Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Διαπλοκή 2013 ->Ποιος μεγαλοεπιχειρηματίας στηρίζει ποιο κόμμα


Από τον Mario Gianluigi Puzo
Ποια Τρόικα και κουραφέξαλα; Η διαπλοκή στην Ελλάδα είναι πιο ανθεκτική από τις κατσαρίδες μετά από πυρηνική καταστροφή.
Μια πρώτη άγρια γεύση για την ανθεκτικότητα μεγαλοδιαπλεκόμενων πήρε η κυβέρνηση Καραμανλή, όταν επιχείρησε να περάσει τον Βασικό Μέτοχο και σε πρώτη φάση την συνέτριψε ο Μπόμπολας.
Μια και λέμε Μπόμπολας, βρισκόμαστε στο 2013 και η ελληνική κυβέρνηση, μετά από 3 χρόνια μνημόνια, καμαρώνει επειδή...
"έρχεται η ανάπτυξη" μέσα από τους αυτοκινητοδρόμους του Μπόμπολα! Θα μειωθεί λέει η ανεργία επειδή οι υποεργολάβοι του έργου θα προσλάβουν χιλιάδες Αλβανούς εργάτες!
Άρα εδώ το ένα χέρι νίβει το άλλο-κυβέρνηση Μπόμπολας-και η Μαρία Σπυράκη ετοιμάζεται με το μυστρί να εγκαινιάσει τα νέα εργοτάξια διαβάζοντας ποίηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου!
Μπόμπολας λοιπόν στηρίζει Σαμαρά-Βενιζέλο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζει ταυτόχρονα και τον Σημίτη, ο οποίος έβαλε μπροστά άφθαρτα πρόσωπα όπως η Άννα Διαμαντοπούλου, η Αθηνά Δρέττα, ο Νίκος Χριστοδουλάκης και επιχειρεί να επιστρέψει πανηγυρικά μέσω των Κ58 κουλτουριάρηδων του Κολωνακίου.
Αυτός όμως που στηρίζει με πάθος τους Κ58 είναι ο Ψυχάρης, ο οποίος μας έχει πρήξει με την κεντροαριστερά που κοντεύει να καεί στο ζέσταμα.

Ο Ψυχάρης λοιπόν στηρίζει Σημίτη-Κ58.
Πάμε παρακάτω. Ο Βαρδής σαν πιο παραδοσιακός στηρίζει πιο νεανικές επιλογές όπως τον Πάστορα Κουβέλη αλλά και την Ντόρα Μπακογιάννη.
Tο συγκρότημα Αλαφούζου τώρα. Εδώ το πάθος για την Χρυσή Αυγή και ότι χρυσαυγίτικο ξεχειλίζει από τα πατζάκια. Χρυσή Αυγή και ξερό ψωμί στηρίζει επίσης ο Βρυώνης του EXTRA (είναι και φίλος του Σαμαρά) αλλά και ο Κουρής-λιγότερο είναι αλήθεια.
Τον Τσίπρα τώρα στηρίζουν ο Σωκράτης Κόκκαλης, η Γιάννα Αγγελοπούλου, οι Γιαννακόπουλοι με τα φάρμακα κι ένα σκασμό επιχειρηματίες που περιμένουν υπομονετικά να γίνουν δεκτοί από τους Παππά-Σκουρλέτη.
Είναι αλήθεια ότι τις λιγότερες συμπάθειες ανάμεσα στους διαπλεκόμενους τις έχει ο Καραμανλής σε αντίθεση με κάτι πρώην στελέχη του τύπου Αλογοσκούφη, Σουφλιά και σία...
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε μόνο η φυσική φθορά θα μπορούσε να απαλλάξει τη χώρα από την διαπλοκή. Είναι ανίκητοι οι μπαγάσηδες, ειδικά όσο ο αποχαυνωμένος λαός ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει...
Από το kourdistoportocali
πηγή


 

Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το


 Σας ευχαριστούμε  για την επίσκεψη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου