Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ! Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΜΥΣΤΙΚΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! 2








Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ! Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΜΥΣΤΙΚΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! 2
 .
Η μεταμόρφωση είναι καθημερινή διεργασία. Δεν την καταλαμβαίνουμε διότι συμβαίνει σε ρυθμούς αργούς ή γρήγορους τέτοιους όπου δεν τους αντιλαμβανόμαστε.
 .
Η εξέλιξη της φύσης, η φύτρωση της φύσης, η μεγάλωση των φυτικών και ζωικών όντων, η ανεμοεκσκαφή επάνω εις τον βράχον, η εκδορά του θαλλασύδατος επάνω εις τον βράχον, γίγνοντε ανεπαίσθητως. Συμβαίνουν με αργούς άνετους ρυθμούς.
 .
Η χυμεία αποδεικνύει πως η μεταμόρφωση είναι ιδική της υπόθεση. Αναλόγως των συνθέσεων των διαφόρων σωματιδίων και το αποτέλεσμα της μεταμόρφωσης και της απομεταμόρφωσης ή και της αποπρομόρφωσης δηλαδή της μορφής όπου είχαν πριν μεταμορφωθούν.
 .
Η χυμεία των μυχίων της υποσωματιδιακής δομής δηλαδή των σωματιδίων υπό του άτομου μετασχηματίζοντε αναλόγως της ποσότητος των αρνητικών, θετικών και ουδέτερων υποσωματιδίων σε κάθε σωματίδιον όπου ευρίσκοντε. Αλλαγή εις την σύνθεσιν αλλαγή εις την μορφήν = μετά+μόρφωση ήτοι η μορφή μετά από την μετά+σχηματοποίηση! Εξού και η άπειρη ποικιλία της φύσης!
 .
Και αν η ύλη μεταμορφώνεται η αϋλία διατί ούχι; Και ο Άκτιστος Μεταμορφωτής ή και Άκτιστος Κτιστός Μεταμορφωτής δεν δύναται να ΑΥΤΟΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ;;;;;
 .
Η εκ+μεταμόρφωση καλείται και αλχυμεία/αλχημεία (κανονικώς αλχυμεία και χυμεία από το χυμός πριν αλλάξει σε χημεία) από τα αλ+χυμεία = η (αλ αραβιστί) χυμεία = ηχυμεία ή «η χυμεία». Οι Άραβες έμαθαν την εκμεταμορφωτική χυμεία από τον Έλληνα Ερμή τον Τρισμέγιστον ος πρώτος εις το βιβλίον του Ποιμάνδρης αναφέρεται σε Τριαδικόν Θεόν τουλάχιστον 9,000 π.Χ. κατ’ άλλους 25,000 π.Χ. ους/τους οποίους θεωρώ σωστότερους. Δεν υπάρχει αρχαιότερη θρησκεία από αυτήν και ο νοών νοείτο!!!!
 .
Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΧΩΝ ΝΟΥΝ ΟΣ ΝΟΕΙ!!!!
 .
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ!!!!
 .
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου