Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Επιστροφή των Εφάπαξ Εν Ενεργεία Στρατηγών/ΧΑΚΙ ΠΑΡΕΑ.....



ΓΡΑΦΕΙ Η ΧΑΚΙ ΠΑΡΕΑ /ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ….
Σε πολλές συνεντεύξεις του έχουμε ακούσει τον ΥΕΘΑ, αλλά και σύσσωμο τον κονκλάβιο της Στρατιωτικής Ιεραρχίας να αποκαλούν την σημερινή οικονομική κρίση σαν οικονομικό πόλεμο που θα πρέπει σύσσωμος ο ελληνικός λαός και φυσικά οι Ένοπλες Δυνάμεις να αντιμετωπίσουν. Ακριβώς εδώ εστιάζεται και η παρέμβαση μας ώστε να προσπαθήσουμε να προκαλούμε κάθε φορά διαφορετικές δράσεις, με φάρο την στήριξη των στελεχών του ΣΞ, που αποτελούν τον πρώτο στόχο αυτού του οικονομικού και όχι μόνο, πολέμου.


Αποτελούμε κομμάτι από τους ΕΕ Αξκούς – Υπξκους, αλλά και πλήθος ανώνυμων και επώνυμων πολιτών που μέσω της παρέας μας, θα αναδεικνύουν και δημοσιοποιούν συγκεκριμένες πράξεις που καταχρηστικά ή όχι ηθικά δρουν διαλυτικά στο σύνολο ή μέρος των ΕΔ και θα προσπαθούμε να τις ανατρέψουμε.
Επι δεκαετίες η Χακί Παρέα ζούσε ήρεμα και διδασκότανε από αυτά που άκουγε από τους μεγαλύτερους σε ηλικία, αλλά φυσικά και σε βαθμό. Το πρώτο που έμαθε καλά ήταν το γνωμικό »Πας Αρχαιότερος και Σοφότερος και Ωραιότερος και απ όλα έχει ο μπαχτσές … ». Έτσι ουδέποτε τολμούσε να αμφισφητήσει την κρίση του προϊσταμένου, ακόμα και όταν υπήρχε το κατα κόσμον προφανές. Βέβαια το κατα κόσμο προφανές δεν ήταν και κατα Χακί προφανές όχι λόγω ηλιθιότητας, αλλά κυρίως λόγω οσφυοκαμψίας, καθόσον λόγω μη διεξαγωγής πολέμων ή κρίσεων και ελέω αθλίων πολιτικών προσώπων, ο ικανότερος αναδεικνυόταν και αναδεικνύεται σε σκληρό και ανελέητο αγώνα οσφυοκαμψίας, όχι παίξε – γέλασε, μιλάμε για μεγάλες κόντρες.
Όλα αυτά τα τραγικά και κωμικά θα τα αραδιάζουμε σε κάθε ευκαιρία, ενω ταυτόχρονα θα προσπαθούμε να φωτίζουμε τον κόσμο για το τι γίνεται στο Χακί κόσμο, καθόσον θεωρούμε ότι ο κόσμος πρέπει να ξέρει την αλήθεια για την Εθνική του Άμυνα.
Στην προσπάθεια μας καλούμε για συνεργασία όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν στον αγώνα αυτό, απο οπουδήποτε και αν προέρχονται αρκεί να διαθέτουν θέληση, αποφασιστικότητα και διάθεση για αλλαγή του αποτυχημένου και διεφθαρμένου κατα γενική ομολογία κατεστημένου που επικρατεί σε όλους τους τομείς.
Στην προσπάθεια μας δεν επιθυμούμε καμιά συνεργασία με κανένα απόστρατο που υπήρξε ανώτατος, εξαιρούνται όσοι παραιτήθηκαν για λόγους ευθυξίας αναδυκνείοντας την διαφθορά. Έπισης καμιά συνεργασία με πρόσωπα που έπαιξαν οποιοδήποτε ρόλο στο σημερινό κατάντημα της Πατρίδας. Εξαιρούνται όσοι παραιτήθηκαν για λόγους ευθυξίας ή εναντιώθηκαν στη ληστρική λαίλαπα των μνημονίων.
Τονίζουμε ότι δεν έχουμε καμιά σχέση με συνδέσμους αποστράτων ή εν εν ενεργεία και δεν θέλουμε καμιά σχέση με αυτούς για τους οποίους θα έχουμε πολλά να πούμε στην πορεία. Είμαστε εργαζόμενοι πολίτες αυτής της χώρας, δεν εκπροσωπούμε κανέναν, δεν αποτελούμε οργάνωση, αλλά φωνές ενάντια στη διαφθορά και το μη ηθικό από όπου και αν προέρχεται.
Ο Μέγας Αλέξανδρος καθοδηγούσε και παρακινούσε το στράτευμα μέσα από την ίδια του την συμπεριφορά και όχι με διαγγέλματα και ψευδοδιλλήματα. Ο Μέγας Αλέξανδρος έκανε τον οπλίτη του να μάχεται λυσσαλέα για τον Αλέξανδρο και για το όραμα του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιας συμπεριφοράς είναι ότι μετά το διάβα της ερήμου Βουχάρα αρνήθηκε να πιει μόνο αυτός νερό λέγοντας ότι δεν φτάνει για όλο το στράτευμα.
Η Χακί Παρέα από πολύ νωρίς έμαθε στον Χακί Κόσμο που ζούσε, ότι ο Διμοιρίτης δικαιούται να φάει μόνο αν έχει χορτάσει και ο τελευταίος οπλίτης της διμοιρίας του. Όμως μεγαλώνοτας διαπιστώσαμε ότι αυτό δεν ισχύει όταν γίνεις Στρατηγός και έτσι μπερδευτήκαμε πολύ.
Μάθαμε λοιπόν πως αν γίνεις Στρατηγός και μάλιστα σπουδαίος, μπορείς να πάρεις όλο το ποσό εφάπαξ που δικαιούσε χωρίς να έχεις αποστρατευτεί. Δηλαδή σήμερα όλο το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο που »κόπτεται» για το οικονομικό δράμα των στελεχών και υποτίθεται ότι θα »κανει ότι μπορεί για να τους ανακουφίσει» απολαμβάνει το παχυλό εφάπαξ.
Την ίδια στιγμή στελέχη χαμηλότερων βαθμών δεν μπορούν να πάρουν προκαταβολές εφάπαξ λόγω έλλειψης ρευστότητας, ενώ αναμένονται νέες περικοπές στους στρατιωτικούς ύψους 88,2 εκατομμυρίων. Είναι να απορείς για πολλά πράγματα, πως είναι δυνατόν οι χορτάτοι στρατηγοί να καταλάβουν τα πεινασμένα στελέχη, πως είναι δυνατόν τα πεινασμένα στελέχη να είναι αφοσιωμένα στο έργο τους, πως είναι δυνατόν να αντικρύσουν οι στρατηγοί τα στελέχη όταν δεν ζουν το ίδιο πρόβλημα, πως θα διανοηθούν να τους επιθεωρήσουν και να τους διατάξουν … Έτσι γεννάται και το πρόβλημα πειθαρχίας που ακόμη είναι σε αρχικά στάδια, όμως πολύ σύντομα θα γίνει εντονότερο και θα πρέπει να αντιμετωπισθεί όσο είναι διαχειρίσημο.
Τα χοντρά και ψεύτικα λόγια δεν επαρκούν, όπως δεν επαρκεί και το μεγαλύτερο ψέμα που έμαθε να λέει ο Χακί μικρός που πλέον μεγάλωσε , ότι »παρά τα προβλήματα και τις δυσχέρειες μπορούμε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας ». Οι ευθύνες είναι πλέον τεράστιες για να λέγονται τέτοια ψέματα , ενώ το τέστ της αλήθειας δεν θα αργήσει.
Ο Χακί Κόσμος πρέπει να πιστέψει στη φυσική του Ηγεσία και ένας είναι ο δρόμος , αυτός του παραδείγματος. Θα ήταν για αρχή αρκετό όλοι οι εν ενεργεια Στρατηγοί να επιστρέψουν οικεία βουλήσει ότι εφάπαξ πήρανε πισω στα ταμεία και να το πάρουν μόνο όσοι αποστρατεύονται .
Μπορεί η βοήθεια στα ταμεία να μην είναι μεγάλη, όμως η κίνηση θα είναι μεγαλειώδεις και θα πείσει για τις προθέσεις. Τα ελάχιστα οικονομικά οφέλη που θα επιφέρει μια τέτοια κίνηση στη μείωση των κρατήσεων των εν ενεργεία ή διάθεση κάποιων εφάπαξ σε πραγματικά δικαιούμενους, θα δώσει τεράστια ωφέλη στο ηθικό του στρατεύματος καθώς και εμπιστοσύνη στη ηγεσία του, που δυστυχώς τώρα δεν υπάρχει, ενώ ταυτόχρονα απαξιώνεται περισσότερο με ενέργειες αντιπαράθεσης με συνδέσμους όπως ο ΣΥΣΜΕΔ, που αντιπροσωπεύουν μερικές δεκάδες άτομα (πόσο χαμηλότερα έχει σκοπό να πέσει).
Αυτή η πρόταση για αρχή, »ίδου η Ρόδος ιδού και το πήδημα». Να δούνε οι Χακί μικροί και μεγάλοι, πόσο παλληκάρια είναι η Ηγεσία τους.
Όλος ο Χακί κόσμος περισσότερο απόλα θέλει Ηγεσία που να την εμπιστεύεται, θέλει πίσω την χαμένη του Τιμή και Αξιοπρέπεια και όχι άλλα λόγια , μόνο παράδειγμα. Αυτά είναι που καίνε το προσωπικό, στο οποίο δεν αρκεί πλέον να βλέπει ελικόπτερα να προσγειώνονται σε νησιά και απ΄ αυτά να βγαίνουν υπουργοί, αρχηγοί …και κάμερες
Στον αγώνα μας εμπιστευόμαστε ΜΟΝΟ τον διακεκριμένο και διεθνούς εμβέλειας Αναλυτή και αποδεδειγμένα πατριώτη και μαχητή Dr Δρούγο Αθανάσιο, για να δημοσιοποιεί το λόγο μας σε όλο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, αλλά και με δική του πρωτοβουλία να διανέμει αυτές τις σκέψεις σε όσα θεσμικά όργανα κρίνει απαραίτητο. Εξουσιοδοτείται επίσης να αποτελεί σημείο επαφής για κάθε σκέψη θετική ή αρνητική. Η ταυτότητα μας του είναι γνωστή, αλλά για ευνόητους λόγους προς το παρόν δεν θα
είναι ανακοινώσιμη.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου