Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! - ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ

 Η ξαφνική και πρωτοφανής στροφή του ΚΚΕ προς την Εκκλησία, την Αρχιεπισκοπή της οποίας για πρώτη φορά στα χρονικά επισκέφθηκε Γενικός Γραμματέας (10-9-2013), αποτελεί σημείο μέγα!

  Το ΚΚΕ με το απαρχαιωμένο λογισμικό του 1917 (!) και την σοβιετική πολεμική του κατά της Εκκλησίας, κάνει το πλέον σημαντικό βήμα της νεότερης ιστορίας του, αφήνοντας στην άκρη τα σφυροδρέπανα του Λένιν και κοιτάζοντας λίγο τα καμπαναριά του λαού μας, τον οποίο υποτίθεται ότι θέλει να υπηρετήσει...
  Χαμένο και απολιθωμένο κομματικά και κοινωνικά, καταγράφοντας τα χαμηλότερα ποσοστά στην μεταπολιτευτική δράση του, με τον ΣΥΡΙΖΑ να του παίρνει κεφάλι και κεφάλια, με μισόλογα μάλιστα και θολά νερά, αποφάσισε να "παίξει μπάλα"!
  Και πρέπει να αναγνωριστεί το τολμηρό βήμα του Δημήτρη Κουτσούμπα από όλους!
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ
  Την προσέγγιση είχε δει ολοκάθαρα ο Γέροντας Παΐσιος από το 1983, όπως και το τι θα γίνει παρακάτω!
   Συγκεκριμένα, η Γερόντισα Πορφυρία, της Ι.Μ. Αναλήψεως Σωτήρος στους Ταξιάρχες (Σίψα) Δράμας είχε αναφέρει, σύμφωνα με τις Εκδόσεις Αγιοτόκος Καπαπαδοκία, πως όταν το 1983 ρωτήθηκε ο Γέροντας Παΐσιος για το μέλλον της Ελλάδας, απάντησε:
 "Θα έρθει καιρός που θα ανεβαινο-κατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατεί σύγχυση και ταραχή. Τότε, όμως, θα αντιδράσουν λίγοι πιστοί Χριστιανοί αλλά και το Κ.Κ.Ε.."
   Τα λόγια του μας έκαναν εντύπωση - ιδίως εκείνο που είπε για το ΚΚΕ - και γελάσαμε, θυμάται η Γερόντισσα. Ο ίδιος, ωστόσο (ο Γέροντας), συνέχισε και πρόσθεσε ότι εμείς θα τα βλέπαμε όλα αυτά, ενώ εκείνος όχι. Και ότι, για να φτάσουμε σ' αυτό το σημείο, θα είχαν ήδη προηγηθεί άλλα. φοβερά γεγονότα.

  Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ
  Εντυπωσιακή πάντως υπήρξε στο παρελθόν και η είδηση για την Εξομολόγηση του Χαρίλαου Φλωράκη, του οποίου ανοίχτηκαν τα μάτια, μετά από επίσκεψή του στο Άγιον Όρος! Τα γεγονότα αφηγείται με μοναδικό τρόπο ο π. Αθανάσιος ο Σιμωνοπετρίτης:
.
.




πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου