Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΠΑΝΙΚΟΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ-ΒΙΝΤΕΟ

nna ktirio 
Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Όχι δεν έτρεχαν οι αξιωματικοί πάνω κάτω λόγω της τραγωδίας με την αυτοκτονία του υπολοχαγού που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και ειδικά τους στρατιωτικούς. Έτρεχαν για την φαρσοκωμωδία που ξεκίνησε αμέσως μετά από την ολοκλήρωση του βραδυνού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που τις τελευταίες δύο ημέρες ασχολήθηκε με την αυτοκτονία του υπολοχαγού και κατ΄ επέκταση με τις σκληρότατες περικοπές που έχουν υποστεί οι στρατιωτικοί.


Σε ρεπορτάζ του χθες βράδυ -το οποίο έγινε έξω από το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών- μίλησαν απόστρατοι αλλά όπως φαίνεται κι ένας εν ενεργεία αξιωματικός με πολιτικά ο οποίος δεν είπε δα και τίποτα φοβερό! Απλά επιβεβαίωσε τις μεγάλες περικοπές που έχουν υποστεί. Το όνομα που του αποδόθηκε από λάθος από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ήταν Γ. Μούτσος.

Γι΄ αυτό το Μούτσο σήμανε συναγερμός στο υπουργικό γραφείο του Πάνου Παναγιωτόπουλου απ΄ όπου δόθηκε εντολή να “βρεθεί άμεσα ο Μούτσος”! Και το …ανθρωποκυνηγητό ξεκίνησε. Μόνο που Μούτσος στο ΠΝ δεν υπάρχει. Σε όνομα τουλάχιστον! Και όσο η ώρα περνούσε και δεν εντοπιζόταν τόσο μεγάλωνε ο εκνευρισμός στον τρίτο όροφο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ο άνθρωπος που μίλησε έχει άλλο όνομα!

Όλα δείχνουν ότι …το κυνηγητό του Μούτσου θα συνεχιστεί και σήμερα από το Πολεμικό Ναυτικό!

Όλα αυτά βέβαια δεν μπορεί παρά να προκαλούν προβληματισμό. Είναι δυνατόν την ώρα που οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε κατάσταση σοκ στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας να ασχολούνται με τέτοια θέματα;

Είναι δυνατόν να σπαταλούν χρόνο και ενέργεια για να εντοπιστεί ένας στρατιωτικός ο οποίος μίλησε με πολιτικά χωρίς να λέει και τίποτα απρεπές;

Γιατί δεν ακούν όσα τους εξηγούν στρατιωτικοί ότι δεν μπορούν τίποτα να του προσάψουν;

Δείτε το ρεπορτάζ που προκάλεσε το …κυνήγι του Μούτσου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου