Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΤΙΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΤΙΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ  ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!!




ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ  Ή ΑΝΑΣΤΑΔΙΑΚΗ  ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ!!!! ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!! ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΟΚΑΚΙ!!!!


ΤΟ ΠΡΟΦΙΑΣΚΟΝ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΜΙΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΣΩΦΡΟΝΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΦΑΝΗ ΛΗΣΤΟΔΙΚΤΥΩΣΗ!!!!

Ενώ είμασταν μαθημένοι να πηγαίνουμε από τον έναν οικισμόν στον άλλον μεθ’ ίππου ή όνου ανέξοδα μας έμαθαν να ανεβούμε εις την αμαξοστοιχεία της σύγχρονης οικονομίας που ήταν προσχεδιασμένον όταν ανεβούμε όλοι και καλοκάτσουμε τους γλουτούς μας να λείψει η καύσιμος ύλη και να μείνουμε εις το μέσον της διαδρομής εντός σαβάνας και ζούγκλας άγριων θηριών και δηλητηριωδών μικροζώων, χωρίς καν να γνωρίζουμε πού είμαστε, σε ποία χώρα κ.τλ.. Οι πρώτοι που το πήραν είδηση, όχι οι πτωχοί που είναι τα πρώτα θύματα λόγω βλακείας και εμπιστοσύνης στην «ανώτερη τάξη» των συμφαγάνων και συναπατεώνων με τους σχεδιαστές αυτής της παγίδος, τους πολιτικούς, τους εμπόρους, τους επιχειρηματίες και ενώ αυτοί παίζουν σκάκι, καπνίζουν πούρα, τρώνε χαβιάρι κ.τλ. αφού οι πτωχοί ως επί τω πλείστον εξολοθρεύθηκαν αιφνιδιάζονται που είναι η σειρά τους. Αυτοί που έκτισαν την πλεκτάνη είναι απέξω από την αμαξοστοιχεία με ίππους και όνους, δηλαδή ενεργειακά οχήματα με διαθέσιμον καύσιμον/τροφήν σχεδόν παντού και παρακλουθούν την σφαγή των ψευδεξελιγμένων. 

Πως και δεν καταλαβαίνει η πλειονότητα των ανθρώπων την σύγχρονη ψευδοοικονομία; Όταν η Ελλάδα/Κύπρος έπρεπε να αιφνιδιάσουν με  πτώχευση την Λησταρχική Ευρώπη του Σιωνισμού, Μασσώνοι εισηγήθηκαν συμβούλους τους διαχειριστές της πλεκτάνης, διάφορους οίκους δηλαδή του Εβραιοσιωνομασσωνισμού!!!! Μετά όταν θα κηρύξουν πτώχευση δεν θα επιτύχει διότι δεν ήταν εύχρονη ήτοι η κατάλληλη κίνηση την κατάλληλη στιγμή και θα ψευδοδιαψευστούν εκείνοι που πρωτοεισηγήθηκαν την πτώχευση ακόμη και να καταδιωκτούν επειδή η άκαιρη ή καθυστερημένη πτώχευση ή και αφού οικοδομήθηκαν ειδικά δεκανίκια και παγίδες να είναι υπερεπιζήμια η πτώχευση!!!! Γιατί ρε παιδιά τι συνέβη; Στην Κύπρον όταν καθυστερήσεις και η προσπάθεια σου εκ των υστέρων είναι μάταιη, άκαιρη και επιζήμια λέγουμε: «το πουλλίν επέτασεν!». Πόσοι καταλάβουν αυτή την έννοια εκτός από τα καθιερωμένα μικροσυμβάντα της καθημερινότητος; Όταν σου ειπώ πυροβόλα προς την κορυφή του δένδρου τώρα και συ αρχίσεις να ψάχεις γιατί και εν τέλει το κάνεις όταν το τριγώνι επέτασε μακρυά τότε φαίνεσαι γελοίος λόγω αδαότητος και είσαι τυφλόσκεπτος αφού ούτε το τριγώνι είδες πως καθόταν ούτε πως η έφυγε μαζί και η ευκαιρία την οποία δεν άρπαξε από τα εμπροστυνά μαλλιά όπισθεν δεν έχει! Συνάμα ματαιοσπατάλησες και τα φυσίγγια σου, δηλαδή η καθυστερημένη πτώχευση μπορεί να είναι χειρότερη από την μη έγκαιρη πτώχευση, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε έξοδον από την πολιορκία της ψευδοοικονομικής πλεκτάνης της χαρτούρας!!!! Οι Ιταλομαφιόζοι λένε πως όποτε βαστάεις χαρτιά ισχυρά στο χαρτοπαίγνιον πάνε οι άλλοι πάσω σημαίνει πως βλέπουν τα χαρτιά σας!!!! Και πώς να μην τα βλέπουν αφού οι εχθροί μας μαγειρεύουν τα χαρτιά και πριν μοιράσουν σ’ εμάς κάθε χαρτί το γυρίζουν από την άλλη για να ειδούν ποίον είναι!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Η κάθε λαβή εις τις πολεμικές τέχνες έχει τη χροία της αλλά δεν είναι μάταιη και βλαβερή όταν ανταποκρίνεται ανατρπεπτικώς, ανακοπιτικώς και νικητικώς προς τον αντίπαλον. Ένας ψιττάκος/παπαγάλος των πολεμικών τεχνών μπορεί να κάνει περίτεχνες ακροβασίες αλλά να μην εξεύρει πως και πότε να τις συντονίσει περί του ωφελίμου της μάχης, τα ίδια κάνει και ο σπουδαγμένος ή ασπούδαστος οικονομολόγος ή και ψιττοικονομολόγος. Ακούεις εντυπωασικά λόγια από ειδικούς και επιχειρηματίες που επέτυχαν βάσει της παροιμίας «ο καιρός πουλεί τα ξύλα για καύση» ήτοι η ανάγκη του κόσμου για ξύλα κάνει τον ξυλοκόπον έξυπνον!!!!

ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟΝ ΣΥΣΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Σ’ έναν σπίτι αμαρτωλόν όπου το κέρατον, η απάτη, το ψεύδος, η κλεψιά «πάει καπνός και σχηματίζεται σύννεφον» η μοναδική περίπτωση για να παραμείνει η συνοχή της οικογένειας ή να μην χειροτερέψει η κατάσταση με απρόβλεπτες συνέπειες είναι η ανοχή έκαστου εξ έκαστου και δη ανοχή και υπομονή των δικαιότερων καταπνίγοντας και αδικώντας ταο δίκαιον τους για να μην ξεσπάσουν και τιναχθούν όλα στον αέρα. Εις βάθος χρόνου δεν αρκεί η συνοχή, η καλοσύνη, η αντοχή και το πνίξιμο του δικαίου, πρέπει τα μέλη να προσποιούνται και ν’ αυτοποίθονται πως δεν υφίσταται πρόβλημα και να σχηματίζουν εντός τους και πέριξ τους μία «εικονική και προσποιητή αυτοπιστευτή τρελλή χαρά». Όμως η πίστη και η εμπιστοσύνη στα ψεύδη της φτειακτής ηρεμίας, χαράς, απροβλημασίας, αγάπης, ανεκτικότητος, συγχώρεσης και ειρήνης δεν θα φέρουν το αναμενόμενον αποτέλεσμα διότι πρόκειται περί παραστρουθοκαμηλισμού!!!! Το καρκίνωμα υπάρχει και προχωράει. Διότι ναι μεν είναι ευλογημένον να αφήνεις εις την άκρη τα προσωπικά προβλήματα εντός μίας οικογένειας αλλά όταν αυτά δεν επηρεάζουν την οικογένεια και δεν την βλάπτουσι εάν αφηθούν εις την άκρη. Όταν όμως τα προσωπικά προβλήματα, αδυναμίες, πάθη και ιδιοτροπίες βλάπτουσι την οικογένεια ναι μεν αυτή μπορεί να προχωράει ως μία ενωμένη στρατιωτική μηχανή προς τους σκοπούς της αλλά τα ίδια της τα εξαρτήματα την υποσκάπτουσι κλέβωντας την, αποσυναρμολογώντας την και μη εισακούωντας την αφού θα λειτοργούν αναρχικά όποτε θέλουσι αυτά έκαστον προς έκαστον και όχι όποτε ορίζει η μηχανή. Επίσης ομοιάζει με μηχανή συναρμολογημένη που τα εξαρτήματα της αντί να εισακούουν εις την βαρύτητα που τα ενώνει γίνονται αναρχικώς αντιβαρυτικά και έκαστον τραβάει προς την μεριά του όπως λέγει και η παροιμία της Κύπρου: «ο ένας τραβά πετσιά και ο άλλος τομάρι», «πού σου νεύκω/νεύω και πού πάεις;», «πέντε φούρνοι κομμένοι επτά κομμάτια». 




Η ανωτέρω είναι η κατάσταση και η θεωρία του χάους που στην παγκόσμια σύγχρονη οικονομία είναι εν σχημάτι ασυνειδησίας, γίνεται αλλά δεν το καταλάβουν οι πλείστοι, ενώ ολίγοι συνειδητώς ή ασυνείδητως την προωθούν για να φέρουν ανατροπή στο παγκόσμιο σκηνικό της διατροφικής, διαφαρμακευτικής, διοπλικής και κάθε άλλης διακοινωνικής αλυσίδος της ανθρώπινης πολιτισμικής διάταξης. Η οικονομία αυτή είναι αντιοικονομία και έτσι έπρεπε να καλείται αφού αντί να μιμείται και ακολουθεί την οικονομία της φύσης η οποία είναι συναρμολογημένη/ευλογημένη να διατηρεί και να επιβιώνει όλα τα είδη, η σύγχρονη παγκόσμια οικονομία τα οδηγείς τον κρεμνόν επειδή κάποιοι θέλουν ει δυνατόν να φάνε και το τελευταίον νανόνιον του υπερνανονίου ή μικρότερον υποθετικόν υποσωματίδιον της ύλης!!!!

Ό,τι κτίσθηκε με το ψεύδος η αλήθεια δεν μπορεί να το συντηρήσει και επειδή το ψεύδος είναι αυταπάτη κάποια ημέρα οικτρά και απότομα θα πανανατραπεί. Η ανατροπή της ανατροπής θα φέρει τους ανθρώπους στο τέλεια αφαρμοσμένο στην φρίκη τίποτε.

Η σύγχρονη παγκόσμια οικονομία είναι το πρώτον τεχνολογικόν εικονικόν παιχνίδι που έγινε. Δεν σας είπαν πως ελέγχεται πλήρως από ποίους άλλους παρά τους προγραμματιστές του. Εσείς το παίζετε αλλά είναι προγραμματισμένον όπως τις ηλεκτρονικές συσκευές των καζίνων να κερδίζει ένας στους χίλιους και επειδή αυτός θα γλυκάνει και θα ξαναπαίξει θα τα χάσει και έτσι στην σύγχρονη οικονομία κερδίζουν πάντοτε οι προγραμματιστές είτε παίζετε ηλεκτρονικά φρουτάκια, είτε ηλεκτρονικές ιπποδρομίες, είτε ρουλέττα, είτε Μαύρον Ιάκωβον/Μπλάγκ Τζιακ. 

Γιατί είναι άτιμη αυτή οι οικονομία και δη αντιοικονομία; Στα ηλεκτρονικά παιχνίδια τζόγου ή αλλης διασκέδασης ο παίκτης δεν μπορεί να επανοθρώσει αλλά ο προγραμματιστής δύναται! Επί παραδείγματος, εάν παίζεις έναν παιχνίδιν με χρήματα και τα χάσεις μπορεί ο προγραμματιστής να κάνει το παιχνίδι να σου χαρίσει άλλα εικονικά χρήματα και να στουππώσεις/κατακλείσεις την τρύπα του χρέους!!!! Από την άλλη ο προγραμματιστής μπορεί αθέμιτα και πάλιν να σου χρεώσει χρήματα εκεί όπου δεν έπρεπε ή και απεναντίας να κερδίσεις!!!! Όταν παίζεις πολεμικά παιχνίδια με χειριστές άλλους ανθρώπους ή με τον Η/Υ επειδή όσον καλός και ικανός και αν είσαι πρέπει να σκοτωθείς και συ κάποιες φορές κανονίζει ο Η/Υ να πυροβολείς τον αντίπαλον εις το κεφάλι και να μην αποθαίνει και μετά από έναν λεπτόν να σου ρίχνει στο πόδι και να σφαδάζεις αποαθανόμενος. Επίσης στο παιχνίδι μπορεί να πάεις να χωστείς/κρυπτείς στο πιο απρόσμενο μέρος της εικονικής τρισδιάσταστης  πραγματικότητος/ψευδοπραγματικότητος/αμφιψευδοπραγματικότητος (λόγω πλήρης εισταυτίσεως σου!!!!) και το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο πως πρέπει να έχεις αντίπαλον, ανοίγει ο νέος γύρος/επισόδιον και ευθύς ως από μηχανής θεός να έμπροσθεν σου ένας αντίπαλος του Η/Υ σου τινάζει τα κεφαλομυαλά!!!!

Το παιχνίδι μπορεί ν’ ανατραπεί ή ν’ αλλάξει ή να μεταβάλει κάποια αποτελέσματα είτε διά των προγραμματιστών, είτε διά των χάκκερς/σπαζοκωδικιστών, είτε σπάζωντας την ψευδαίσθηση του παιγνίου σπάζωντας την συσκευή και την αποδοχή της κυριότητος του εκάστοτε παιγνίου, τότε παύει να υπάρχει και μία νέα τάξη πραγμάτων επέρχεται καλή ή κακή, χριστιανική ή αντιχριστιανική, μία μετά νέα τάξη πραγμάτων δύναται να καταθρυψαλίσει την νέα τάξη πραγμάτων των προγραμματιστών αυτής της άρρωστης αντιοικονομίας/ψευδοοικονομίας των καιρών μας πριν καν αυτή εγκατασταθεί!!!!

Υπάρχει θεραπεία ως προς τον κορεσμόν της σύγχρονης ψευδοοικονομίας και αντιοικονομίας;

Αλλάζει το πρόγραμμα κι’ αλλάζει και η οικονομία! Απλά πράγματα! Το θέμα είναι πως ο όχλος πλούσιος και πτωχός, αδιάφορος και ψευδοφιλοσοφημένος αγνοεί πως δύναται να υπάρχει άλλη ιστοσχηματισμένη/γεωμετροσχηματισμένη/αλλομορφοποιημένη οικονομία, άρατε πώς να αποδεκτεί εκείνον που θεωρεί ανύπαρκτον;;;; χαχαχαχαχα! Μεγαλη επιτυχία αποβλάκωσης των μαζών από τους προγραμματιστές από την άλωστη του Βυζαντίου 1207 μ.Χ. και εντεύθεν!!!!

Εδώ θα ειπούμε πράγματα επικύνδινα που θα ήταν άξιοι να μας κυνηγήσουσι μέχρι εσχάτων επειδή ξεσκεπάζομε την απάτη τους και φέρνουμε εις την επιφάνεια την αληθινή οικονομική/οικονομολογική επιστήμη.

Υπάρχει τρόπος εξόδου από την παγκόσμια κρίση; Ή μάλλον επιδιόρθωση των τρυπών της οικονομίας;
Η θεραπεία είναι τόσον απλή όσον και η δημιουργία της αρρώστιας αυτής και μάλιστα ομοιοπαθητική! Το παγκόσμιον χρήμαν είναι ούτως ή άλλως εικονικόν και δεν μπορούσε να υπάρχει ως  μη εικονικόν αφού συνεχώς εικονικά στην πραγματικότητα προσαυξανεται διά του επιτοκισμού καταθέσεων και των κερδών των επιχειρήσεων και άλλων εργασιακών δουλειών!!!!  Μεταφέρουμε λοιπόν  εικονικόν χρήμα για να κλείσουμε τις ούτως ή άλλως εικονικές τρύπες και το θέμα της οικονομικής κρίσης έληξε!!!! Δημιουργώντας μία οικονομία τις ευκαιρίες ληστείας μέσω της εικονικής πραγματικότητος και εικονικής δοσοληψίας να κλέψει ο ιδιώτης ή ο κρατικός υπάλληλος /αξιωματούχος και υπό την επήρρεια ισχυρότερων κρατών και μυστικών αδελφότητων πολλάκις αν ο αξιωματούχος δεν υποκύψει να κλέψει το κράτος του μαζί με άλλους κλέφτες από την χώρα του και από τα ισχυρότερα κράτη υπόκειτο εις τον κίνδυνον να κάνουν μεγαλύτερον κακόν εις τον ίδιον, την οικογένεια του και την χώρα του διά πολέμου παραδείγματος χάριν. Όπως στην Ελλάδα, εάν δεν έκλεβαν τον πλούτον της διά των δανειών και των κλεμμένων δανείων ίσως την κατάστρεφαν δι’ εντολής προς την Τουρκία για εισβολή και ύστερα θα έκλεβαν την Ελλάδα από την Τουρκία. Βασικά η Τουρκία περίμενε πετρέλαια από το Αιγαίον και την Κύπρον και αν δεν ήσαν οι ξένες δυνάμεις ίσως «αγοράζαμε τον καυγάν» δίνοντας έναν ποσοστόν στους Τούρκους ενώ τώρα μας καταχρέωσαν, κούρεψαν και τας καταθέσεις και θα πάρουν όλα τα πετρέλαια και τις χώρες δια των ψευδοφειλών μας προς αυτούς, δηλαδή είναι πολύ πιο ανέντιμες αυτές οι μυστικές αδελφότητες από τους Τούρκους που μέλη τους είναι τόσον οι πολιτικοί μας, όσον και των Τούρκων και άλλων οργανώσεων. Ως εκ τούτου, τα πετρέλαια δεν τα εκμεταλλεύονται χώρες αλλά οργανώσεις όπως οι Ναϊτες Ιππότες της σύγχρονης εποχής ή και Αρχιτέκτονες/Αρχιμασσώνοι φορώντας τα προσωπεία διαφόρων χωρών με τους πολίτες τους να πανηγυρίζουν συχνά πυκνά πως κερδίζουσι αυτοί επειδή κερδίζουν οι χώρες τους! Χαχαχαχαχα, θα τα περάσουν μέσα από τις χώρες τους και θα φάνε και τας χώρες τους με τους τόκους καταθέσεων και άλλους τρόπους!!!!




Ποία είναι η λύση της απόκρισης (από+κρίση) της ψευδοοικονομίας/αντιοικονομίας και της επαναφοράς της αληθοικονομίας;

Μα ποία άλλη; Το αντίστροφον του υφιστάμενου ιοδαϊκού μοντέλλου ήτοι ο Χριτιανισμός, το χριστιανικόν μοντέλλον!!!! Πως;;;;

Μα είναι απλόν! Ο έχων δύο να δώσει έναν! Αν δεν έχουμε δημιουργούμε και χαρίζουμε έναν ή όσα βάσει συναίσεως χρειάζονται! 

Εάν η ΕΕ είχε αλληλεγγύη προσβάλλωντας το νόημα της λέξεως εν γένει με την υποκρισία και την ρηχότητα της, θα επέβαλλε πρόνοια οικονομίας στην Κύπρον εν έτει 2008 μ.Χ. όταν ανέβηκαν τα επιτόκια κατάθεσης και δανεισμού υποαυτοκτωνόντας  εξ αντιθέτως μυστικά με ιδική της επιβολή την κυπριακή ψευδοοικονομία. Η ΕΕ επέβαλε καρκίνον ή μάλλον ψευδοκαρκίνον στην Ελλάδα και την Κύπρον και πούποτε άλλου ουσιαστικά – παρατηρείστε το αυτόν – και μετά ηύρε ως λύση την ευθανασία με το όνομα Μνημόνια (Σκλαβιάς/Ευθανασίας άνευ επιστροφής). Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Χρήστος Στυλιανίδης όπως το έθεσε ο φίλος και χρήστης του διαδικτύου Andreas Andreou Savallas:
"H κυβερνηση θα κάνει τα πάντα για να εφαρμόσει και το τελευταίο κόμμα του Μνημονίου, όπως συμφωνήθηκε με την τρόικα, γνωρίζοντας πως χωρίς αυτό και τα 10 δις που θα πάρουμε, δεν έχουμε μέλλον και θα οδηγηθούμε στην πτώχευση. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, «η καλύτερη έξοδος από το Μνημόνιο είναι η εφαρμογή του Μνημονίου»

«Ειναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι άνθρωποι αυτοι ήθελαν να κυβερνήσουν για να ηγηθουν ενός μνημονίου,που ενω οι ίδιοι το αποκαλούν καταστροφικό για τον λαο,απο την αλλη το βλέπουν σαν μονόδρομο
Με λίγα λόγια η καταστροφη μας ειναι η σωτηρία μας.
Μια ακρως ενδιαφερον προσέγγιση επι του θέματος».

Δεν είναι η πρώτη φορά. έδωσαν δωρεάν κουβέρτες για το κρύον στους ιθαγενείς του Αμαζόνιου που εμπεριείχαν βλαβερόν φάρμακον επάνω εξολοθρεύοντας τους και παίρνωντας τους την γην τους. Τα ίδια κάνουν εν Ελλάδι και εν Κύπρω και κατ’ επέκτασιν εις το μέλλον εις τους άλλους…. Έδωσαν δώρεαν εμβόλια ανεμευλογιάς στους Θαϋλανδούς για να πειραματιστούν με το έϊτσς. Μας ψεκάζουσι για να μαλθακώνουμε ενώ βγάζουν και συμπεράσματα αν δυναμώσουν τα φάρμακα επί εκατόν φορές τι θα συμβεί… Φίλε!, το δωρεάν το πληρώνεις με την ζωήν σου και την προσφορά τους την καλπαζοκαβαλλικεύει ως ιππεοφορέας ο θάνατος, τάδ’ εφη η παγκόσμια αντιχριστοοικονομία τους.

Τι πολύ συγκεκριμμένως πρέπει να κάνουμε;

Για να φύγουμε από την εικονική βαλτώδη ψευδοοικονομική κατάσταση που μας έφεραν σήμερα όπου δι’ αυτής της συνέπειας μας εις την εικονικότητα αυτή έχουμε άμεσον σοβαρόν αντίκτυπον εις την απτήν πραγματικότητα, πρέπει να κάνουμε το ίδιον πράγμαν που έκαναν για να δημιουργηθεί το πρόβλημα ήτοι τον ΕΙΚΟΝΙΚΟΝ ΤΟΚΙΣΜΟΝ!!!! Ο αυθαίρετος και φουσκωμένος εις ποσοστόν τοκισμός των καταθέσεων τις αύξησε τερατωδώς, η αύξηση αυτή έφερε διαδοχικώς εικονικές τρύπες αλλού, αφού οι τράπεζες σκαρφίζοντας διάφορες απομυζήσεις από τους δανειζόμενους και δημιουργώντας περισσότερους δανειζόμενους και δάνεια από κελέσματα ειδικών Σειρήνων ψευδωραιολογιών για να παίρνουν από αυτούς και να δίνουν στους καταθέτες που ήταν οι ίδιοι!!!! Όμως η υπόθεσις αυτή εξεπεράστηκε καθότι για πρώτη φοράν παγκοσμίως τονίζεται πως δεν ισχύει μόνον το γεγονός ότι χώρες όπως οι Η.Π.Α., Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Κίνα κ.α. έκοβαν και κόβουν αυθαίρετα όσον χρήμα θέλουν. Μα δεν χρειάζεται να κόβεις αληθινόν κέρμαν και χαρτονόμισμαν αλλά εικονικόν χρήμαν!!!! Ως εκ τούτου, απλά στις χωρικές ή ιδιωτικές υφιστάμενες καταθέσεις ή σε νέους λογαριασμούς πρόσθεταν με τον σχηματισμόν ένος αριθμού με τα άλαλα και μπάλαλα υπέρογκες εικονικές καταθέσεις, αχαχαχαχαχαχαχα! Δηλαδή εάν αύριον σε ερωτευτεί η θυγατέρα του τάδε πεφωτεισμένου/ιλλουμινάντου και απειλεί ν’ αυτοκτονήσει αν δεν σε πάρει ή αν αποθάνεις και συ δεν την παίρνεις αν δεν σου δοθεί μία υπερπαχουλή προίκα, νομίζεις ότι ο πενθερός θα βγάλει δεκάρα τσακκιστή από την τζέπη του;;;; Όχι δα, θα πάει εκεί στην τράπεζα του θα σου ανοίξει έναν λογαριασμόν ενός τρισεκατομμυρίου με απόδειξη πως ήρθε από άλλη τράπεζα και από άλλη και την άλλη και το ταδε εικονικόν κέρδος στο τάδε χρηματιστήριον και απόδειξη πως αποπληρώθηκαν οι φόροι, όπως θα γίνετο και αν έπαιζες στην άλλη εικονική πραγματικότητα στον Η/Υ σε κάποιον παίγνιον ή καταυτίσιμη Μονόπολη εν είδει χαρτονιού ή σε κινηματογραφική ταινεία, τόσον αληθινή είναι η οικονομία που πήρες στα πολύ σοβαρά!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!  

Το εικονικόν χρήμαν δεν έχει πια «σημασία» για τους πεφωτεισμένους σατανιστές της ψευδοοικονομίας προγραμματιστές διότι όπως λέγει η κυπριακή παροιμία: «εκείνοι παπάδες/ιερείς εκείνοι τατάες/νονοί ανάδοχοι» άρατε όπως θέλουσι βαπτίζουν και ό,τι θέλουν βαπτίζουσι με οίον όνομα, μπορεί να βαπτίζουσι το θηλέν με αρρέν όνομα και το αντίστροφον, το μαύρον λευκόν, το κακόν καλόν κ.ο.κ.. Τουτέστιν, δεν τους ενδιαφέρει πλέον το χρήμαν διότι όσον θέλουν προσθέτουν εικονικώς στους λογαριασμούς τους όπως σε έναν εικονικόν οικονομικόν παίγνιον ένας σπαζοκωδικιστής ή προγραμματιστής μπορεί να γράψει πως εκέρδισε οινδήποτε χρηματοποσόν. Εννοείται πως το εκ του μηδενός γράφουν στους λογαριασμούς τους όσον χρήμαν θέλουν και αυτόν τοκίζεται ακόμη και αν καμμία δανειακή δόση δεν εξυπηρετείται εις την τράπεζα!!!! Μπορούν μάλιστα να δημιουργήσουσι εικονικά δάνεια με εικονικές δόσεις για να εξυπηρετούσι τους εικονικούς καταθετικούς επιτοκισμούς των ανάλογων λογαριασμών. Όμως και δίχως τα εικονικά εξυπηρετούμενα δάνεια οι εικονικές καταθέσεις τους σε μυστικά μέρη με τράπεζες που μόνον καταθέσεις έχουσι είναι έναν ψεύδος, αν και κάνουν τόσον εικονικές αγορές χρυσού όσον και πραγματικές αγορές χρυσού με εικονικά χρήματα, οι δε εικονικές αγορές χρυσού και άλλων πραγμάτων για κάλυψη, πρώτα αγοράζουσι εικονικά και ύστερα προβαλλουν την ψευδοδικαιολογία ότι χρειάζονται και πραγματικές αγορές και αργά αλλά δίχως να τους παίρνει κανεις είδηση συνάγουν τις αληθινές αξίες μετάλλων, ενεργειακών αποθεμάτων και τροφίμων ήτοι της τριάδος του αληθινού χρήματος!!!!





Εάν αυτοί οι άνθρωποι αιφνίς διά τινής αιτίας γίνουσι ειλικρινείς εν πνευμάτι και εν καρδία τε Χριστιανοί θα έκαναν ευθύς αμέσως διά να προσκόψωσι τας ανομίας και αισχράς παγκόσμιας αμαρτίας αυτών τα εξής:

Θα πρόσφερναν, κατάθεταν, διόρθωναν τα ελλείμματα των χωρών με δωρεάν εικονικές καταθέσεις καλής θελήσεως. Θα έπαιρναν από τους εικονικούς καταθετικούς τόκους τους, τα εικονικά κέρδη στα χρηματιστήρια, τα εικονικά κέρδη των τραπεζών από εικονικώς εξυπηρετούμενα δάνεια κ.α.. και θα έκλειναν όλα τα ελλείμματα της Υφηλίου. 

Θα δημιουργούσαν εικονικά ταμεία διατροφής, διαφαρμάκευσης και διεκπαιδεύσεως όλων των άπορων  της Γης.

Θα δημιουργούσαν τις χρειαζόμενες βιοτεχνίες ανά την Υφήλιον και δη αναλόγως του τι παράγουν για να εργάζονται όλοι και να έχουσι όλοι τα αναγκαία. Διημερείς χωρών συμφωνίες ανταλλαγής π.χ. βανίλλας από την Μαδαγασκάρη με οίνους από την Γαλλία, μαστίχα από την Ελλάδα, κασμίρια από το Αυγανιστάν κ.ο.κ..

Δημιουργία παγκόσμιου εικονικού ταμείου ευημερίας πολιτών, ήτοι το ολιγότερον έκαστος άνθρωπος να έχει τροφή, ιατρική περίθαλψη οιουνδήποτε ποσού/κόστου ήτοι και μεγαλεπίβολης εγχειρήσεως, φαρμάκων, ενδυσυπόδυσης και δύο ταξειδιών τουλάχιστον ανά έτος, συν και άλλων ωφελιμάτων.
Παγκόσμιον εικονικόν ταμείον ανέγερσης θρησκευτικών ναών προς τιμήν Του Τριαδικού Θεού.

Κούρεμα μονοπωλειών και περιορισμένης χρήσις της περιουσίας ενόσω προσαυξάνεται. Το σύσστημα αυτόν πρέπει να είναι τέτοιον που να μην εκπαγώνει την επιχειρηματική ιδιωτική δραστηριότητα ως κάνει ο κομμουνισμός αλλά ούτε και να την εκβασιλευοποιεί ως τέρας όπως κάνει η πλήρως εκλελυμένη κεφαλαιοκρατική αγορά. Είναι δικαιοκρατία και δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται από κανέναν προκομματικόν/παλαιοκομματικόν/κομματικόν όνομαν. Έτι δε, ο πλούσιος δεν μπορεί να λέγει δεν παράγω ή δεν προσφέρω ρεύμα αν κατέχει αυτήν την εταιρεία (που σωστότερον να γίνει κρατική σταδιακώς και πλήρως ανεπιστρεπτί), αφού ευθύς θα του κατάσχεται η εταιρεία από το κράτος και ειδική αρμόδια κατάσχεσης επιτροπή η οποία και παλιν δεν δικαιούται να καταστείλει την λειτουργία του εργοστασίου. Ο ιδιοκτήτης θα υποαποζημιώνεται με εικονικόν χρήμαν ή να του επιστραφεί όλη ή μέρος της εταιρείας σταδιακώς.

Όποια πράξη γίνεται εις το δημόσιον θα αναρτάται εις το κοινόν των Η/Υ όπως και ποίες εταιρείες ή φυσικά πρόσωπα χρωστούσι φόρους ή πόσα πλήρωσαν ή αν πλήρωσαν. 

Η ιδιοκτησία θα είναι συνειδητώς εικονική όχι όπως τώρα που είναι ασυνείδητως εικονική. Όσον πιο πολλά έχεις τόσες πιο πολλές μάρκες/δικαιώματα σε υπηρεσίες, ταξείδια, πλουτόσπιτια θα έχεις αλλά με την διαφορά ότι δεν θα έχει κανέναν πτωχόν. Δηλαδή θα κάνωμεν την Κοινοκτημοσύνη της Εικονικής Δικαιοκρατίας με γνώμων και διαβήτην ουχί την πτώχειαν όπως στην περίπτωση του κομμουνισμού και της δικτατορικής ολιγαρχικής ψευδοδημοκρατίας όπου ισχύει σε διάφορους βαθμούς σοβαρότητος της κρίσιμης κατάστασης ανά τω παγκόσμιω, αλλά με γνώμων και διαβήτην τον πλούτον. Δηλάδη ο άνεργος θα ζει ως πλούσιος ή μεσοπλούσιος και ο πλούσιος ως βασιλεύς. Ο άνεργος θα εργάζεται στην αυλή των βασιλόπλουτων και αν ισχυρίζεται πως δεν εξεύρει περί τινής εργασίας ειδικόν τμήμαν θα τον εκπαιδεύει. Με άλλα λόγια ο άνθρωπος διά να έχει δικαιώματα θα εργάζεται έστω εις σύναξη αποσκούπιδων καταναγκαστικώς αλλά δεν θα αμοίβεται πενιχρά και να μην του αρκεί να ζει αλλά πλούσια εφόσον όμως εργάζεται διά το μεγαλύτερον κατά πολύ διάστημαν της ζωής του, ενώ και ο ανύμπορος θα έχει δικαιώματα εφάμιλλα αν και δεν θα εργάζεται ή θα εργάζεται με ειδικές ίσως προσφορές που μπορεί ν’ ανταπεξέλθει ή σε πνευματικές εργασίες.

Αυτόν που συσστήνουμεν είναι μία εικονική αποχρέωση όλων των χρεών της οικουμένης όπως γίνονται και εικονικά κουρέματα, εικονικοί επιτοκισμοί σε δάνεια και καταθέσεις και κατόπιν να διαταχθεί μία εικονική αντιπλεκτάνη δικαιοκρατίας, ανθρωποκεντρικότητος, Φιλοθεοκεντρικότητος. Αυτοί που σήμερα αμοίβονται με τους παχουλούς τόκους κατάθεσεις από τις εικονικές τους καταθέσεις γνωρίζουν όπως και οι προκάτοχοι τους πως η ψευδαίσθηση της αύξησης των καταθετικών τόκων και κατ’ επέκτασιν των ίδιων των καταθέσεων δεν θα γίνει ποτε αληθαίσθηση αν δεν μεταφραστεί, μεταποιηθεί η κατάθεση σε γην και ό,τι αυτή εμπεριέχει και ό,τι επ’ αυτής υπάρχει, βλαστάει και γεννάται, να ο στόχος της παγκόσμιας συνωμοσίας διά την νέα τάξη πραγμάτων/σκλαβωτικών διαρρυθμίσεων του όχλου/λαού/δήμου, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ;;;; Ύστερα, αν το επιτύχουν θα φυσήξουν τα εικονικά τους χρήματα και θα τα παρασύρει ο εικονικός αέρας!!!! Όμως γνωρίζουν πως ο σκλάβος πιο πρόθυμα εργάζεται αμοιβόμενος με υλικό (χαρτί/κέρμα)  ή εικονικυλικό (εντός Η/Υ ή σε κατάστιχα τετράδια όπως σ’ άλλες εποχές) χρήμα παρά μόνον με την άκομψη προσφορά φαγητού, ποτού, στέγης και κάτι άλλων. Η γκόμενα θέλει φρουφρού και αρώματα για να διεγερθεί, η τέχνη της παραπλάνησης, της γοητείας και της τελετής του τέου (τσαγιού)!!!! Τουτέστιν, σκοπός τους είναι όπως το εικονικόν χρήμαν να το ψευδοκαταθέτουν μέσα σας (χαχαχαχαχαχαχαχα) διά της μικροσυσκευής που θα τοποθετήσουν την οποία προβλέπει ο Ιωάννης ο Θεολόγος ο εν Πάτμω νήσον εκστασιαζόμενος οίδας/είδας εν καιρώ Αντιχρίστου και ως προέκταση του συσστήματος που συσστήνωμεν τάχα για να μην υπάρχει κλέπτης, τράπεζες, έξοδα κ.α. παραμονον όπου εσύ και η τράπεζα και η συναλλαγή. 

Η ανθρωπότητα δεν έχει καταλάβει πως η τεχνολογία με την εξέλιξη της δίνει πρώτα την ευχέρεια σκλαβιάς και ύστερα την ευχέρεια ελευθερίας, άλλωστε όπως προαναφέραμε ό,τι σου δίνεται δωρεάν το πληρώνεις με την ζωήν σου ενώ, ό,τι το κερδίζεις όπως την σωτηρία της ψυχής σου προεκτείνει ή και αιωνοποιεί έστω και διά χάριν την ζωήν σου. Εν καιρώ άκρατης πυράς εις την μέση της σαβάνας η θύρα όταν παραμένει ανοικτή σου προσφέρει εναέρωση αλλά και την πιθανότητα να εισέλθει το θηρευτικόν θηρίον και να σε κατασπαράξει. Η διευκόλυνση πληρώνεται με αίμα και ψυχή εις την τεχνολογία!!!! Η τοποθέτηση μικροσυσκευής από Τον Ιάσων Χριστόν και δη Τον Δημιουργόν της ελευθερίας Τριαδικόν Θεόν δεν θα ήταν κακόν, αν ήθελε το κακόν σου έχει την δύναμη να το κάνει ανά πάσα στιγμήν. Όμως ο έλεγχος από τον αντίθεον της εν της γονιοδομής μικροσυσκευής το αποτέλεσμα είναι όλη ημέρα αντιπροσευχή διά μηνυμάτων όπως εις τα κινητά τηλέφωνα με ταχύτητα πολυβόλου μεταϋπερηχητικής πλειοδοσίας δηλαδή ύβρις Του Τριαδικού Θεού εξού και ο λόγος όπου κανείς δεν θα δύναται να σωθεί. Αντιλαμβάνεστε ότι το κάθε εργαλείον και υλικόν όπως λέγει η ελληνική γλώσσα είναι υλικόν αγαθόν αναλόγως της χρήσεως του γίνεται ευεργέτημα Θεάρεστον ή κακούργημαν αντίθεον. Όλα τα πολιτεύματα που γνωρίζουμε θα μπορούσαν να κάνουν την ανθρωπότητα ευτυχισμένη και ευλαβή εάν οι εξουσιαστές αγαθόφρονες γαρ τούτα επισκοπούσαν, και δυστυχισμένους και ασεβείς εάν οι εξουσιαστές εγωιστές, ψεύτες, υποκριτές, ιδιοτελείς και φιλίκακοι εκοίταζαν ιδιοις ωφέλεις. 

Λέγεται πως οι πεφωτεισμένοι της Μασσωνίας (Ιλλουμινάντοι) το χρήμαν το έχουν άλλα είναι που χρειάζονται και θέλουν και διατάσσονται από ερπετοειδή και άλλα παρανθρώπινα τέρατα. Αυτή είναι μία πραγματικότητα και μία προπαγάνδα… 

Θέλουν την γην οι Μασσώνοι και δανείζουν εικονικόν χρήμαν δηλαδή ψευδοχαρτιά με όρους μη αποχρεωτικούς για να την κλέψουσι από τους λαούς. Δημιούργησαν τον τζόγον της σύγχρονης αντιοικονομίας για να παίζεις χαρτοπαίγνιον με έναν σωρόν ονόματα όπως ΔΝΤ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΚΤ, ΕΛΑ, ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΨΕΥΔΟΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΨΕΥΔΟΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΨΕΥΔΟΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΔΑΝΕΙΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ κ.ο.κ.. ώστε να υποθηκεύεις γην για να έχεις πρόσβαση σ’ αυτά! Το άψογον παίγνιον του Εωσφόρου ήτοι Σκοτοφόρου που σφετερίστηκε μία ιδιότητα Του Τριαδικού Θεού, ο τζόγος. 

Πως «έφαγε» ο τάδε το αμάξι του; Στα χαρτιά (χαρτοπαίγνιον). Και ξέρετε τι συμβαίνει όταν παίζουν ανά ζεύγη οι τζογαδώροι και οι τρεις είναι εναντίον του ενός;;;; Την πληρώνει ο ένας την νύμφη ενώ οι τρεις γαμάνε και αυτόν και την νύμφη. Ο ψευδοσυμπαίκτης του είναι ο προδότης που σε κρατικές υποθέσεις ως μέλος μυστικιστικής εγκληματικής οργανώσεως προδίδει την χώρα του και κατηγορείται ο λαός της ήτοι ο αγνός παίκτης που δεν γνωρίζει καν πως με τα ανοίγματα του, τον εκσυγχρονισμόν, τα συγκοινωνούντα δοχεία τραπεζών και οικονομιών όπως στην ΕΕ τζογάρει και τον κλέβουν. Αυτά παθαίνει ο κερατάς που δίνει άδεια εισαγωγής των «φίλων» του στην κρεβατοκάμαρα και η αγνότερη γυνή στην καλύτερη των περιπτώσεων θα καταβιαστεί!!!! Μετατρέπω την δραχμή και την λίρα σου σ’ ευρώ για να τις απορροφήσω, ενώ πριν δεν μπορούσε το μάρκον να μετατρέψει την λίρα και την δραχμή σε μάρκο ή φράγκο, έπρεπε να τις επιστρέψει και να πάρει μάρκα ή δολλάρια ή άλλα δυνατά επίσης χρήματα ή προϊόντα από Ελλάς και Κύπρον. Κάναμε τους χοίρους μας σαλάμια κατά παραγγελία των υπεραγορών της ΕΕ τώρα δεν έχουμε να γεννήσουσι νέα χοιρίδια. Εμείς έπρεπε να πωλούμε χοίρους και ολίγα αλαντικά όχι όλον το χοιροστάσιον το κάναμε ευρώ και το βάλαμε προς φωτογραφία και διαφήμιση έμπροσθεν της ροφήκτρας της Λησταρχικής ΕΕ!!!!

Υποσημειώσεις:

Κάτι φίλοι από τον Αστρομερίτη Κύπρου μου είπαν πως όταν οι τζογαδώροι είναι "ταπί" ήτοι "ρέστοι" = αχρήματοι τότε αλληλοστοιχηματίζουν σε ιπποδρόμια, αθλήματα, κυνήγια, τα πάντα με εικονικά χρήματα και λένε "έχεις να παίρνεις" προσθεταφαιρώντας χρέη και πιστώσεις. Σκοπός τους δεν είναι το χρήμα αλλά το πάθος του στοιχηματίζειν. Ασυνείδητα απαξιώνουσι το χρήμα ως εικονικόν και άνευ αντικρύσματος λόγω της επαύξησης του με τους τόκους.

Έναν άλλον μέτρον ήταν η κατά κεφαλή χρηματική κοπή ώστε να γίνονται συνάμα αγοραπωλησίες διά χρήματος και άλλες εξυπηρετήσεις αλλά να μην αρκεί ήτοι να χρειάζεται η ανταλλαγή προϊόντων για να υπάρξει ισορροπία και επάρκεια στην ανθρώπινη τροφική αλυσίδα. Τούτον μπορεί να χρησιμεύσει σε οργανωμένες οικονομίες όπου υπάρχει ευχέρεια παραγωγής πληθώρας προϊόντων και αγαθών. 







ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ 



Η αναδημοσίευση, κοινοποίηση και μετάφραση δικαιούται εφόσον αναφέρεται το όνομα του συγγραφέως και η πηγή και εφόσον η λαχόν μετάφραση είναι πιστή και επακριβώς επεξηγηματική.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου