Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΚΟΛΠΟΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΘΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ









Πρώτα διά της Μασσωνίας εντός όλων των κομμάτων απαξίωσαν και απαξιώνουν την δημοκρατία.


Ύστερα για να έχει αποτέλεσμα η εν λόγω πλοκή πρέπει να ευρεθεί η κοινή συνισταμένη «ένωσης» του λαού κάτω από την Κρυπτοδημοκρατία της Νέας Τάξης Πραγμάτων διά των κομμάτων και αυτή η συνταγή εκαλείτο τακτικώς ως «κυβέρνηση εθνικής ενότητος» μία αντιεθνική ύπουλη πλοκή με ψευδεθνικό όνομα ώστε να φθαρεί η λέξη έθνος συν τοις άλλοις.

Τρίτον, για να επιτευχθεί ο στόχος πρέπει να καταφέρουν τους πολίτες να δεχθούν κοινή κυβέρνηση εξ όλων των παρατάξεων που όντως δεν διαφέρουν αλλά δήθεν διέφεραν και συμβιβάστηκαν. Πώς γίνεται τούτον;

Δημιουργείται σκόπιμον χάος όπως στην Αίγυπτον, Ουκρανία, Βενεζουέλλα και ύστερα ο εν θητεία πρόεδρος/πρωθυπουργός πρωτείνει «κυβέρνηση εθνικής ενότητος». Αν δεν επιτύχει η συνταγή σε κάποια χώρα συνεχίζεται η επανάσταση, η πτώχευση, η ταλαιπωρία της χώρας, μέχρι οι πολίτες της να αυτομολήσουν, να βαρεθούν και να υποκύψουν, ταύτα ποιούντα εν ημερών εις νήσον Κύπρον!!!!

Όπου δεν πειάνει ποτέ το κόλπον εφαρμόζουν ή σχεδιάζουν όλον, δεν τα παραιτούν ποτέ, άλλωστε έχουν εκατομμύρια υποτακτικούς με τα εικονικά τους χρήματα και την γνωστή διεθνή μυστική τους οργάνωση.

Αφού «ενωθεί» η καταρρεύσει η χώρα χάνει τη κομματική της συνείδηση αλλά όχι λόγω της εθνικής ή θρησκευτικής της συνείδησης, αλλά λόγω της γενικής διεθνιστικής καθυπνωτικής ασυνείδητης ασυνειδησίας της. Ύστερα θα βλέπουμε χώρες να ενώνονται ενώ στην Ευρώπη θα εισέρχονται στην Ε.Ε. και εν τέλει θα ενωθούν οι Ηπείροι υπό μίας παγκόσμιας κυβέρνησης και τότε την σκυτάλη αρπάσσει ο Ιωάννης ο Θεολόγος. Όταν η Ρωσσία εισέρθει εντός της Ε.Ε. μετά τους πολέμους βεβαίως εν καιρώ της «Νέας Ειρήνης» μετά τον ΓΠΠ, τότε το παιχνίδι τελειώσε και αρχίζει το βάσανο και η φρίκη.

Παίζουν ικανότατα την μπάλα οι Σιωνιστές. Βρε βρε πως καταλάβονται αλλά πόσοι τους καταλάβουν;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου