προφητεία ότι θα πιστεύουν στους έσχατους καιρούς σε μύθους, να τους!!!!
.
Ως Ορθόδοξος επανελειμμένως σας λέγω φυτέψετε καθαρούς σπόρους σε καθαρά εδάφη και απρόσμενες κρυφές περιοχές ώστε εν καιρώ έσχατης κρίσης να κινείστε αντάρτικα και να έχετε ανά καιρούς το κάθε ανακυκλώσιμο είδος ώστε να επιβιώνετε. Μία συκέα εκεί, μία μανταρινιά πιο πέρα, μία αμυγδαλιά, αγριοραδίκια, αγριολάχανα, λάχανα, φακιές, αμπέλια, αγριοελαιόδενδρα, ιξόβεργα, κρυμμένα δίκτυα σύλληψης πτηνών τε ιχθύων, γνώση των βοτανικών φαρμάκων και πού επιφύονται, χώσιμο και προστασία βιβλίων, άρθρων, πολύτιμων στοιχείων και πραγμάτων, σχέδια μυστικής διακινήσεως εν καιρώ ηλεκτρονικοχαράγματος κ.α.. Μόνον μερικοί Ορθόδοξοι όχι όλοι ασχολούνται επιτακτικώς με αυτά τα κύρια και καίρια θέματα!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΣ ΟΛΟΥΣ!!!!
.
Και ενώ οι δήθεν φωτεισμένοι ασχολούνται με το πόσον θα μισούν τον τάδε και τον τινά και πως θα καταριούνται γεγονότα αιώνων αλλά επιλεκτικά όπου δεν αναφέρονται εις τα πλαίσια της κομματικής τους παράταξης όπως η αποφυγή της διαρκούς υπεραδελφοκτονίας των Αρχαίων Ελλήνων ανά πόλεις και εσωπόλεως όπως και το γεγονός ότι σπουδαίοι Αρχαίοι έγιναν δικαιολογημένως ή όχι δεν γνωρίζω προδότες, ελληνικές πόλεις συντάσσοντο με τους Βαρβάρους ως μισθοφόροι ή ως κομματικοί όπως εφημερών, ξεχνούν πως οι επίλεκτοι στρατιώτες του Δαρείου ήταν Κρητικοί, ότι ο Αχιλλεύς κατάστρεψε τον ναόν του Απόλλων στα παράλια της Τροίας, ότι ο Οδυσσεύς φεύγοντας από την Τροία κατάσφαξε φιλειρηνικούς Συνέλληνες του Κόκονες/γενοκτόνησε στην Θράκη ως Αττίλας για να τους λεηλατήσει. Θυμούνται μόνον όσα έγιναν και πολλά δεν έγιναν, μόνον μ.Χ. και λησμονούν πως αυτά τα αποτροπαία εγκλήματα π.Χ. και μ.Χ. δεν τα έκανε κανένας θεός αλλά ο Έλληνας διά των γονιδίων του!!!! Πιστεύουν σε κόμματα, οργανώσεις, θρησκείες και παραθρησκείες πλάνες. Οι Ψευδοσωτήρες τους πότε τους τάσσουν εκστρατείες εξωγήινων Ελλήνων που δεν ενεμφανίστηκαν στην Ισμύρνη εν έτει 1922 μ.Χ. ούτε στην Κύπρον εν έτει 1974 μ.Χ. ούτε στον εμφύλιο πόλεμο, ούτε αλλού, θα κόλλησαν τα διαστημόπλοια τους σε ραδιοκύματα. Πιστεύουν σε Ψευδοσωτήρες Ψευδοδισεκατομμυριούχους που ενώ επανελειμμένως έθεσαν με ασάφεια και σαφήνεια συνάμα χρονοδιαγράμματα δεν τα τήρησαν ποτέ και δεν έδωσαν συσσίτιον ούτε μία σούππα κοχλαστή! Ρεζίλι μας έχουν κάνει στο Ισραήλ, ρεζίλι στα σκυλιά γι’ αυτά που πιστεύουμε, μην τα πείτε και παραέξω, αρκεί ως εδώ! Υπάρχει προφητεία ότι τους καιρούς της χάλεπης κρίσεως και της εσχατολογικής αηδίας θα πιστεύουμε σε μύθους. Εσείς δικάζετε Χριστιανούς αιώνων πριν που δεν αποκλείεται να είναι πρόπαπποι σας και δεν δικάζετε τους πατεράδες σας που φιλούσαν τα χέρια του Ανδρέα Παπανδρέα και όταν η Ορθοδοξία έλεγε πως είναι Μασσώνος στην στοά «ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ» λέγατε: «άσε ρε μαλακίες των παπάδων, ο Ανδρέας είναι και πολύ εντάξει να πούμε». Νάτα όμως πατήρ και υιός μας έμπιξαν ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΑΠ’ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ».
.
(Θέλετε να επιβιώσετε; Μισάτε την παγκόσμια εκστρατεία κάποιων μέσω των κομμάτων, οργανώσεων, θρησκειών και παραθρησκειών, να σας δεσμεύσουν με αλυσίδες ηλεκτρονικές; Ή μισάτε τα άλλα κόμματα και θρησκείες; Δηλαδή "δύο τρελλοί μάλλωναν για ξένον ή μεταξύ τους" ενώ συνάμα άλλος τους εμμανδρίζει όλους εις την ίδια ηλεκτρονική σκλαβιά;

Έχετε κάνει κάτι διά να έχετε τροφές που να μην είναι μεταλλαγμένες από τις Μοσσάντο κάθε ονόματος;

Έχετε φυτέψει καθαρές τροφές σ' αμόλυντα εδάφη και δη σ' απρόσμενους τόπους ώστε να ανακυκλώνοται και να συλλέγετε αν λάχει απ' εκεί όταν θα σας κατατρέχουν και κατατρύχουν; Και την ιδέα σας την έδωσε Χριστιανός Ορθόδοξος σε όλους όχι μόνον εις τους Συνορθόδοξους του, έχετε αναλογιστεί αν το μίσος σας και τις ψευδοδικαιολογίες του παρελθόντος όπως άλλες μπορούν να προτάξουν οι Ορθόδοξοι σ' άλλους, οι Έλληνες π.χ. Σπαρτιάτες για τους Αθηναίους και το αντίστροφον της Αρχαιότητος θα συντηρούσαν την ηλιθιότητα της διχόνοιας ήτις εξυπηρετεί μόνον την αρρωστημένη μανία και την ΝΕΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ).
.
Αντί να ενωθούμε εφευρίσκουμε οδούς να μισούμε. Επειδή δεν μπορούμε ν’ αγαπούμε τη ψυχή μας. Αν την αγαπούσαμε δεν θα είχαμε χώρον για μίσος πουθενά και σε τίποτε, να τι σημαίνει Θεός!!!!
.
Και Θεός συγχωρέσει τους!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ !!

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΠΟΡΟΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ, ΑΠΟ ΠΑΛΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ 
&
ΑΛΛΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΦΥΤΩΝ. 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981 406 586 (What's up)


                                              Σιτάρι "Μαυροτράγανο" Σαμοθράκης

Το Μαυροτράγανο Σαμοθράκης είναι μία παλιά παραδοσιακή ποικιλία σιταριού,
 από τις εξαφανιζόμενες του ελληνικού σιταρώνα.



Παραδοσιακές ποικιλίες Κολοκύθας, για γλυκά και αλμυρά αρτοποιήματα !!


Λευκή Κολοκύθα (παλιά παραδοσιακή ποικιλία από τη Φαλάνη Λαρίσης) 


"Καστανίτσα", παραδοσιακή ποικιλία κολοκύθας από τη Μακεδονία

Κολοκύθα "Ανατέλοντος του Ήλιου", παραδοσιακή ποικιλία από τη Μάνδρα Ξάνθης !!

Κατιφές !!
Ο Κατιφές γίνεται πόλος έλξης και συγκέντρωσης Μελισσών, που είναι απαραίτητες για την επικονίαση και καρποφορία του κήπου μας.
 Επίσης αποτελεί ένα από τα καλύτερα βιολογικά όπλα του καλλιεργητή, στο λαχανόκηπο. Γιατί ο κατιφές, πέρα από την ομορφιά και την ευωδία του άνθους του,  εκρίνει μία ουσία από τις ρίζες του, που καταπολεμά τα νηματώδη του εδάφους.

Πιπεριά "Ντοματίνι", γλυκιά πιπερίτσα για μεζέ, αλλά και διακόσμηση !!

 Δεν είναι Ντοματούλες, αλλά Γλυκά Πιπεράκια "Ντοματίνια" !!



Παλιά παραδοσιακή ποικιλία, Πιπεριάς Φλωρίνης

Πιπέρια "κέρατο", για τηγάνι.



 Πιπέρια "γεμιστά" !!




Η ευλογημένη ώρα της συγκομιδής!! 
Μαύρα ντοματίνια με άνυδρα ντοματάκια Σαντορίνης.


 Μαύρα Ντοματίνια, πολύ γλυκά σαν φρούτα!!



Ντομάτα "Μήλο". Μια ιδιαίτερη παραδοσιακή ποικιλία από τη Μεσσηνία !! 



...όπου το μεγάλο μέγεθος του
 καρπού της είναι αυτό που τη χαρακτηρίζει. Το βάρος μιας ντομάτας "Μήλο"
 μπορεί να φτάσει και τα 900 gr.
Μαύρο Ντοματίνι
Μαύρα Ντοματίνια, πολύ γλυκά και εύγεστα

Κίτρινη ντομάτα και χαρακτηριστική γλυκόξυνη γεύση !!

Μαύρη Ντομάτα

Μαύρη ντομάτα

Ντομάτα Αραβησσού Γιαννιτσών.

 Σπόρος Φερμένος από τη Μικρά Ασία.


Άνυδρα Ντοματάκια Σαντορίνης


Αγγουράκι κοντό

Άνυδρο Πεπόνι Πάρου...ένα "γλύκισμα", με θεσπέσιο άρωμα !!

Το άνυδρο πεπονάκι της Πάρου είναι ένα πολύ γλυκό πεπόνι !!


Πεπόνι Περιθεωρίου 


Το Πεπόνι "Περιθεωρίου" είναι μια παραδοσιακή ποικιλία, που καλλιεργείται στη Θράκη 



Ο καρπός από το Πεπόνι Περιθεωρίου, παρουσιάζει μια υπέροχη τριχρωμία εσωτερικά, που συνοδεύεται από μια υπέροχη γεύση !!



Πεπόνι "Τσιγγανάκι" !!


Το "Τσιγγανάκι" είναι μία ακόμη πολύ γευστική παραδοσιακή ποικιλία πεπονιού,
 που καλλιεργούμε στη Θράκη.



Άνυδρο Καρπούζι Κεφαλλονιάς


Άνυδρο Καρπούζι Πάρου !! Πολύ γλυκό χονδρόφλουδο καρπούζι, όπου η φλούδα του γίνεται εξαιρετικό γλυκό του κουταλιού !!
Γλυκό του κουταλιού από εξαιρετικό παραδοσιακό Καρπούζι Πάρου!!
Η Συνταγή του...εδώ...http://www.oikogeneia-orthodoxon.blogspot.gr/2013/07/blog-post_29.html  

Διακοσμητική κολοκύθα "μέδουσα". Ιδανική για κολοκυθόσουπα!!

Διακοσμητική καυτερή πιπερίτσα...αλλά και για τσίπουρο και καλή παρέα !!
Λευκή Μελιτζάνα Θράκης
Πράσινη Μελιτζάνα "Φλάσκα". Μια πολλή γλυκιά μελιτζάνα,
 ιδανική για Μελιτζανοσαλάτα και τηγάνι.
Γλυκιά Κολοκύθα "Χοκαΐντο", ιδανική για σούπα, πίτες και άλλα γλυκά αρτοσκευάσματα
Η "Κουδούνα" είναι μια πολλή γλυκιά κολοκύθα
Τόση είναι η φυσική γλυκύτητα της, που μπορεί να φαγωθεί ακόμη και ωμή !!
Μαύρη Ντομάτα
Αρωματικά Φυτά: Δυόσμος




Αρωματικά Φυτά: Βασιλικός Αγιορείτικος

























Αρωματικά Φυτά: Μέντα

Αρωματικά Φυτά: Δυόσμος του βουνού Σαμοθράκης!!

Αρωματικά Φυτά: Βουνίσια Ρίγανη Σαμοθράκης, ιδιαίτερα αρωματική!! 
Σέσκουλα
Πιπεριά σγουρή Θράκης.  Πράσινη από το φυτό είναι καυτερή, όταν όμως κοκκινίσει και στη συνέχεια αποξηρανθεί δίνει μια γλυκιά και πικάντικη γεύση στο φαγητό.
Κολοκύθα σε φέτες γλυκιά. Παραδοσιακή ποικιλία Γαλλίας. Ιδανική για πίτες, κολοκυθοκεφτέδες,σούπα και γλυκό του κουταλιού!!

Ηλιοτρόπιο-Ηλιόσπορος Θράκης


Λευκός Ηλιόσπορος Θράκης



Καλαμπόκι "ποπ κορν", κόκκινη ποικιλία 


Ποπ Κορν



Πολύχρωμο Καλαμπόκι !! Μια εντυπωσιακή παραδοσιακή ποικιλία Γερμανίας
Ασπρόμαυρο Καλαμπόκι



Παραδοσιακές ποικιλίες από Καλαμπόκι !!

Παραδοσιακή ποικιλία Κίτρινου Καλαμποκιού (Βραστό και ψητό γλυκό καλαμπόκι)















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου