Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΚΟΛΠΟΝ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ. ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!!

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΚΟΛΠΟΝ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ. ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!!
.
Ο Γκιουλέν αυτός όπου είναι εις τας Η.Π.Α. και είναι αντίπαλος του Ερτογάν είναι σιωνιστής μασσώνος. Οι Αμερικανοί δεν τον εκδίδουν επειδή τους είναι χρήσιμος. Υπάρχει περίπτωση ο Ερτογάν να είναι εις το κόλπον διαλύσεως της Τουρκίας παίζοντας τον άλλον ρόλον. Πάντως είναι Τέκτονας αλλά τότες όταν διατάχθηκε σε μία μασσωνική τελετή αναβάθμισης προδοτικού τεκτονικού βαθμού του τοποθέτησαν χαμαί την τουρκική σημαία και τον διέταξαν να την τσαλαπατήσει, αυτός όμως έσκυψε την έλαβε ανά χείρ και την φίλησε, δηλώνοντας πως όλα κι’ όλα αλλά την σημαία δεν την τσαλαπατάει την τιμάει. Έδειξε πως πρωτίστως είναι πατριώτης, Τούρκος, υστερόβουλος Σουλτάνος/Αυτοκράτωρ και ύστερα μασσώνος. Άλλωστε ο έσχατος Σουλτάνος πριν την Μικρασσιατική Καταστροφή ήταν γνωστός αντιμασσώνος, παρέδωσε την Μικρασσία εις την Ελλάδα επειδή της ανήκει είπε, αλλά τον πρόλαβαν οι έτοιμοι από τους μασσώνους, Τσέτες και Τούρκοι του Κκεμάλ Αττά (αρχαιοελληνιστι πατέρας) Τούρκ.
.
Τραγική ειρωνία, η μεγαλύτερη αντίμαχος της Σατανικής Αταξίας Πραγμάτων είναι η Τουρκία, της οποίας η μαγκιά του κόσμου δεν θα δεχόταν ποτέ να βάλει μέσα εις τα γονίδια του το μικροψήγμα/μικροτσίψ, και αυτή η χώρα συμπίπτει δυστυχώς να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας και γείτονας όπου η έχθρα του εναντίον μας συντηρείτο εξ’ ανέκαθεν από τους ψευδοσυμμάχους μας της Σατανικής Αταξίας Πραγμάτων με τα πολλά ονόματα οργανισμών, παραθρησκειών και αδελφοτήτων όπου διοικεί και δι’ αυτών διατάσσει.
.
Το Ισραήλ ήθελε τα μυστικά του τουρκικού στρατού και της εισβολής σ’ Ελλάδα και Κύπρον (εξού και τα δύο αποβατικά πλοία όπου έφθασαν εις το λιμάνι Κυρηνείας και το αρματαγωγόν πλοίον εις το λιμάνι της Αμμοχώστου τ\’ οποίον πέρασε απαρατήρητον από τον κυπριακόν και ελλαδικόν τύπον).
.
Συνεπεία τούτων, πρώτον, το Ισραήλ διά των μασσώνων του γνωρίζει με τα σχέδια όπου έχει ανά χείρας πως να κτυπηθεί η Τουρκία και δεύτερον, θα κτυ[πηθεί αφούντις πρωτίστως κτυπηθεί η Ελλάδα και η Κύπρος από την Τουρκία. Ενδεχομένως τα σχέδια όπου διέρρευσαν από τους 8 Τούρκους να είναι ψευδή και παραπλανητικά ως προς το πού, πως, πότε, της τουρκικής απόβασης σ’ Ελλάδα και Κύπρον και με διαταγήν της Σατανικής Αταξίας Πραγμάτων έγινε το πραξικόπημα διά να δοθούν εσσφαλμένα στοιχεία από τους 8 Τούρκους αυτόμωλους του Στρατού, και εμείς να πιστέψουμε/χάψουμε πως εισίν αληθή στοιχεία! Ωσαύτως πειάνεται ο ποντικός εις την φάκα/fuck+α = από την φάκα το φακκ εξού και κυπριαστί φακκώ σημαίνει κτυπώ με μένος όπως το άγριον με συγχωρείτε γαμήσι και ο νοών νοείτο!
.
Διά της τουρκικής μασσωνίας διατάχθηκαν οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί να προσφύγουν εις την Ελλάδα και να παραδώσουν όσα αληθή και ψευδή διατάχθηκαν χωρίς εν γένει να γνωρίζουσι και οι ίδιοι την μεγάλη και όλη αλήθεια. Η δε ελληνική μασσώνια διατάχθηκε από την Μασσωνία να μην παραδώσει τους 8 Τούρκους και να τους παραχωρήσει πολιτικόν άσυλον, τουτέστιν, πήγαν/ήρθαν όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες βάσει σχεδίου, ψευδείς και αληθείς και δημιουργήθηκε επικύνδινη ρίξη μεταξύ των σχέσεων Ελλάδος/Κύπρου Τουρκίας όχι μόνον σε πολιτικόν επίπεδον αλλά και σε επίπεδον πολιτών. Οι Τούρκοι πολίτες πρέπει να πεισθούν δι’ ακόμη μία φορά ότι κινδυνεύουν από τους γείτονες Έλληνες διά να θυμώσουν και να θελήσουν να πολεμήσουν με επίθεση.
.
Σκοπός είναι σ’ αυτόν τον επερχόμενον πόλεμον όπου προσπαθούν να εκκινήσουν, ώπου να μην τους αφήσει ο Τριαδικός Θεός, είναι να πίψουν αμφότερες οι χώρες, ήτοι Ελλάς και Τουρκία και να αλληλοτσαλαπατηθούν. Ωσαύτως το Ισραήλ, η Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωσις, αι Η.Π.Α. και άλλαι μασσωνικαί και σατανικαί δυνάμεις, χώρες και οργανώσεις νικούν δύο εχθρούς τους, δύο χώρες όπου καμμία δεν εμπιστεύεται βάσει πεποιθήσεων, μαγκιάς και θρησκείας την παγκοσμιοποίηση της εμμανδρίσεως όλης της ανθρωπότητας σε έναν κλωβόν υπερκομμουνιστικής παν+περιγραγμένης άθεης δουλείας. Ο Τριαδικός Θεός να μην τους αφήσει.
.
Ήδη οι Τούρκοι δήλωσαν διά του υπ/Άμυνας ότι όπως μας συμπεριφέρθηκαν εις το θέμα των 8 θα τους συμπεριφερθούμε. Εννοούσε παμπέσικα, προδοτικά και αιφνιδιαστικά!
.
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου