Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΕΞ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ




ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Οι Αριστεροί δίχως άλλον είναι έναν αρωστημένα σύσσωμον ποίμνιον με ποιμένες λύκους, πανέξυπνους ιδιοτελείς και φιλόδοξους ποταπούς εκμεταλλευτές.


Οι πλείστοι Αριστεροί στην Κύπρο αλλά και αλλαχού είναι αμόρφωτοι αλλά ακόμη και οι μορφομένοι διακατέχονται από μία αήττητη πλύση εγκεφάλου.Όπως πολύ σοφά οι Αρχαίοι Έλληνες αναφωνούσαν όσοι ήσαν πατριώτες: "ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ" αντίστοιχα το ίδιον ήθελα να κάνουν και οι Αριστεροί και συγχύστηκαν αναφωνόντας: "ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΝΤΩΣ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ" περισσότερη πίστη στο κόμμα είχαν και έχουν οι Αριστεροί παρά οι Ήρωες του 1821 ή του 1955 στην Πατρίδα.


Ο εκ πολλών θεωρούμενος ως Αριστερός Νίκος Καζαντζάκης δήλωσε πως ο Κομμουνισμός είναι Πνευματικά Ψώρα! Παρ'όλα ταύτα έγραψε αυτόν τον ανεκδιήγητον έργον Αλέξης Ζορμπάς όπου τον παρουσιάζει κακομοίρη και προσωπολάτρη του Άγγλου αφεντικού του. Δεν είναι τυχαίον όπου ο δικός μας Κακογιάννης το σκηνοθέτησε με επιτυχία και κέρδισε Όσκαρ, επειδή βλέπεις τον Αντώνη Κκουήν ως Ζορμπά να φέρεται όχι ως υπάλληλος αλλά ως ενσυνείδητος δούλος και υποτελής του αφεντικού του, γιαξ! Και ότι χαίρεται επειδή θα χορέψει μαζί του! Ας το διάολο ο αληθινός Έλληνας δεν θέλει τα εγκώμια των ξένων και βαρβάρων για να νοιώθει ωραία όπως αυτούς τους σύγχρονους που για να αισθανθούν καλά πρέπει να μας αναγνωρίζουν οι ξένοι στις διάφορς Γιουροβίζιων τους...Η Ελληνική Ψυχή χορεύει το ζεϊμπέκικο και ανεβαίνει μέχρι και τον έκτον ουρανόν ενίοτε... Ο Καζαντζάκης αν και μη Κομμουνιστής δηλωμένος συμπεριφέρετοως Κομμουνιστής στα βιβλία του και τις ιδεολογίες του ενώ ήταν υπερήφανος Τέκτων ενώ είχε ενοχές που δεν μπορούσε να πιστέψει την Ελληνορθόδοξη Πίστη και από την άλλη άφηνε σημάδια ότι την πίστευε, ίσως να ήταν ο ιδιότυπος τρόπος του προς την πίστη...

Οι Αριστεροί έχουν οπισθοδρομική Καθυστερημένη Νοοτροπία αλλά την ονομάζουν Προοδευτική. Οι Δεξιοί διακατέχονται από μία αλαζονική οίηση ανωτερότητος, χλευάζουν τους Αριστερούς ότι είναι αρνιά, καθυστερημένοι και άνευ βουλήσεως επειδή δεν αλλάζουν το κόμμα τους αλλά οι ίδιοι συν τω χρόνω τους ξεπέρασαν. Αν και πιο "μορφωμένοι" στην παραμορφωμένη ψευδαίσθηση τους για τον κόσμον ποτέ δεν προδίδουν το κόμμα. Προτιμούν να προδώσουν την Πατρίδα διότι αν αυτή είναι η Μητέρα το Κόμμα είναι ο Εραστής τους! Ενίοτε και Συνερωμένος μαζί με Εραστής! Διακατέχονται από μία γλοιώδη αίσθηση ξιππασιάς που την επικαλούνται ανωτερότητα σαν αυτήν που είχει ο Νέρων και είναι τόσον Πατριώτες όσον και ο απαίσιος αυτοκράτωρ της Ρώμης που δεν δίστασε να την κάψει για να διαλύσει την πλήξη στην ψυχή του. Ο Νέρων έτρεχε στις Αρματοδρομίες της Ολυμπίας μοναχός του για να καταφέρει να έρθει τελευταίος νομιζόμενος πως ήταν πρώτος! Ποία η διαφορά του να είσαι ο καλύτερος ή χειρότερος εραστής όταν αναυνίζεσαι και αυτοαυνανίζεσαι πνευματικά;

Στην άνθιση της Δεξιά το 1970 ο Πατρωτισμός ήταν και είναι συνώνυμος με το Αμερικανισμό, Εβραϊσμό και Εβραιομασσονισμό, Αγγλισμό, Γερμανισμό, Ευρωπαϊκοληγουρισμό, Νεοταξισμό, Νεοαπατεωνισμό και Νεοαυτοαπατεωνισμό (Νεοαυταπατισμό), την περιφρόνηση της Εκκλησίας και κάθε ιερού και όσιου κάνωντας τον Δεξιό δύο φορές Αριστερό, διότι ο δεύτερος είναι ψευδοταπεινόφρων και εγκληματίας δολοφόνος βεβαίως που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους για να τους χαρίσει την ευτυχία μετά θάνατον όταν θα εφαρμόζετο η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟΚΟΜΜΑΤΟΣ, αλλά οι Δεξιοί εφαρμόζουν αυτές τις τακτικές με γνώμονα την Οικονομία και Διαβήτη την Πολιτική Ποιότητα του Μέλλοντος που τάσσουν "φούρνους αποξαμάδια" δηλαδή απομαξάδια ίσα με τους φούρνους που δεν τα χωράει το στόμιο για να εισέλθουν ως ζύμη και για να εξέλθουν ως έτοιμα τέθριπτα (μπισκόττα που λουβούν).

Εάν ο Αριστερός είναι Καθυστερημένος Οριζόντια οΔεξιά είναι Καθυστερημένος Τρούλλικα (Κάθετα και Κατακόρυφα) δηλαδή ξιππασμένα και αυτονομιζόμενος ως αλάνθατος και σπουδαίος και ως εκ τούτου τον νεοβαπτίζουμε ως Βουνίσιον Καθυστερημένον και τον Αριστερόν Πεδιαδαίον/Πεδιδέον Καθυστερημένον!

Πρόκειται για είδη ψυχοπάθειας, ανασφάλειας και έλλειψης ψυχεκτιμησις που μόνον με την βαθύτερη ψυχαναλυτική κατάδυση μπορούμε να ειδούμε μερικά στίγματα της ανομαλίας τους, ενώ αν ζούσε ο Σαλβαδώρ Δαλί (Νταλί) και του αναλύαμε τα εξής συμπεράσματα θα τους ζωγράφιζε πολύ κατατοπιστικά αυτούς τους προβατοειδής συμφεροντολόγους!

 Εν τέλει, αναφέρουμε γιατί ο μέγας Αριστοτέλης απαξίωσε την Δημοκρατία. Είπε πως η εκτίμηση (ψηφός) του σοφού (ιδίου και ομοίων του) δεν είναι η ίδια με την Πελλοτταλλού και τον Τζιηρκακόν που σαν εκράτεν την σημαία της Ελλάδας εσούσαν του λίγο την σημαία του Ισραήλ στην Κύπρο και φωνάζει ένωση με το Ισραήλ αλλά και ένωση με την Τουρκία μέσω του αγωγού υγραερίου.Τα ίδια πιστεύει και ο ψευδανθρωπιστής Αριστερός, αφού θεωρεί πιο συνανθρώπους του τους μετανάστες που διαλύουν το ελληνικό δημογραφικό στοιχείο ασχέτως ιδεολογίας ή ηθικοψυχικής ποιότητος παρά τον Συνέλληνα του μη Αριστερό αλλά και Αριστερό αφού πρώτα οι ξένοι έχουν δικαιώματα στην χώρα που βασιλεύει η προδοσία (Ελλάς & Κύπρος).

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου