Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Οι Τούρκοι τους Σύριους πολιτικούς πρόσφυγες που οι ίδιοι δημιουργούν, τους κρατούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

http://olympiada.files.wordpress.com/2013/05/20130502-232431.jpg 

Βέβαια ξέρω, θα μας πει ο συφερτός των επιλεκτικά ευαίσθητων, άλλο η βάρβαρη Τουρκία και άλλο η πολιτισμένη Ελλάδα. Αλλά τότε γιατί σε κάθε ευκαιρία συκοφαντείτε την δύστυχη Ελλαδίτσα που άνοιξε την αγκαλιά της σε εκατομμύρια δυστυχισμένων και μη ως “ρατσιστική χώρα”;
Οι Σύριοι πολιτικοί πρόσφυγες που έχουν καταφύγει στην Τουρκία κρατούνται έγκλειστοι και φρουρούμενοι σε οργανωμένες καλά περιφραγμένες εκτάσεις, χωρίς να τους δίνεται ούτε πολιτικό άσυλο και ούτε βέβαια έχουν το ελεύθερο να βγουν έξω από τον
περιφραγμένο χώρο. Αν τολμήσουν τρώνε ξύλο και σφαίρες.


Απλά τους κρατά εκεί η Τουρκία έγκλειστους, έχοντας καταγράψει και τα πλήρη στοιχεία τους και περιμένει πότε θα σταματήσει ο πόλεμος στην Συρία, για να τους στείλει πίσω όπως μπήκαν.
Αντίθετος, οι Σύριοι πολιτικοί πρόσφυγες που έρχονται στην Ελλάδα, αφήνονται ελεύθεροι με αυτόματη διαδικασία νόμιμης παραμονής.
Βέβαια αυτό ισχύει και για τους “δήθεν Αφγανούς”, τους πακιστανούς δηλαδή πολιτικούς πρόσφυγες, που παίρνουν πολιτικό άσυλο με μια απλή αίτηση στην ουσία. Χωρίς να το δικαιούνται.
Ας θυμόμαστε βέβαια ότι η Τουρκία είναι και ο βασικός υποστηρικτής της εμφύλιας σφαγής στην Συρία.
Πάντως μέχρι τώρα δεν άκουσα κανέναν από όλους αυτούς τους αλλήθωρους υποστηρικτές όλου του κόσμου των κατατρεγμένων να ορθώσει μια λέξη εναντίων της Τουρκίας.
Αλήθεια γιατί η Τουρκία δεν τους παραχωρεί πολιτικό άσυλο ή έστω μια προσωρινή άδεια παραμονής μέχρι την λήξη του πολέμου και να τους αφήσει ελεύθερους;

Βέβαια, εμείς είμαστε ανθρωπιστές, ενώ αυτοί είναι απάνθρωποι, θα μου πει η Νταλάρα ή η Ρεπούση, αν διαβάσουν το κείμενο μου.
Αυτά βλέπει ο ελληνικός λαός και όχι ΧΑ, αλλά και τον ίδιο τον διάβολο θα βάλει στην βουλή, αν κατέβει υποψήφιος.
Ξέρω, πολλοί θα μου πείτε, ότι πολλοί διάβολοι χρόνια τώρα υπάρχουν στην βουλή.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.




ΠΗΓΗ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου