Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ ΕΡΓΟΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝ ΚΥΠΡΩ


ΟΙ ΚΥΠΡΑΙΟΙ ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ ΕΡΓΟΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝ ΚΥΠΡΩ (ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!!)


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΙ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΗΣ ΣΟΦΙΣΤΑΙ ΕΝ ΑΡΧΑΙΑΙ ΑΘΗΝΑΙ. ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;"

Η κυβέρνηση της Κύπρου καυχιέται ότι έχει κάνει θαύματα εις την οικονομία. Θα παραμείνει εις την Ιστορία ως η θαυματουργή κυβέρνηση, βεβαιώς βοηθάει και ο "Υπερχριστιανός" Σάντο Τόμμυς the Μπι με τας "ευλογίας" του.

Η κυβέρνηση της Κύπρου αναφέρεται στα δημοσιεύματα γερμανικών εφημερίδων ότι έγιναν οικονομικά θαύματα της Κύπρου. Δηλάδη τόση ξευτίλα πια, να κρεμμόμαστε από τα χείλη, τις σκοπιμότητες και τις κοροϊδίς κάποιων τσιγγούνηδων Γερμανοεποφθάλμιων....

Πρώτη φορά με το 1960 μ.Χ. πεινούν τόσοι πολλοί Ελληνοκύπριοι, τόσοι πολλοί έχουν χάσει τις δουλείες τους, τόσων πολλών οι επιχειρήσεις υπερχρεοκόπησαν ανεπιστρεπτί, τόσοι πολλοί ξενητεύτηκαν για ένα κομμάτι ψωμί και αυτοί μιλούν για αντιθαύματα αντί ν' αναγνωρίσουν το "θαύμα" της ΥΠΕΡΠΑΡΑΚΜΗΣ! ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ!

Δηλ. αν οι γερμανικές εφημερίδες γράψουν ότι οι Αιθίοπες σκάζουν από την πολυφαγία ενώ οι Αμερικανοί από ένδεια, πρέπει να το πιστέψουμε;;;; Άλλωστε ο Αναστασιάδης ευχαρίστησε την Μέρκελ για τις πολύτιμες αρωγές προς το πρόσωπο του ώστε να αναδειχθεί πρόεδρος, γιατί να μην έκανε ακόμη μία φορά το "θαύμα" της η "ΒΛΑΒΕΡΟΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ" ενάντιον του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Μέρκελ;;;;; Τί λέτε; δεν είναι πιο πιθανόν εξ εκείνου που λέγεται από την κυπριακή κυβέρνηση, η οποία αντί να βρύξει/σιωπήσει μας προκαλεί με την ανευθυνότητα της και την μιασανθρωπία της ρητορικής επικοινωνικής ηλιθιότητα της! Αλλά ό,τι της λένε κάνει και της αρέσει, αρκεί να αμοίβεται σε είδος ανθέων και ανθεστηρίων!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου