Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΙΣ 11 (!) Σεπτεμβρίου, φεύγει ο Σκοπιανός Διοικητής και ΕΡΧΕΤΑΙ o TOΥΡΚΟΣ… στην Ταξιαρχία της Λάρισας….

http://astikosmythos.files.wordpress.com/2013/09/september-11.png
 Ανήμερα στη 12η επέτειο των Δίδυμων Πυργων, βρήκαν να φέρουν οι Σιωνιστές τον ΤΟΥΡΚΟ στη Λάρισα;

ΣΤΙΣ 11 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Τετάρτη θα λάβει χώρα στον Τύρναβο η αλλαγή Διοίκησης της Νοτιο-Ανατολικής Ευρωπαϊκής Ταξιαρχίας (South-Eastern Europe Brigade – SEEBRIG).

Στη συγκεκριμένη Ταξαρχία και το ΡΟΛΟ της, είχαμε αναφερθεί σε ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

Οι ΟΙΩΝΟΙ είναι οι χειρότεροι: Ανήμερα στην 12η επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου επέλεξαν οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ να τοποθθετήσουν  τον Τούρκο στη Λάρισα, για να πραγματοποιήσει το έργο τους.  Το διαμελισμό της Ελλάδας.

b20a2-auti-einai-i-nea-ellada

Ετοιμάζουν το Διαμελισμό της Ελλάδας. Πάνε να ιδρύσουν τη “Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής” με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη, και το “Κράτος της Κων/πόλεως” που θα περιέχει και τη Θράκη ΜΑΣ! Θέλουν να συρρικνώσουν την Ελλάδα ΚΑΤΩ από τον Όλυμπο. Κρήτη και Δωδεκάννησα, (με τα κοιτάσματα) θέλουν να τα δώσουν στο “Μεγάλο Ισραήλ”… Όλα αυτά, τα προετοιμάζουν από το 1972!

ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Παραδίδει λοιπόν  ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ  Ταξίαρχος Zdravko POPOVSKI και αναλαμβάνει ο ΤΟΥΡΚΟΣ Ταξίαρχος Hakan ESER . Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι υψηλού επιπέδου από τις επτά χώρες που απαρτίζουν την SEEBRIG.

Ο Σκοπιανός Διοικητής της Ταξιαρχίας SEEBRIG Ζdravko Popovski , Δεξιά.

  Για την ιστορία στις 26 Σεπτεμβρίου 1998 οι Υπουργοί Άμυνας επτά χωρών υπέγραψαν στα Σκόπια μία συμφωνία, απόρροια της οποίας ήταν η ίδρυση και ενεργοποίηση στις 31 Αυγούστου 1999, της SEEBRIG. Στον πίνακα που ακολουθεί φαίνονται οι χώρες που φιλοξένησαν την Ταξιαρχία και όλοι οι μέχρι σήμερα Διοικητές αυτής.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SEEBRIG και τον Τούρκο Διοικητή HAKAN ESER   στην ΕΠΟΜΕΝΗ Ανάρτηση.

ΣΧΟΛΙΟ astikosmythos: Τι θα γίνει επιτέλους με αυτό τον αριθμό 11. Έλεος, θέλουν να μας θυμίζουν συνέχεια  τη ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ;;;;;

ΠΗΓΗ: Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού  ΛΑΡΙΣΑΣ

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου