Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ

ΕΙΝΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ Ο ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ; ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙΣ!!!! Ο βρικόλαξ Αδόλφος Χίτλερ Εβραίος στην καταγωγή εξ αμφοτέρων των γονέων με πατέρα από τους Ρόθτσλιντ επήρε το χρίσμα να καταστρέψει τον κόσμο διά Παγκοσμίου Πολέμου
και συγκεκριμμένα να αναγκαστεί η Αγγλία να παραχωρήσει τις ορυκτογενείς και παραγωγικές περιοχές σε κάθε αποικία της σε διεθνείς εβραϊκές εταιρείες, να ιδρυθεί το κράτος του Ισραήλ (έγινε το 1948 μ.Χ. μόλις τρία έτη μετά το τέλος του Β΄ΠΠ) και να καταστραφεί ο Ελληνισμός διά των συρράξεων κατά της Ιταλίας και της Γερμανίας αντίστοιχα και ύστερα από τον Εμφύλιον Πόλεμον τον οποίον πυροδοτησαν οι Αριστεροί που αμοίβοντο με χρυσάφι που έκλεψαν εξ ημισύας Γερμανία και Αγγλία από το Ελληνικόν Δημόσιον και η Αγγλία το διέμεινε κυρίως ρίχνοντας το από αεροπλάνα σε συγκεκριμμένα ξεροβούνια και ξέφωτα για να το εισπράξουν οι προδότες οπλαρχηγοί του ρέμπελου κόκκινου στρατού που αναφέρεται ο Κοσμάς ο Αιτωλός. Συγκεκριμμένα λέγει δύο στρατούς θα γνωρίσετε (εν τόπω) από τον Κόκκινο (Κομμουνιστικό) πολλά θα πάθετε.
Ο Χίτλερ είπε για να κατακτήσεις έναν έθνος το πρώτον πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να το αφοπλίσεις/αποστρατικοποιήσεις.
Ο αφοπλισμός καλείται ψευδεξευγενισμένα ως αποστρατικοποίηση, βασικά η λέξη ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ είναι πιο ωμός και αγενής και ως εκ τούτου συγκινεί και κτυπάει στην αίσθηση με περισσότερη σφαήνεια και τέτοιες λέξεις δεν αρμόζουν στους πολιτικούς όταν θέλουν να επιτύχουν αυτόν καθεαυτόν το αποτέλεσμα, ενώ όταν θέλουν να μην γίνει αφοπλισμός χρησιμοποιούν την λέξη αφοπλισμός και οι πολίτες ταράσσονται και ξερνούν αύρα αρνητική και καυτή εξ αηδίας. Και πως καλείται ο αφοπλισμός όταν εξωραϊζεται; Μα το είπαμε! ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!
Τα ζώα θα αποχωριστούν τα όπλα τους που είναι οι όνυχες, οι οδόντες και τα κέρατα εφόσον γίνει το θαύμα να τα αποχωριστούν όλα τα είδη μαζί και τελεσίδικα δίχως την δυνατότητα επαναφοράς ή επαναβλάστησης! Ξέρετε, όποιος αμφισβητεί την φύση ως έχει αλλά και την αρμονία της ισορροπίας της αμφισβητεί Αυτόν που την έκανε Τον Θεόν!
Για να γίνει ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ της Κύπρου και να θεωρείται και να είναι τω όντι επιτυχία πρέπει να γίνει εξ όλων των Κρατών και δη από χείρες ιερές όπως ο Ιάσων Χριστόν όχι από χείρες βρώμικες ψευδοειρηνικές τύπου Πανδικτάτωρ Αντιχρίστου διότι είναι εχθρός όλης της ανθρωπότητος και αν την ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ αλλοίμονον της!
Εντούτοις, ο Γλαύκος Κληρίδης φάνηκε δυσανάλογα εκ του υπολογίσιμου «θαραλλαίος» αφού εισηγήθηκε με σθένος, υπερηφάνεια και ένα είδος υπεροπτικής γνωστικής ηδονής  την ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ είπαμε το παρευγενές/ψευδευγενές όνομα της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και συγκεκριμμένα εδώ του ΑΠΕΧΘΟΥΣ   Α Φ Ο Π  Λ  Ι  Σ  Μ Ο  Υ!!!! Η μεγαλειώδης σκέψη του Γ. Κληρίδη για αφ’ οπλισμόν ήταν άσκεφτη! Ο Γλαύκος Κληρίδης μας ψευδοεξέπληξε αφού στην πραγματικότητα είναι ο εαυτός του, (εκτός από το να μιμείται με τον παχυπούρον στο στόμα τον Αρχιμισέλληνα Ουίστων Τσιώρτζιηλ ο οποίος στην Γιάλτα όταν του είπε ο Τρούμαν ότι πρέπει να δώσουν την Ήπειρο κ.α. στους Έλληνες επειδή ο ηρωισμός τους ήταν καταλυτικός για την νίκη των Συμμάχων ο Τσιώρτζιηλ του απάντησε πως ο Έλλην είναι όφις και πρέπει να τον κλείσουμε σε γυάλλινη φιάλη. Ως  εκ τούτου η ρήση του ιδίου: «απ’ εδώ και πέρα δεν θα λέμε οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες αλλά οι ήρως σαν Έλληνες» ήταν μία ειλικρίνεια που μεγιστοποίησε την κακία και τη ζηλοφθονία του. Εξ άλλου και Χίτλερ ο οποίος σκότωσε 1,000,000 Έλληνες έπλεξε το υπέρ Ελλήνων εγκώμιον λέγοντας πως αν είχε Έλληνες στρατιώτες και Τούρκους αξιωματικούς θα κέρδιζε τον πόλεμον) μιμείται εξ όσων φαίνεται και τον Χίτλερ κατά του οποίου υποτίθεται πολέμησε ως αεροπόρος και ότι δραπέτευσε διάκις, κάτι που αμφισβητείται ευθαρσώς και δικαιλογημένα. Τσιώρτζιηλ και Χίτλερ τους ενώνει η Αδελφότητα του Ελευθεροτεκτονισμού και οι Αδελφοί αυτοί ποτέ δεν αλληλοπολεμούνται έστω και αν ούτως φαίνεται εις τους ομματούς των αδαών και αμύητων, αφού πάντοτε αγωνίζονται περί των ιδίων «ιδανικών» και σκοπών! Δύο άλλοι πολύ εγκάρδιοι Αδελφοί είναι οι Κληρίδης Ντεκτάς. Ο Κληρίδης συμφωνεί με τον Αδελφόν Χίτλερ ότι για να αλωθεί ένα έθνος πρέπει να το ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. Στην πραγματικότητα γνωρίζει ότι ο Χίτλερ ήταν πιο «μάγκας», πιο υποκριτής και πιο ριψοκίνδυνος από τον Τσιώρτζιηλ.
Συνεχιστές και ένθερμοι θιασώτες του ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ της Κύπρου ο Ιωάννης Κασουλίδης, ο Νίκος Αναστασιάδης νυν πρόεδρος της ΚΔ, ο πρώην πρόεδρος της ΚΔ και δη  σύσσωμον και σύζζωμον το ΔΗΣΑΚΕΛ!
Οι Αρχαίοι Έλληνες ειρωνικά και ειλικρινά μας προειδοποίησαν εις τους αιώνες ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΝ  που σημαίνει ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΚΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΕΝ ΠΡΑΞΕΙ ΑΦ’ ΟΠΛΙΣΜΟΝ/ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!
Είπασ’ έναν δικηγόρο ερωτευμένο με τη ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ότι αν μη τι άλλον έχω το δικαίωμα να σκοτώσω τις γυναίκες μου, τις γειτόνισσες και όποιες άλλες πριν πέσω με νύχια και με δόντια για να μην τις ιδούν οι άνδρες τους να τις βιάζουν και κατόπιν να τις σφάζουν έμπροσθεν των ομματών των ανδρών τε τέκνων των! Του είπα ότι έξω από την εκκλησία ου Αγίου Γεωργίου στον Δαυλόν Κυρηνείας ένας πιτσιρίκας άποικος ένεψε στα παιδιά μου ότι θα τους κόψει το κεφάλι με μαχαίρι κάνωντας την γνωστή χειρονομία κάτω από τον λαιμό του! Σε μία κοπέλλα από το Φρέναρος ένας Μωαμεθανός που έρχεται στις Ελεύθερες Περιοχές για δουλειά είπε στην θυγατέρα του Ελληνοκύπριου μάστρου σε άπταιστα ελληνικά: «άμαν γινεί πόλεμος θα έρτω να σε σφάξω για να πάρω το αυτοκίνητον σου, αρέσκει μου πολλά! Χαχαχαχαχαχα!» Μαύρο/Μελανότροπος κωμικός ο τύπος!
ΔΕΝ είπα ότι θα κάνουμε καυγά ολομερίς αλλά πας με το περίστροφο στον γάμο και αν έχει μόνον γλέντια η αμφιτριωνία (πάρτυ) των νεόνυμφων καλώς, αν όμως έχει καυγά και κίνδυνο; Πλησιάζεις με καλή διάθεση τον λέοντα αλλά και με σφαίρες έτοιμες να τον αντιμετωπίσουν εάν αλλάξει διάθεση ή προσποιείτο φιλία!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
Α) ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι η μη ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ
Β) Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ, λες και είμαστε 65 εκατομμύρια ωσάν η Μεγάλη Βρεττανία και αν έρθουν και πεντέξι εκατομμύρια ξένοι μυγία που μας τσίμπησε
Γ) Ενώ επικαλούνται τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΝ διά του συνθήματος ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ οι μεν και οι δε ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΝ ξεχνούν πως πρωτίστως έχουν δικαιώματα στον τόπον τους οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ, ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ήτοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ! Εφαρμόζεται άρρηκτα και σιωπηλά η κατηγορία της παροιμίας «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΡΕΜΑ» δηλαδή οι ξένοι διώχνουν τους Έλληνες της Κύπρου με την βοήθεια των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ της Κύπρου και θεωρούνται ως ρατσιστές τα θύματα και θύματα οι ρατσιστές ήτοι «ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΟΥ ΜΑΣ» και «ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ» εν σχέσει με την ανοησία ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (ΜΑΣ!!!!) που είναι βάσει συμφέροντος και εντολής των ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ στην ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ!!!!
Δ)Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ προστατεύει τους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ κυρίως τους Μωαμεθανούς και πολύ λιγότερο τους Χριστιανούς αλλοδαπούς (αυτούς έχουν πρόγραμμα να τους παρακαταδιώξουν ύστερα).  Σκόπιμα μας ένταξαν στην αισχρή ΕΕ για να μας εκμεταλλεύονται και να μας διαλύσουν και τότες ο Κληρίδης στην συνέντευξη τύπου στο Προεδρικό Μέγαρο ερωτηθείς τι θα γίνει με την εσωτερική διακυβέρνηση απάντησε υπερκυνικότατα ότι θα την κάνει η ΕΕ και δεν θα έχουμε λόγον εμείς. Δηλ.  θα μας λέγει η Πόρνη ΕΕ πού να βάλουμε το ψυγείον σπίτι μας και αναλόγως της θέσης τι θα την πληρώνουμε έμμεσα ως φόρον για να μας αφαιμάξει, όχι επειδή χρειάζεται το χρήμα μας αλλά επειδή εποφθαλμιεί μέσω της υπερχρεοκοπίας μας την γη μας και κυρίως την καταστροφή μας ως Ελληνισμός. Θα έρθει ώρα που θα σας πάρουν και την στάκτη από τα τζάκια είπε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός αλλά να μην αλλάξετε την πίστη σας όπως θα κάνουν άλλοι! Λέτε να το είπε για τους Ελληνοκύπριους Λινοβάμβακους που άλλαξαν ή ψευδάλλαξαν θρησκεία κα εντέλει έμειναν στο μέσον;  Ή το λέγει για το μέλλον ή και αποτελεί επανάληψη που θα γίνεται κα ξανά γίνεται;  Λένε πως οι Ελληνοκύπριοι βάσει και της ΕΕ η οποία επιτρέπει την ελεύθερη διακίνηση, εγκατάσταση και εξεργασιοποίηση έχουν πάει στο εξωτερικό και απασχοληθεί και πως θα ήταν άδικο να μην γίνετε και για τους άλλους λαούς εν σχέσει με την Κύπρο! Μα ψευδοπατριώτες πόσοι Κύπριοι πήγαν στην Ρουμανία, την Βουλγαρία, το Πακιστάν, την Συρία, το Αφγανιστάν κ.α. και πόσοι περισσότεροι επιθυμούν να έρθουν; Και αν θέλουν να έρθουν όλοι τι γίνεται; Δεν βάλατε ασφαλιστική δεικλίδα ως μικρού πληθυσμού και διαστάσεων Κράτος που είμαστε σκόπιμα και κατ’ εντολήν, αφού δεν γίνεται ο ίδιος μεταναστευτικός πληθυσμός που απορροφάται από την Ισπανία αντίστοιχος να απορροφάται από την Κύπρο, είναι αδιανόητον και δη εξωφρενικόν, δεν έχετε καμμία αιδώ και αίσθηση της ευσέβειας ή της ευγένειας! ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΨΕΥΔΟΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!!!
Ε) Ένα Κράτος όπως η Κύπρος με πληθυσμόν σπάνιας ράτσας που είναι οι Έλληνες θα έπρεπε να προστατευθεί όπως γίνεται με αντίστοιχες ράτσες ζώων και όχι να προωθείτε με κάθε μέσον την εκνόθευση των γονιδίων του, την  μεταμειονοποίηση του και εν τέλει εξ αρχής και κατά συνεχεία την προώθηση του μέσω όλων αυτών των ΕΙΔΩΝ ΚΡΙΣΕΩΣ να μεταναστεύσει ή να μπασταρδέψει τόσον στην θρησκεία, την εθνικότητα, την συνειδητότητα, την ηθική και την γνωστική επιγνωστικότητα που ως να είναι έναν ανύπαρκτον ή σπάνιον ον εντός της υπαίθρου.
Ζ) Εν κατακλείδι, Ό,ΤΙ είναι χρήσιμον περί της διατηρήσεως των θεσμών του Έθνους, του Κράτους και της Θρησκείας και Ό,ΤΙ είναι  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΝ περί της επιβίωσης, διαρκής διατήρησης και ασφάλειας όπως η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ και σταθερή ανάπτυξη και ΕΚΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ/ΚΡΑΤΟΥΣ/ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ το χαλάται. Μας θέλετε ή ΖΩΑ σας και των αφεντικών σας ή ΝΕΚΡΟΥΣ!!!!
Η) Το ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ είναι ότι είτε ΕΣΕΙΣ είσαστε είτε ΕΜΕΙΣ είμαστε οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ/ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ και οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ δεν γίνεται να είμαστε αμφότεροι της ίδιας σκάφης σύκα! Εκτός και αν είμαστε ναι της ίδιας ποικιλίας σύκα ΠΡΟΔΟΤΕΣ/ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ, πάντως ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΟΚΙΤΕΣ ΤΟΥ 1955/59 μ.Χ. ΕΩΣ ΤΟΥ 1821 μ.Χ. και ΈΩΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟΝ ΜΗΝΥΜΑ, ΥΠΕΡΗΡΩΙΣΜΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ κ.α. τις ακολουθούμε εμείς εσείς δεν είστε οι Πατριώτες ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ……………..
Θ) Προσποιείστε ως ψόφιοι κορεοί για να κερδίσετε πολύτιμον χρόνον προς την Πατρίδα,  αλλά αν η Τουρκία αποφασίσει την ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΝ ΣΑΣ και γίνει η ΨΕΥΔΟΛΥΣΗ/ΥΠΕΡΑΠΑΛΥΣΗ του επερχόμενου δι’  ενόρκης δηλώσεως αλλαγμένου ονόματος του Σχεδίου Σάπιου Ανανά και ύστερα αποφασίσει αυτή ή οιανδήποτε άλλη χώρα ή έστω κλίκα τύπου συμμορίας Μαφίας να καταλάβει με διάφορα μέσα και φοβέρες την Κύπρο ούτως ώστε να υποκύψει τι θα κάνουμε; Ακόμη και το Βατικανό που έχει την ισχυρότερη πολιτικά Χριστιανοσύνη δίπλα του διατηρεί ΣΤΡΑΤΟΝ. Ναι ξέχασα το Βατικανό είναι υπό κατοχή ενώ εμείς η Κύπρος όχι. Αν μας πείσετε ότι δεν είστε μειοδότες, προδότες και πατριδοκάπηλοι θα σας πείσουμε ότι ο ήλιος γεννάται στην δυτική πλευρά του βορρά και δύει στην ανατολική πλευρά του βορρά, πως;  Είναι μυστικόν και δη μέσω της Υπερκβαντομηχανικης!!!!
Ι) Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ δεν είναι σωστή και είναι ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΙΚΗ αλλά θα μας βγει σωστή κερδίζοντας χρόνον αφού οι Εβραιοσιωνομασσώνοι Αδελφοί σας καθησύχασαν ότι χαθήκαμε αλλά έχουν οι καιροί διά Θεού Τει Θελήσει ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!!!! Είμαστε ωσάν τον λυποθυμημένο αναμεσίς των νεκρών τον οποίον αφήνουν οι εχθροί που σκοπούν τα πτώματα ανέγγικτον και σώζεται έτσι παράδοξα η ζωή του. ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ  ΜΙΚΡΑΣΣΙΑΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ ΚΥΠΡΟΣ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ  Ή ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ;;;;
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου