Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ ΣΑΦΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΣΥΝΙΣΤΟΥΠΟΛΙΣ!!!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ ΣΑΦΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΣΥΝΙΣΤΟΥΠΟΛΙΣ!!!!

"Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενο στην Άσπρη Θάλασσα, τότε θάρθη".


"Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά νερά, τότε θάρθη".

"Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά ύδατα, τότε θα λυθεί το ζήτημα της Πόλης"
ΚΑΙ:

"Θα μαζωχτή το χιλιάρμενο στο Σκάλωμα ('Aγιοι Σαράντα) και θάρθουν κοκκινογέλεκοι, να πολεμήσουν για σας".

Η Λευκή/Άσπρη Θάλασσα ευρίσκεται δυτικώς της Βαλτικής και αποτελεί φυσικόν στρατιωτικόν λιμένας της Ρωσσίας με πλοία, υπερωκυάνεια και υποβρύχια. Η Ρωσσία έχει το μεγαλύτερον απόθεμα της εις στρατοπλοία εις τον βορρά και όχι εις την Μαύρη Θάλασσα. Κατά κάποιον περίεργον μυστικιστικόν τρόπον έχει έλεγχον ουσιαστικά σε Λευκή και Μαύρη Θάλασσα.

Πως εξηγούνται οι ανωτέρω προφητείες του Πατροκοσμά του Αιτωλού; Οι τρεις πρώτες προφητείες σαφέστατα αναφέρονται εις την Κωνσταντινούπολη μάλιστα η πρώτη σε σειρά το λέγει λακωνικά «τότε θάρθη» = το ποθούμενον της εξελευθερώσεως της Πόλις με κεφαλαίον πάντοτε.

Η προφητεία δηλώνει πως το χιλιάρμενον θα έρθει όχι από την Μαύρη Θάλασσα αλλά εκ της Λευκής/Άσπρης Θάλασσας!!!! Τι σημαίνει τούτον; Ότι είτε η ρωσσικη εμπλοϊκη ισχύς εντός της Μαύρης Θάλασσας δεν θα είναι αρκετή διά την προδιαγραφόμενη πολυπολεμομάχη. Είτε θα καταστραφεί, είτε δεν θα μπορεί να εξέλθει από τον Βόσπορον και τα Δαρδανέλια και από το Ακρωτήριον Ελλάς να περάσει προς το Αιγαίον ενώ συνάμα θα είναι αρκετός και εφεδρικός μόνον διά της εκτάσεως της Μαύρης Θάλασσας ούτως ώστε να καταστρατηγεί τους διερχόμενους εχθρούς και να τους προαποκόπτει από το να επιχειρήσουσι εναντίον της εισβολή και δράση, ούτε να δυνηθούν Ασσιάτες και Μουσουλμάνοι εν Καυκάσω να περάσουν εις τα Βαλκάνια, την Μικρασσία και τα Καρπάθια Όρη.

Η χρησιμότητα της πλοιοστρατιάς της Λευκής Θάλασσας θα προχωρήσει εις την Μεσόγειον και θα ελέγξει τας Ηράκλειας Στήλας (Σεπτόν βυζαντινιστί, Γιβραλτάρ). Αυτόν θα γίνει τάχυστα. Ίσως οι Ρώσσοι θα θελήσουν να εμποδίσουν οιανδήποτε στρατιωτική δύναμη να φέρει περαιτέρω στρατόν εντός της Μεσογείου και είτε αυτή βρέχεται από την Μεσόγειον είτε όχι. Δεν θα μπορεί επί παραδειγμάτι, να φέρει η Γαλλία πλοία από την Βρεττάνη, ούτε η Ισπανία και η Πορτογαλλία, αλλά ούτε οι μεσογειακώς άβρεκτες χώρες της Αγγλίας, του Καναδά, των Η.Π.Α. κ.α.. Προφανώς η Ρωσσία θα εισβάλει στην Τουρκία πεζικώς από τις Γεωργία, Αρμενία, Συρία και θα σρυροκοπεί την δυτική Μικρασσία και το κράτος της Τουρκίας με πλοία συν και τα αεροπλάνα εις όλα τα μέτωπα αφού θα αποβιβάσουν και αλεξιπτώσουσι στρατιώτες και εις άλλα μέτωπα και ακτές. Ονόσουπω η Τουρκία θα συγχυστεί διότι θα ραπίζεται, κλωτσάται και υπνωτίζεται συνάμα. 

Η Κωνσταντινούπολις θα παραδοθεί κυρίως εκ του χιλιάρμενου πλοιοστρατού. Η λέξη όπου αναφέρω εις τον τίτλον του άρθρου Συνιστούπολις είναι η καθαρότερη ερμηνεία του όρου Κωνσταντινούπολις/Κωνσταντίνος ελληνιστί. Ήτοι Constantinos, ο con ως κον και δη σωστώς σον είναι ο εκβαρβαρισμός της προθέσεως «συν». Τουτέστιν, Συν+σταντίνος = Συνισταντίνος = Συν+ίσταμαι/ιστήμι και στάνταρτ = καθιερωμένως αναλλοίωτον/πάγιον εκ του στατός, στατικόν/ιστήμιον συνεπομένως Συνίσταμαι = συν+ίσταμαι και η Πόλις Συνιστούπολις!!!! Δηλαδή η πόλις ήτις συνίσταται τις Ιερουσαλήμ/Ιεροσόλυμα. Η λέξη είναι ελληνική και φαίνεται εκ του ότι εμπεριέχει το συνθετικόν ιερόν κάτι όπου οι Εβραίοι αγνοούν όπως και όλες τις άλλες λέξεις τους ότι είναι ελληνικής καταβολής και δη παραφθαρμένες. Το σαλήμ και σόλυμα σημαίνουν σαλεύω = εις αλεύω και εις αλήμ = εις αλ εμού. Αλ/ηλ/ελ εβραϊστί σημαίνει Θεός αλλά η λέξη αυτή εξοικειοποιήθηκε εκ των ελληνικών ενώ συνάμα η ίδια λέξη σημαίνει φως και λευκόν εξ ου και Ήλιος/Ηλίας/Αλίας/Ελίας ήτοι ηλ = φως και ιός = ακτινοβολία, ουδέν άλλον σχόλιον!!!! Το δε αλεύω σημαίνει ψάχνω, οδηγούμαι ελκύουμαι από το Πρωτοφώς = Τω Άκτιστον Φως επειδή Αλ = Θεός και εύω = κάνω την καλή αρχή ή και αγαθότερη σταδιοδρομία, πορεία, ψυχέρευνα και ψυχακολουθία εξού και η πρώτη γυνή Εύα = εύω, τα εύη, εύειν.

Η τέταρτη κατά σειράν αναφερώμενη εξ ανωτέρω προφητεία προσδιορίζει τους Αγίους Σαράντα/Σκάλωμα όπου εν καιρώ Υπερπολέμου θα εντάσσεται όπως ισχύει όπως και εφημερών εντός της Αλβανίας. Κατά πάσα πιθανότητα καποιος στρατός θα καταβάλει το χώρον αυτόν και κάποιος θα προσπαθήσει να τον θέσει υπό την κυριαρχία του.  Αιφνιδίως θα καταστραφεί ο εκεί τουρκικός στόλος και θα κατακτηθεί εκ των Ρώσσων με τους Δυτικούς λυσσαλαία να διαμαχήσουν για να τον θέσουν ξανά υπό τας διαταγάς των. Αλλωστε απ’ εκεί διά Αλβανίας θα εκστρατεύσουσι προς την Πόλι διαμέσω της Ελλάδος και στην μέση του δρόμου θα μάθουν πως ο πόλεμος ετέλειωσε και η Πόλις απελευθερώθηκε από τους Τούρκους. Οι Τούρκοι θα ήταν σοφοί εάν παρέδιδα την Συνιστούπολη ξανά στους Έλληνες διότι έχουσι τον καυγάν υπό μάλης συνέχεια…

Η άλλη περίπτωση είναι η εισβολή των Τούρκων στους Αγίους Σαράντα για να ελευθερώσουν τα αλβανικά εδάφη από Μοσουλμανους και Δυτικούς. Η εκστρατεία αυτή θα συμπεριέχει τον λιμένα και πέριξ των εδαφών της Αυλώνας Αλβανίας άρα επιβεβαιώνεται το σκεπτικόν μας, χαλασμός θα γίνει εκεί.

Να η προφητεία ήτις αναφερόμαστε περί εκστράτευση εξ Αλβανίας προς την καρδιά του πολέμου:  

"Δεν θα φθάσει ο στρατός στην Πόλι· στη μέση του δρόμου θάρθη το μαντάτο, ότι έφθασε το ποθούμενο".

"Θάρθη ξαφνικά. Να έχετε ένα σακούλι σιτάρι κρεμασμένο στη θύρα. Αυτό θα σας εμποδίσει φεύγοντας. Μη το αφήσετε. Να το πάρετε μαζί σας, για να φάνε τα παιδιά σας".
 
Στην Αυλώνα θα γίνει χαλασμός. Θα έλθουν στρατεύματα να ελευθερώσουν τον τόπο". 

Οι δυό μόλις ανωτέρω προφητείες ακολουθούν κανονικά εις την σειρά τις πρώτες τέσσερεις. Επιβεβαιώνεται επίθεση Ρώσσων εις Αυλώνα Αλβανίας διά στρατηγικούς λόγους και διά να ελευθερωθεί ο ελληνικός εν λόγω χώρος. Όμως η πρότελευταια ανωτέρω προφητεία μας λέγει πως θα έρθει αιφνιδιαστικώς ο πόλεμος, ίσως διά μεταφοράς όπλων ισχυρών με υποβρύχια, αεροπλάνα και συμβατούς ιπτάμενους δίσκους. Δεν θα προλάβουμε να το καταλάβουμε εγκαίρως. Θα πρέπει να φύγουμε διότι θα εισβάλουν εχθροί εις τους τόπους ημών. Εκτός και αν αναφέρεται εις την Μικρασσιατική Καταστροφή ή δι’ αμφότερες τις περιπτώσεις, καθότι παρατηρήσα ότι τα όνειρα έχουν σε πολλές περιπτώσεις έως και δύο και τρεις διαφορετικές επαληθεύσεις και έως επτά σπανιότερα, για μυστικιστικούς λόγους του ιερού αριθμού 7. Βλέπουμε στο ζιτράκιον/σκάκι μέχρι και 7 κινήσεις έμπροσθεν έπειτα το χάος είναι κανών. 

Εάν η Ρωσσία κινήσει πλοιοστρατόν από την Λευκή Θάλασσα θα έχει ν’ αντιμετωπίσει τους Άγγλους, τους Γάλλους, τους Ολλανδούς εις το διάβα ή μάλλον θα φοβούνται ν’ αντιδράσουσι από μόνες τους ενώ θα είναι αιφνιδιασμένες και απροετοίμαστες με τους Ευρωπαίους όπως ελέγχθηκε από πατέρες της εκκλησίας να αρνούνται την επιστράτευση, ώστε η Ρωσσία να προλάβει να καταστραφεί η Τουρκία πριν κινηθεί αισθητως η Η.Π.Α., ο Καναδάς και μαζί της οι τρεις χώρες όπου ανάφερα συν και οι Τούρκοι όσον δύνανται αλλά και οι Γερμανοί. 

Η λύση του ζητήματος της Συνιστούπολις θα επέλθει διά της ολοκληρωτικής άκαρδης υπερθυμωμένης λυσσαλαίας υπερσφαγής. Καλύτερα να την αφήσουμε εις τους Ρώσσους να την προσέχουν και να ενωθούμε μαζί τους παρά να την πάρουμε μόνοι μας και να τους κακοφανήσουμε κάνωντας τους να ορκιστούν να μην μας ξαναβοηθήσουν αφού θα χύσουσι αίμα με αντίκρυσμα μηδέν, αυτόν ακριβώς επισκοπούν οι Εβραιοσιωνομασσώνοι οι οποίοι θα μας βοηθήσουμε να πάρουμε τα δύο τρίτα της Μικράς Ασσίας μόνοι μας επειδή γνωρίζουμε πως δεν μπορούμε να τα συγκρατήσουμε εις βάθος χρόνου ακόμη και αν κανείς δεν μας απειλεί, θα διχονοιευτούμε και με αποσχίσεις θα κάνουμε την χώρα καμπόσες άλλες υποπατρίδες και δη εχθρικές ανά μεταξύ τους, όπως έγινε άμα το θανάτι Μεγαλέξανδρου. Για άλλα είμαστε οι καλύτεροι για κράτη, ενώσεις και ομόνοια ανάξιοι!!!! «Καλύτερα να έχεις το ορυχείον εξ ημισύας μ’ έναν φίλον γίγαντα παρά μόνον σου εναντίον λύκων!!!! Αλλά δεν θα τα καταφέρουμε θα πάρει ο νους μας αέρας επειδή είναι κωφός και ψωρυπερήφανος από στρατηγική και σωφροσύνη, εκτός και αν αλλάξει τω βουλήσει Θεώ Τω Αληθινώ!!!!




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου