Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ. Η EFESGAS PXR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΗΚ, ΑΡΧΗ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ








Εάν ζούσε ο Μιλτιάδης, ο Ονήσιλος, ο Νικηφόρος Φωκάς και έβλεπαν τι κάνουμε θα ήταν βέβαιοι ότι ούτε απόγονοι τους είμαστε ούτε άνθρωποι. Πρόκειται περί του άκρου άωτου της βλακείας. Ουκ έσται τέλος ως προς την καθολική ύπνωση μας.
Η τουρκική έταιρεια EFESGAS PXR εξαγοράζουν την Εθνική Φρουρά μαζί με τους Υδρογονάθρακες της Κύπρου.
Βλέπετε τίποτε παράξενον σ’ αυτή την υπόθεση; Αν ναι τότε είστε «οπισθοδρομικοί» και προφανώς δεν έχετε πάθει ανοσία από την πλύση εγκεφάλου, την διδασκαλία του πώς να είστε πλεονέκτες μέχρι εσχάτης ανοησίας όπως τον σκύλον που τον ρίχνουν μέσα στο λάκκο για να πάρει τα λουκάνικα και επίσης τρέφεστε ωφέλιμα ενώ δεν σας έχει εκτρελάνει ο αεροψρκασμός και τα μεταλλαγμένα ψευδοτρόφιμα!
Νομίζετε ότι πρόκειται περί φάρσας; Όχι πρόκειται περί μυθιστορηματικής αλήθειας. Ο αγωγός μεταφοράς υγραερίου που θα περνάει από τα Κοκκινοχώρια προς την Μεσαορία και απ’ εκεί στον Πενταδάκτυλο και μέσα από την Κυρηνειακή Θάλασσα στην Λυκία/Κιλικία είναι γεγονός, η εξαγορά έχει γίνει και μαζί της και η Εθνική Φρουρά. Πρόκειται για τον Νέου Είδος «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΝ» δηλοί ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΙΛΙΣΜΟΝ και ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΝ.
Η εταιρεία που αναφέρουμε ανωτέρω είναι φανταστικού ονόματος αλλά τι σημασία έχει το όνομα μπροστά στην πραγματικότητα;
Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ είναι ένα αισχρό βιβλίο που κλάπηκε από μία Ουκρανέζα στο σπίτι του Εβραίου εραστή της στα τέλη του 19ου αιώνα. Εκειμέσα αναφέρεται ρητά πως την παγκόσμια διακυβέρνηση στους Ισραηλίτες θα την δώσει η Ευρώπη (ΕΕ) ενώ κάνει λόγον για έλεγχον από τότε τόσον των ΗΠΑ όσων και της Κίνας που φωτογραφίζει ως τέταρτη υπερδύναμη μετά την Δυτική Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ρωσσία. Κάνουν αναφορά για ένα παγκόσμιο πραξικόπημα, την παντοδυναμία του Σιωνισμού μέσω του Ελευθεροτεκτονισμού ο οποίος θα ελέγχει και θα είναι στην πραγματικότητα κάθε κόμμα, ιδεολογία, αρχηγός και είδωλο. Συνεχίζει πως θα οδηγούν τα έθνη από την μία πλάνη στην άλλη μέχρι να τα εξουδετερώσου πλήρως και είναι αυτόν που βλέπουμε εδώ και δεκαετίες με τέτοιον τρόπον που τα κράτη δεν καταλάβουν τι έφταιξε και πως διαχρονικά καταστράφηκαν οι λαοί.







Από την κεφαλαιοκρατία στην φιλελευθεροποίηση κατόπιν της ψευδοανάπτυξη και στην ψευδοευμάρεια ή την ευμάρεια που υποσκάπτηκε από τον υπερκαταναλωτισμό που δημιούργησε το έκτρωμα της υπερχρέωσης των οικοκυριών και κατ’ επέκτασιν την χρεοκοπία της ανθρωπότητος στις τράπεζες!!!! Η λογική αφού ξόδεψες πρέπει να πληρώσεις οπωσδήποτε και αφού δεν έχεις πρέπει να παραδώσεις στους δανειστές σου ό,τι έχεις ψυχή τε και σώματι, έθνος, παραδόσεις, αξίες, θρησκείες και έρωτες δεν αποτελεί υγειή υπόθεση, αφού εξιδανικεύει την ψευδαίσθηση της οικονομίας υπεράνω του αληθινού όντος που είναι ο άνθρωπος. Κάποιοι πάρα πολύ κακοί άνθρωποι έχουν εκσκλαβώσει την ανθρωπότητα διά της διαφήμισης τους πως το χρήμα, η οικονομία, το χρέος είναι ζωντανόν και μάλιστα δε γαρ ζωντανότερον του ανθρώπου!!!!
Πρέπει να δώσεις ό,τι έχεις και αν δεν έχεις υλικά αγαθά ακόμη καλύτερα θα έρθει καιρός που θα είναι νόμος να δώσεις το πολυτιμότερον ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ!!!! Πως θα της δώσεις;;;; Διά της ύβρις προς Τω Αγίω Πνεύματι!!!!
Παρατηρείται μία παγκόσμια εξαγορά των βασικών οργάνων της αυθυπαρξίας του Κράτους και του Έθνους. Ρεύμα, Ύδωρ, Τηλεπικοινωνία, Επικοινωνία (Ταχυδρομεία, Εκδόσεις, Παιδεία), σειρά παίρνουν οι Στρατοί. Θα έρχεται δηλαδή ο εχθρός και εις το όνομα της ανάπτυξης ή της αποχρέωσης θα δίνεις τα έσχατα και σημαντικότερα κλειδιά της πόλης, ΤΗΝ ΑΜΥΝΑΝ. Εδώ θα δηλώσω ότι ΤΗΝ ΑΜΥΝΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ.
Ποία η διαφορά από την ιδιοτικοποίηση του Ύδατος, του Ρεύματος, της προσπέλασης του Αγωγού Υγραεριου σ’ εχθρικό έδαφος και η εξαγορά της Εθνικής Άμυνας;  Όποιος δεν ξύπνησε με την πραγματική αιτία εξαγοράς των άλλων πυλωνικών στύλων της κρατικής οντότητος δεν θα συγκινηθεί μάλλον ούτε με την εξαγορά της Εθνικής Άμυνας από την Τουρκία ή από οιανδήποτε εταιρεία που ως κτήμα της θα μπορεί να την μεταπωλήσει αυτήν ή τις μετοχές προς οιουσδήποτε τρίτους όπως και οιονδήποτε άλλον εξαγορασμένον όργανον του κράτους. Μάλιστα κάποιοι θα προτρέξουν να πανηγυρίζουν αφού θα ισχυριστούν ότι εφόσον θα καταργείτο εις το όνομα της ΑΥΤΟΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ/ΑΥΤΟΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ το να πωληθεί η Εθνική Φρουρά/Άμυνα είναι επιτυχία επειδή θα εισπράξουμε και κάποιον πακτωλόν χρημάτων, τόσον ηλίθιοι και αυτοπουλημένοι στον Σατανά είναι. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞ ΟΙΟΥΝΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΑΝΑΣΤΕΙΝΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ;
Ειλικρινά απορώ αν έχει κάποια σημασία να ασχολείται κάποιος με την σκέψη, την αλήθεια και την σωτηρία αλλά και αφύπνιση του συνανθρώπου του αφού στο όνομα της αφύπνισης πραγματοποιήθηκαν οι χαλεπότεροι υπνωτισμοί. Τι να κάνουμε; Να πάμε με αυτούς που σκέπτονται αν και όχι ηθικά άρα τε τερατοσκέπτονται και καθυποτάσσουν βήμα το βήμα την ζωώδη ανθρωπότητα, να παραμείνουμε στις επάλξεις και να παλέψουμε μέχρι τέλους ή να αποσυρθούμε και να προσποιούμαστε τους ψοφισμένους κορεούς μέχρι να εύρουμε την ευκαιρία μετά από χιλιάδες έτη να αποδράσουμε ή να καταρρίψουμε την ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που θέλουν να επιβάλουν και έπρεπε να είναι Ελληνοχριστιανική και όχι Εβραιοσιωνομασσωνική.
Γιατί ένας πατριδοκάπηλος κομματάρχης προδίδει τον λαόν του έθνους του και ποτέ δεν επαναστατεί εναντίον των Ελευθεροτεκτόνων αφεντικών και αδελφών του; Επειδή τον μαθαίνουν να υποτιμάει το κατώτερον ακόμη και όταν το αρωγεί, όπως ο βοσκός ταϊζει το αρνί, το αγαπάει αλλά και το σφάζει. Του λένε πως ο όχλος είναι αχάριστος και χαμηλής νοημοσύνης και πως ανήκεις κοντά τους στην «αριστοκρατία ή αριστοσκατία» του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ που καλούν ΔΙΑΦΩΤΕΙΣΕΩΣ/ΦΩΣΤΗΡΩΣΕΩΣ/ΔΙΑΥΓΕΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ και ο έξυπνος κατεργάρης αναγνωρίζει ότι ως «σοφός» ανήκει με τους κλοκκάρους (ωμοφάγους = γύπες/όρνεα).
Στην αρχαιότητα και σε καιρούς σώφρονες οι στρατοί πρόσεχαν το νερό τους για να μην τους δηλητηριάσουν τώρα το παραδίδουν σε ιδιωτικές εταιρείες οι οποίες ανήκουν σε κολοσσιαίους διεθνείς οργανισμούς που ούτως ή άλλως ευρίσκονται υπό της μασσωνικής ποδιάς του Εβραιοσιωνισμού. Ό,τι ώρα θέλουν μπορούν να δηλητηριάσουν τον λαόν, να τον μαστουρώσουν, να τον αρρωστήσουν, να τον ναρκώσουν και να τον διψάσουν διά του κλεισίματος της στρόμφιγγας. Ενώ παρόμοια τον παραδίδουν στο σκοτάδι αποτραβώντας τον ρευματοδέκτη από τον ρευματοδότη ως παροχές και ως δούναι και λαβείν ανθρώπων προς ανθρώπους. Τι χαπάρια αν γίνει πόλεμος και πριν καλά καλά το καταλάβετε σας δηλητηριάσουν ή σας αποκόψουν το νερό; Αν σας διακόψουν το ρεύμα, αν σας ελέγχουν τα αεροδρόμια, τις τηλεπικοινωνίες, τα λιμάνια και την άμυνα ως ηλίθιοι αυτοαφοπλισμένοι;
Δεν είναι τυχαίον άλλωστε που δίνουν γη και ύδωρ για να ελέγξουν ενέργεια, ύδωρ και τηλεπικοινωνίες εις όλες τις χώρες, πρόκειται περί αργού ψευδοαδίαφορου εισβολικού παγκόσμιου πραξικοπήματος όπως αυτόν που αναφέρονται οι Εβραίοι στα Πρωτόκολλατων Σοφών της Σιών, με την ανθρωπότητα να χαρακτηρίζεται ως βάτραχος που σιγοβράζει ενώ αν ήταν εξ αρχής πολύ καυτόν το νερό με το πέταγμα σ’ αυτόν θα το ένοιωθε με την πρώτη απειροελάχιστη επαφή και θα ξεπετάγετο εκτός κυλικοκαύτρας (κύλιξ = πινάκιον/πιάτον+κάψη/καύτρα).
Όποιος κοιμάται δεν είναι πρακτικός και όποιος δεν είναι πρακτικός κοιμάται.
Όποιος δεν αμύνεται είναι πτωχός και όποιος είναι πτωχός δεν αμύνεται.
Όποιος δεν οργανώνεται δεν έχει μέλλον και όποιος δεν έχει μέλλον δεν οργανώνεται.
Όποιος δεν προσεύχεται δεν υπολογίζει Τον Θεόν και όποιος δεν υπολογίζει Τον Θεόν δεν προσεύχεται, υπολόγιζει τον εαυτόν του και τους άλλους, τα μερίδια, ενώ το Προσύνολον το περιφρονεί.
Η εξιδιωτικοποίηση των κρατικών υπηρεσιών είναι σταδιακή παράδοση άνευ όρων και άνευ μάχης.
Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι ο λόγος που Ψευδοπατριώτες ή Αφελοπατριώτες παραχωρούν στον ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΝ/ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ την Κύπρο και κάθ’  άλλη είναι επειδή τάχατες ούτως ή άλλως μπορούν να μας νικήσουν ενώ έχουμε το δικαίωμα να προστατέψουμε τους δικούς μας από την βάρβαρη ορδήν ή και να τα γλυτώσουμε από την σκλαβιά, την βιαιότητα και την ψυχοκατάλυση της θρησκείας του ατόμου διά του θανάτου. Όμως δεν ισχύει διότι αν όντως ήξεραν ότι μπορούν να μας νικήσουν δίχως ιδιαίτερη επιχειρησιακότητα τότε γιατί να μας αφοπλίσουν και να μην μας πωλούν χαλασμένα ή γερά όπλα; Αφού μας πήραν τα χρήματα διά της πωλήσεως όπλων τώρα αγοράζουν τα αληθινά εθνοκρατικά όπλα μας και μας αφοπλίζουν από το να έχουμε υπό έλεγχον τον ΚΡΑΤΙΚΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΝ ΜΑΣ!
ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ!!!!
Υποσημείωση: «Ομολογουμένως οι Ισραηλίτες σύναψαν συμφωνία με την Ρωσσία παρόμοια με αυτήν που εισηγήθηκε προ ολίγων ημερών ο Γιώργος Λιλλήκας ενώ σ’ εμάς ο ίδιος δάκτυλος το απαγόρευσε!!!!».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου