Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

O “Μπάρμπας από το ΤΕΛ ΑΒΙΒ” έβαλε στο μάτι τα ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Ο Πρωθυπουργός που «κάθεται στα τέσσερα» θα εφαρμόσει το μοντέλο της ΝΕΡΙΤ, για να του τα δώσει ΤΖΑΜΠΑ…

 
 Αφού τον έχουν εγκρίνει, θα τους τα δώσει όλα….

Για άλλη μια φορά θα «κάτσει στα τέσσερα στην τρόϊκα» ο ΤΗΛΕ – ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ   Σαμαράς. Ετοιμάζεται να επιφέρει «Ακαριαίο θάνατο» σε ΛΑΡΚΟ, ΕΑΣ ΕΑΒ μέσω «ηλεκτρονικού ταχυδρομείου».

Με το τηλεκοντρόλ κυβερνάει την Ελλάδα. Ένα κουμπί μόνο λειτουργεί: το “ΥΕS”…

 Με το τηλεκοντρόλ τον παίζουν οι τροϊκανοί. Ζήτησαν από τις Βρυξέλλες το κλείσιμο των Αμυντικών Συστημάτων, με e-mail  !!!!

 Πιο αναλυτικά:

Από το 2012 είχε εκφραστεί το ενδιαφέρον της Ισραηλινής ΙΜΙ για την ΕΑΣ… παρά το γεγονός ότι η ΕΑΣ έχει συσσωρευμένα χρέη. Η ισραηλινή IMI είναι μία εταιρεία με τεράστια εμπειρία στην κατασκευή, συντήρηση και εκσυγχρονισμό αρμάτων μάχης, τεθωρακισμένων οχημάτων κ.ά., ενώ «ψάχνει» την είσοδο στην ευρωπαϊκή αγορά. 

Ισραηλινή Αμυντική Βιομηχανία

  Ταυτόχρονα, οι διοικούντες την IMI ανησυχούν ιδιαίτερα από την πολιτική ρευστότητα στην Αίγυπτο (σ.σ. έχουν αντίστοιχη επένδυση και εκεί) και αναζητούν μία επενδυτική ευκαιρία, με την ΕΑΣ να αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή.

 Τον Απρίλιο που μας πέρασε, ο ΥΕΘΑ κος Παναγιωτόπουλος αφού εόρτασε τα 65 χρόνια της Ανεξαρτησίας του Ισραήλ, δήλωσε ότι : «Προχωρά η αμυντική συνεργασία με το Ισραήλ» .

Επίσης, λίγη ώρα μετά από τις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος υποδεχόταν στο γραφείο του τον πρεσβευτή του Ισραήλ στην Αθήνα….

 Τον Αύγουστο που μας πέρασε, επιβεβαιώθηκε αυτό το ενδιαφέρον από την επίσκεψη του Ισραηλινου (από κοινού με το Γερμανό) πρέσβη στην κα Γεννηματά….

  Οι Εβραίοι του Ισραήλ τονίζουν και ξανατονίζουν τις καλές σχέσεις με την Ελλάδα, και το ενδιαφέρον τους για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα…

 Παράλληλα..

 Η εβραική παρουσία στην Ευρώπη μέσω του Ευρωπαϊκου Εβραϊκού Κοινοβουλίου, γίνεται ολοένα και πιο πιεστική και ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ  για τις υπο κατοχήν, χρεωμένες με μνημόνια χώρες όπως η Ελλάδα:

 Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κοινοβούλιο (European Jewish Parliament – EJP) – με 120 μέλη σύμφωνα με το πρότυπο της ισραηλινής  Κνεσέτ – το οποίο ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2012, με σκοπό «οι Εβραίοι να έχουν μια επιρροή στην Ευρώπη». Η πρώτη συνεδρίαση του νέου “κοινοβουλίου” έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του προέδρου του Εβραϊκού Κοινοβουλίου, Joel Rudinfeld «Το γεγονός ότι το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κοινοβούλιο στεγάζεται στο ίδιο κτίριο με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το άμεσα εκλεγμένο όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι περισσότερο από συμβολικό».

 

Η “Βαβέλ” του Pieter Brueghel και η ομοιότητα με το Ευρωπαϊκο Κοινοβούλιο

Γιατί Συστεγάζεται το Ευρωπαικό Εβραικό Κοινοβούλιο με το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο;;; Για να τα λένε «από κοντά» και να μην χάνουν χρόνο με τις συγκοινωνίες και τα ταξί μέσα στις Βρυξέλλες… Όπου «βρίσκεται ο παπάς, είναι και τα ράσα του…»

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η  Ευρωπαϊκή  «Θυγατρική» του Μπάρμπα, στις Βρυξέλλες, ειδοποίησε με e-mail (!), το υποκατάστημα της Ελλάδας (των Ιουδαίων απογόνων Μπενάκη, Δέλτα, και Σία) να προχωρήσει σε Ακαριαίο Θάνατο  (τύπου ΝΕΡΙΤ) των Αμυντικών Βιομηχανιών. Έκλεισαν δοκιμαστικά την ΕΡΤ τον Ιούνιο, είδαν πως πέτυχε, οι Έλληνες είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ Γκοήμ, και αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το Μοντέλο ΝΕΡΙΤ, για να βάλουν την ΕΑΣ στο χέρι…..

 Από ΠΕΡΥΣΙ ήθελε  να πάρει την ΕΑΣ ο “Μπάρμπας από το ΤΕΛ ΑΒΙΒ. Αλλά επειδή είναι κλασσικός Εβραίος  τσιφούτης, ήθελε  να την πάρει   για ψίχουλα…. Περίμενε λοιπόν λίγους μήνες, να εξαθλιώσει ο “στα τέσσερα” τη Χώρα, να κλείσει τις Αμυντικές Βιομηχανίες για να “χτυπήσει” την ΕΑΣ  κυριολεκτικά ΤΖΑΜΠΑ….

πηγή 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου