Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Ιράν: «Ετοιμάζουμε συντριπτική απάντηση κατά του Ισραήλ»

 
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν Ramin Mehmanparast δήλωσε ότι οι πράξεις επιθετικότητας του Ισραήλ κατά της Συρίας δεν θα μείνουν αναπάντητες και το Τελ Αβίβ θα λάβει μία “συντριπτική απάντηση”.

Ο
Mehmanparast κάλεσε την Κυριακή σε επαγρύπνηση κατά των ισραηλινών σκευωριών για τη δημιουργία αστάθειας στην περιφέρεια, τονίζοντας όμως ότι οι «πράξεις βίας και τα εγκλήματα που συντελούνται κατά της Συρίας δεν θα έχουν διάρκεια», σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού πρακτορείου Fars.
“Το Σιωνιστικό καθεστώς θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι οι απεχθείς εγκληματικές πράξεις που διέπραξε στη Συρία δεν θα μείνουν αναπάντητες και θα πρέπει να αναμένει μία συντριπτική απάντηση”, δήλωσε ο ιρανός αξιωματούχος..

Αναφερόμενος στην πρόσφατη επίθεση του Ισραήλ και την στόχευση κατά επιστημονικών κέντρων της Συρίας, ο Ιρανός αξιωματούχος ανέφερε ότι το Τελ Αβίβ επιχειρεί να αποδυναμώσει την άμυνα της χώρας και να υποβαθμίσει την προοδό της. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν υπερτόνισε ότι χώρες που βρισκόνται εκτός της περιφέρειας πυροδότησαν τη Συριακή κρίση (Δυτικές δυνάμεις) εξαιτίας της επιρροής της Δαμασκού στην ευρύτερη περιοχή (σ.σ.
pentapostagma.gr και με τελικό στόχο το Ιράν).
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου