Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

“Γράφουν για Νέα Τάξη πραγμάτων με μπαγιάτικες ειδήσεις κοντά μισό αιώνα… ΕΛΕΟΣ! Δεν πείθουν, αλλά ο κόσμος τους διαβάζει.”

 

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΡΑΦΟΥΝ  ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ.

Όι άλλοι  το βούλωσαν. Είναι λυπηρό που ο χρόνος τα φανερώνει όλα. Γράφουν για Νέα Τάξη πραγμάτων με μπαγιάτικες ειδήσεις κοντά μισό αιώνα… ΕΛΕΟΣ!  Δεν πείθουν, αλλά ο κόσμος τους διαβάζει. Τα ανεξάρτητα blogs, μάς τελείωσαν εδώ και καιρό.”

Οι Έλληνες blogger, το έχουν βουλώσει κανονικά. Την ίδια ώρα:

Το Ισραήλ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

Βλέπουμε σε άρθρο απο το 2009,   ότι η Κυβέρνηση του Ισραήλ στρατολογεί :
“νεαρούς εβραίους  με γνώσεις στα κομπιούτερ και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, για  να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
«Το Ιντερνετ με όλα όσα προσφέρει είναι ένα ‘θέατρο’ στην ισραηλο-παλαιστινιακή σύγκρουση, και πρέπει να δραστηριοποιούμεθα σε αυτό το θέατρο, αλλιώς θα χάσουμε», δήλωσε ο
Ilan Shturman, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το έργο (στρατολόγησης).
Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet
” ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ το 2009.

Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.”

Ο συγκεκριμένος πόλεμος προπαγάνδας και ΥΠΝΩΣΗΣ των επομενων ΘΥΜΑΤΩΝ του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ  ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, φαίνεται ότι έχει ΑΠΛΩΘΕΙ καλά ΜΕΣΑ στην χώρα μας  και έχει ΦΙΜΩΣΕΙ τα περισσότερα Ελληνικά ιστολόγια με τον εξής τρόπο:

ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, Η ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ  ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ:

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ…..

ΠΗΓΗ: EΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου