Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Νέα θηριωδία στην Μανωλάδα! Ανεξελεγκτοι Τούρκοι και ισλαμιστές δουλέμποροι, ντροπή για την Ελλάδα.


20130507-192357.jpg

ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΟΙ. Κουβέντα από τους επαγγελματίες “ευαίσθητους” και τους ελληνόφωνους δουλοκτήτες – καραμπινιέρους του σοσιαλισμού.
ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ, ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.
Διαβάστε επίσης: Όταν οικογενειάρχες μετανάστες κομματιαζόταν στην Μανωλάδα από τους πραίτωρες του “προοδευτικού” δουλοκτήτη, δεν δάκρυσε κανείς… Μία νέα υπόθεση απαγωγής που έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη εξετάζουν από νωρίς σήμερα οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας καθώς το ραντεβού για την απόδοση
των λύτρων δόθηκε χθες το βράδυ σε καταυλισμό οικονομικών μεταναστών στην περιοχή της Νέας Μανολάδας. Η συνάντηση τελικά κατέληξε σε… συμπλοκή καθώς τα δύο άτομα που βρέθηκαν στο σημείο για να παραδώσουν μέρος του χρηματικού ποσού που είχε συμφωνηθεί δέχθηκαν επίθεση από πέντε ομοεθνείς τους, που δεν έμειναν ευχαριστημένοι από το παζάρι για τα λύτρα. Σε τέσσερις συλλήψεις έχουν προχωρήσει μέχρι σήμερα το μεσημέρι οι αστυνομικοί.
Η περίεργη αυτή υπόθεση ξεκίνησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες όταν αλλοδαπός υπήκοος Μπαγκλαντές που διαμένει στην Αθήνα δέχθηκε τηλεφώνημα, όπου άγνωστος τον ενημέρωνε ότι είχε απαγάγει τον αδερφό του στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Λίγες μέρες αργότερα το τηλέφωνό του χτύπησε ξανά με τον απαγωγέα αυτή την φορά να αξιώνει το χρηματικό ποσό των έξι χιλιάδων ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον άτυχο οικονομικό μετανάστη. Όταν ο αδελφός του θύματος ρώτησε τον άγνωστο για τον τρόπο που θα του έδινε το χρηματικό ποσό που απαιτούσε, αυτός του έδωσε ραντεβού σε καταυλισμό στην περιοχή της Νέας Μανολάδας. Εκεί, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο απαγωγέας, θα τον περίμενε κάποιο δικό του άτομο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι πρόκειται για τον αδελφό του δράστη, ο οποίος θα παραλάμβανε τα χρήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com ο οικονομικός μετανάστης έφτασε χθες από την Αθήνα στη Μανολάδα, συνοδευόμενος από κάποιον ομοεθνή φίλο του. Όπως κατήγγειλαν στους αστυνομικούς του Τμήματος της Βάρδας, στο σημείο που είχαν δώσει ραντεβού τους περίμεναν πέντε άτομα. Όταν τους εξήγησαν ότι είχαν μόνο πεντακόσια από τις έξι χιλιάδες ευρώ που είχαν συμφωνηθεί, κατέθεσαν ότι δέχτηκαν επίθεση με ρόπαλα, σιδερένια κοντάρια αλλά και μαχαίρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Οι τραυματίες απευθύνθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας όπου ενημέρωσαν τις αρχές για το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες η κινητοποίηση των αστυνομικών υπήρξε άμεση καθώς δίχως να χαθεί πολύτιμος χρόνος, έκαναν σε έρευνες στον καταυλισμό και προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις αλλοδαπών. Αξίζει να αναφερθεί σε αυτό το σημείο ότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια με λάμες μήκους 13 και 14 εκατοστών, δύο ξύλινα ρόπαλα μήκους 48 και 75 εκατοστών, μία σιδερένια ράβδος μήκους 110 εκατοστών καθώς και ένα ξύλινο μπαστούνι του κρίκετ.
Α.Α. Σολωμός




ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου