Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

AΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη βουλή όπου συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, μεταξύ του αρμόδιο υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου.


Αφορμή αποτέλεσαν τα λεγόμενα του κ. Ματθαιόπουλου ο οποίος χαρακτήρισε τον Χρυσοχοΐδη "αδιάβαστο υπουργό" που "δεν μπήκε καν στον κόπο να διαβάσει το μνημόνιο άσχετα αν αυτό έφερε 5.000-10.000 αυτοκτονίες , άσχετα αν έχει βυθίσει την χώρα στο χρέος και έχει εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία".
"Άτομα με μυαλά σαν τα δικά σας" συνέχισε, " θέλουν να χτίσουν τζαμί στην Ελλάδα χωρίς να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό, άτομα με μυαλά σαν τα δικά σας είναι που έχουν φέρει τη χώρα σε αυτό το έσχατο σημείο". "Είναι άτοπο να μιλάτε για μυαλά όταν ανήκετε σε ένα κόμμα του οποίου ο πρόεδρος έκανε ποδήλατο και εν κινήσει ήθελε να αλλάξει την αλυσίδα", συμπλήρωσε.

"Να αποφεύγετε τέτοιου είδους αναφορές και αντιπαραθέσεις. Σοβαρότητα χρειάζεται", είπε παρεμβαίνοντας ο αντιπρόεδρος της βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο οποίος χαρακτήρισε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής "μαχαιροβγάλτες" και "δειλούς". Τί άλλο να πεί ο Χρυσοχοϊδης που μπορεί να μην είχε πάρει τα χάπια του σήμερα..
.


 stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου