Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ 5η ΜΑΪΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΪΔΗ!!!! ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕΙΣ!!!!

ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΣΚΗΝΩΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΥΕΙ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ. ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΛΟΙΟΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΩΝ.
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΒΛΕΠΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟΓΗΡΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΑΣΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΨΗΘΥΡΙΖΕΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ! ΤΟΤΕ Η ΣΥΓΓΕΝΙΣΣΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΟΥΝΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΝΑΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΔΩΡΟΝ . ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΠΛΗΞΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΕΝ ΟΝΑΡ ΟΠΩΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΙΟΡΤΑΖΕ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ 5 ΜΑΪΟΥ. 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ. ΕΦΕΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟΝ ΕΞΩΘΕΝ ΤΗΣ Ι. Μ. ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΕΝ ΑΓΙΩ ΟΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟΝ ΤΟΝ ΛΕΠΡΟΝ ΙΟΡΤΑΖΩΝ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ, ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ. 

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ 5η ΜΑΪΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΪΔΗ!!!! ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕΙΣ!!!!


Ακολουθεί έναν κείμενον περί της προφητείας:
Ποιες χρονιές πέφτει το Πάσχα 5 Μαϊου

"Τη χρονιά που θα πέφτει Πάσχα 5 Μαΐου θα γίνουν τα γεγονότα για να πάρουμε την Πόλη. Θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να γλιτώσουμε από την ταυτότητα"

Είχα την τιμή και την τύχη να συνομιλήσω πριν λίγο με άνθρωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος του παπά-Γιάννη Καλαΐδη, το οποίο όλως «τυχαίως» όλα αυτά τα χρόνια είναι πελάτης μου, χωρίς όμως να γνωρίζω την συγγένειά του με τον άγιο εκείνο άνθρωπο.
(Η ίδια η συγκυρία της γνωριμίας ήταν θαυμαστή αφού την ίδια στιγμή – κατά μία απίστευτη διπλή σύμπτωση: Ο ένας έψαχνε τον άλλο!)
Επί του θέματος :
Tο εν λόγω πρόσωπο μου απεκάλυψε κάποιες σημαντικότατες μαρτυρίες από τον παπά-Γιάννη τις οποίες θα προσπαθήσω να αποδώσω όσο πιο πιστά γίνεται από μνήμης. Για οποιαδήποτε παράλειψη ή διαστρέβλωση των λεγομένων η ευθύνη μού ανήκει, και αν χρειαστεί θα επανέλθω για ενδεχόμενες διορθώσεις. Η δημοσίευση γίνεται κατόπιν προφορικής άδειας.

Μαρτυρία 1η:
«Ο παπά-Γιάννης, όσο κι αν προσπαθούσα να τον πιάσω στον ύπνο, δεν μου έλεγε ποτέ τίποτε σχετικό με την ημερομηνία παράδοσης της Πόλης. Επέμενα διαρκώς και προσπαθούσα να τον πετύχω χαλαρό, σε ανύποπτες στιγμές αλλά η αδιάπτωτη Χάρις δεν του επέτρεπε να μου αποκαλύψει τίποτε σχετικό. Μετά από καιρό όμως έμαθα μέσω άλλου γνωστού ότι του απεκάλυψε ότι «την Πόλη θα την πάρουμε την χρονιά που το Πάσχα θα πέσει 5 Μαΐου»! Το Πάσχα πέφτει σε αυτήν την ημερομηνία το 2013 και το 2024… Ποιος ξέρει…»

Μαρτυρία 2η:
«Μια μέρα ήμασταν μαζεμένοι σε κάποια γιορτή ενός μέλους της οικογένειας και ο παπά-Γιάννης προβληματισμένος μας είπε:
«Ακούστε καλά τι θα σας πω και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας : λυπάμαι που δεν υπάρχει ένας ανδρείος να δει το παιδί του να πεθαίνει από την πείνα και να μην παίρνει αυτήν την ταυτότητα!» Μας προβλημάτισε όλους έντονα…
Πέρασε ο καιρός και μετά από 6 μήνες, σε άλλη γιορτή, όπου ήταν όλη η ευρύτερη οικογένεια μαζεμένη, μας είπε χαρούμενος αυτήν την φορά:
«Ακούστε καλά τι θα σας πω και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας και να το θυμόσαστε : τα γεγονότα της παράδοσης της Πόλης στους Έλληνες θα προλάβουν την έκδοση αυτής της ταυτότητας κι έτσι θα σωθούν πολλοί άνθρωποι και πολλοί άλλοι λαοί οι οποίοι θα την παίρνανε… Γι’αυτό το θέμα προσευχήθηκαν πάρα πολλοί – εγώ είμαι ο τελευταίος – και ο Θεός εισάκουσε την προσευχή μας! Θα προλάβουν και θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να γλιτώσουμε από την ταυτότητα!»

Μαρτυρία 3η:
«Το 2009, έξι μήνες πριν κοιμηθεί είχα μία πληροφορία ότι οι Τούρκοι ήταν έτοιμοι να μας επιτεθούν. Το είπα στον παπά-Γιάννη κι αυτός χαμογέλασε και είπε:
«Τους Τούρκους μην τους φοβάστε! Θα πάθουν μεγάλη ζημιά…
Να το θυμάστε καλά και να το βάλετε στο μυαλό σας:
Τους Τούρκους μην τους φοβηθείτε!»
Αεροπορικές επιδρομές πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Κυριακής οι Ισραηλινοί σε συριακή στρατιωτική βάση στα περίχωρα της Δαμασκού.

Στη συγκεκριμένη στρατιωτική εγκατάσταση πιστεύεται ότι γίνονται έρευνες για χημικά όπλα. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ισραηλινοί βάζουν στο στόχαστρό τους την εγκατάσταση της Τζαμράγια, αφού παρόμοια επίθεση είχε πραγματοποιηθεί και τον περασμένο Ιανουάριο.

Μόλις ένα 24ωρο νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι οι Ισραηλινοί πραγματοποίησαν αεροπορική επιδρομή στη Συρία με στόχο «πακέτο» πυραύλων, το οποίο -σύμφωνα με τους ίδιους- είχε ως αποδέκτη την οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου.

Την είδηση είχαν αρχικά μεταδώσει αμερικανικά ΜΜΕ επικαλούμενα δύο αξιωματούχους που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Αργότερα, ωστόσο, επιβεβαιώθηκε και από το Ισραήλ.

Η νέα επίθεση στα περίχωρα της Δαμασκού προκάλεσε την έντονη αντίδραση της συριακής κυβέρνησης.

«Η νέα ισραηλινή επίθεση αποτελεί προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού των τρομοκρατικών ομάδων που επιτίθενται στον στρατό μας» μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Συρίας.

Δημοσιογράφος συριακού ΜΜΕ είπε στο BBC ότι ήταν η «ισχυρότερη έκρηξη» που έχει σημειωθεί στην πόλη από την έναρξη του εμφυλίου, πριν από δύο χρόνια.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ισραήλ.

Πάντως, ο ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου επισήμανε σήμερα τη δέσμευσή του στο να παραμείνει το Ισραήλ ασφαλές.

«Ο πατέρας μου με έμαθε πως η μεγαλύτερη ευθύνη που έχουμε είναι να εγγυηθούμε την ασφάλεια του Ισραήλ και να διασφαλίσουμε το μέλλον του», τόνισε ο ισραηλινός Πρωθυπουργός στη διάρκεια εγκαινίων αυτοκινητόδρομου που πήρε το όνομα του πατέρα του, ιστορικού Μπενζιόν Νετανιάχου.

Την επίθεση καταδίκασε και η Τεχεράνη, δηλώνοντας μάλιστα έτοιμη να εκπαιδεύσει σύρους στρατιωτικούς στη μάχη κατά του «σιωνιστικού κράτους» όπως ανέφερε ιρανός αξιωματούχος.

ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ:

Να ο σκοπός της  στάσης του Ισραήλ για επίθεση εναντίον ενός πρώην φίλου του Άσαντ τον οποίον έθρεφε όπως άλλοτε τον Σατάμ Χουσεϊν και δη η φανερή συνάσπιση του με τους αναρχοαντάρτες που σκοτώνουν τον τακτικόν στρατόν της Συρίας που έχει δικαίωμα να αμύνεται και εναντίον των Χριστιανών εξού και η απαγωγή δυο Ορθόδοξων Σύρων Επισκόπων για ν’ ανάψουν τα αίματα και το μίσος των Χριστιανών αποσκοπεί στην διάλυση της Συρίας και την κατασφαγή των Χριστιανών αλλά και το ανέβασμα του τρελού Μουσουλμανικού αντιχριανικού μένους καθώς εκείνον που θα παρατηρήσουσι είναι αν Χριστιανός σκότωσε Μουσουλμάνος όχι υπό ποία κατάσταση και αν Μουσουλμάνος σκότωσε εις άλλη περίπτωση Μουσουλμάνο καθώς πολεμούν από διαφορετικά αντίπαλα χαρακώματα.

Η Ρωσσία διασαφήνησε από καιρόν πως δεν θα ανεχθεί ξένη επίθεση και ειδικά κατάκτηση της Συρίας. Να μία ατραπός ή μία προσυνεννοημένη αφορμή για παγκόσμιο πόλεμο που θα οδηγήσουσι εις τα γεγονότα για να πάρουμε την Κωνσνταντινούπολη. Ως εκ τούτου η προφητεία του Παπαγιάννη Καλαϊδη έχει βάση αφού αναφέρεται στο έτος με Πάσχα 5η Μαϊου ότι θα πάρουμε την Πόλι. Προσωπικώς δεν πιστεύω ότι θα την πάρουμε εφέτος αλλά εφέτος θα ξεκινήσουσι τα γεγονότα τα οποία όλο και θα προσαυξάνονται εις βία που θα οδηγήσωσι εις την κατάληψη της Κωνσταντινούπολη εν έτει 2024 μ.Χ.. 

Προσωπική μου προκατάληψη και μαθηματική λογική συγκυριών και παρατηρήσεων είναι πως τα πράγματα όπως λέμε εν Κύπρω τριτώνουν! Επί παραδείγματι, εις την Κύπρον γνωρίζουμε πως εάν ένας νεκρός για να αποσαραντώσει (να περάσουν 40 ημέρες από τον θάνατον του) χρειάζεται ημέρες από τρεις διαφορετικούς μήνες (τριμηνήσει), τότε γνωρίζουμε πως θα αποθάνουν εν ταχεί μέχρι την αποσαράντωση του ακόμη τρεις άνθρωποι. Τω όντι αυτόν παρατηρείται κάθε φορά και αναφερόμαστε σε χωριά με ολίγους κατοίκους όχι πόλεις. Λέμε, θα πάρει ακόμη τρεις μαζί του (ο πρωταποθαμένος). Την προκατάληψη αυτή παρακολουθώ από παιδάκι. Ως εκ τούτου, διά της ίδιας λογικής ότι τα πάντα τριτώνουν, αφού συνήθως όταν μαλλώσει με κάποιον εντός μίας ημέρας ακολουθούν ακόμη δύο καυγάδες και άλλες τριτωνικές παρατήρησεις. Συνεπομένως αποκαλύπτω πως μία ΤΡΙΤΩΣΗ παρατηρείται εις τα εθνικά μας θέματα και αναμένω να επαληθευτεί (συγχωρέστε με για την προκατάληψη μου, δεν είμαι προφήτης, απλά θέτω την προκατάληψη μου ως μαθηματική μυστικιστική άτραπο εάν ισχύει ως τότε προς διαλογισμόν και ως ρητορική παρακαταθήκη, μην μου χρεώσετε προφητική διάθεση την προαρνούμαι!!!!). παρατήρησα λοιπόν πως η Ελληνική Επανάστασις έγινε το 1821 μ.Χ., η Μικρασσιατική Καταστροφή εν έτει 1921 μ.Χ.(1-1 το αποτέλεσμα) και εν γένει αναμένω πως θα ΤΡΙΤΩΣΕΙ εν έτει 2021 μ.Χ. και δεδομένου των προφητειών που κυκλοφορούν που πολλές είναι αναδιαμόρφωση των λεγόμενων του Πατροκοσμά Αιτωλού, Ανδρέου Σαλού και άλλων παλαιότερων, αντιλήφθηκα πως εν έτει 2021 μ.Χ. αφού έχουμε τα προβλήματα όπως τα γνωρίζουμε να δεκαετίζουσι, συμπέρανα πως η ΤΡΙΤΩΣΗ θα έχει μία σχέση με την Κωνσταντινούπολη!!!!

Βάσει της διαίσθησης μου και της αμφιεπαλήθευσης της μέσω μυστικιστικών λογαριάσεων της αριθμολογίας, φαίνεται πως ο πόλεμος εις την Κωνσταντινούπολη θα βαστάξει τρία έτη ήτοι 2021-2024 μ.Χ.. 2021 = 5, το πέντε είναι το ανάποδον 2 ήτοι η πτώση της διαίρεσης και δη η ένωσις των δυνάμεων της Ορθοδοξίας οι οποίες διαιρούνται από το σιωνιστικό ΝΑΤΟ. 2024 = 8 = ο αριθμός Του Ιάσων Χριστού ως Υιός και του Απείρου ιστάμενος 5+8 = 13 ήτοι το αποτέλεσμα του πολέμου που θα έχει αφετηρία εν έτει 2013 μ.Χ. (;) 2013 = 6 = ο αριθμός της επίθεσης. Η διαφορά μεταξύ 2013-2024 είναι έντεκα έτη = 11 = ο αριθμός των μεγάλων αλλαγών, τον υπολογίζουν πολύ και οι Μεγαλομασσώνοι εξού και η 11/09/2001. Το 24 είναι ο αριθμός ενός εκ των τελειότερων γεωμετρικών σχημάτων ήτοι του κύβου ήτοι ο αριθμός της ολοκλήρωσης και επίτευξης τινής επιθέσεως ή ανακόψεως και αντεπιθέσεως ήτοι 24 = 6 = ο αριθμός της εξόδου από μία κατάσταση, των αλλαγών, της διατεταγμένης στρατηγικής εν πράξει μεθοδεύσεως = 6 = έξι = εξ = εξ+οδός. 

 Ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός λέγει πως θα είναι όγδοος αιώνας που θα συμβούν όλα αυτά. Όγδοος αιώνας από τι; Από την άλωση της Πόλις ή την προάλωση και πρωτοάλωση του 1207 μ.Χ. από την Μασσωνική/Ναϊτοππότικη Σταυροφορία (να επανασταυρώσουσι Τον Χριστιανόν σταυρώνοντας τους Χριστιανούς). Διανύουμε τον 8ον αιώνα μετά το 1207 μ.Χ. σήμερα!!!!
Οι τρεις πρώτες προφητείες του Πατροκοσμά Αιτωλού ειπώθηκαν κατά σειράν ενώ η τέταρτη σε άλλη περίπτωση:

"Όταν ακούσετε ότι ο πόλεμος πιάστηκε από κάτω, τότε κοντά θα είναι".
72. "Αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θα πάθετε· αν πιαστεί από πάνω, θα καταστραφείτε". 

73. "Οι βράχοι και οι λάκκοι θα είναι γεμάτοι κόσμο".

"Όταν ακούετε ότι ο πόλεμος άρχισε, τότε κοντά είναι".

Καταλάβουμε πως βάση του Αγίου Παϊσιου και άλλων σύγχρονων προφητών είναι ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός αναλογιζόμενοι τις ανωτέρω προφητειές. 

Οι πολέμοι πειάνονται από κάτω δηλαδή κάτω νότια και ανατολικά της Ελλάδος και της Κύπρου ήτοι της Μέσης Ανατολής.

Όταν ακούσουμε ότι ο πόλεμος πειάστηκε από κάτω τότε είναι κοντά ο πραγματικός σοβαρός πόλεμος και η απελευθέρωση της Πόλις. Εδώ και τρία έτη διεξάγονται μικροπολέμοι που όλον και αυξάνουν εις ένταση εις την κάτω πλευρά του Ελληνισμού. Υεμένη, Λιβύη, Αίγυπτος, Συρία, έπεται και η Περσία όπου θα είναι και το μεγάλον ξέσπασμα, το παραδέχονται και οι Πεφωτεισμένοι/Ιλλουμινάντοι στις Ιλλουμινάντι Κάρτς. Μία άλλη προφητεία μας αναφέρεται εις 7 διαδοχικούς πολέμους όπου έκαστος θα είναι μεγαλύτερος εις ένταση μέχρι την κατάληξη εις την υπερπολυσύρραξη του Υπερπαγκοσμίου Πολέμου με 6 κράτη εναντίον του έβδομου στην Πόλι ήτοι την Ρωσσία και επίθεση εις το Ισραήλ. Η προφητεία αυτή είναι καταπληκτική διότι προέβλεψε από πριν την διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, την ίδρυση ελλαδικού, τουρκικού και εβραϊκού κράτους. Μήπως ο Πατροκοσμάς όταν λέγει από τις τρεις χώρες μία θα μείνει εννοεί πως θα διαλυθούν Τουρκία και Ισραήλ όπως αναμένεται; Ή εννοεί εκ τριών αντίμαχων ή σύμμαχων χωρών; Επειδή η Ελλάς δεν θα λάβει μέρος, εκτός και αν εννοεί την Κύπρον εν σχέσει με Τουρκία και Ισραήλ αφού στην Ελλάδα δεν θα γίνουν μάχες αλλά στην Κύπρο θα γίνουν και θα σωθεί από την Ρωσσία; 

Οι 7 διαδοχικοί πολέμοι θα διεξαχθούν εν 11 ετών τω χρόνω. Ο πόλεμος μπορεί να τελειώσει το 2021 μ.Χ. απ’ αρχής αυτών των πολέμων αλλά μετά από σκληρές διαπραγματεύεις 3 ετών εν έτει 2024 τω Πάσχα (;) να δωθεί όπως προφητεύεται εις την Ελλάδα!!!! 3 Ιανουαρίου και 5 Μαϊου ιορτάζει ο Άγιος Εφραίμ της Νέας Μάκρης αν κάτι λέγει αυτόν, ίσως το Νέα Μάκρη = νέον μάκρος = νέον μήκος πατρίδος (χαχαχα!). 

Ο Πατροκοσμάς λέγει για το Χιλιάρμενο όταν εμφανιστεί εις την ελληνική θάλασσα:
"Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενο στην Άσπρη Θάλασσα, τότε θάρθη".
 
"Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά νερά, τότε θάρθη".
 
"Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά ύδατα, τότε θα λυθεί το ζήτημα της Πόλης"
ΚΑΙ:

"Θα μαζωχτή το χιλιάρμενο στο Σκάλωμα ('Aγιοι Σαράντα) και θάρθουν κοκκινογέλεκοι, να πολεμήσουν για σας".

Συν τοις άλλοις αναφέρεται εις παλαιότερη προφητεία πως οι Ρώσσοι θα κυριαρχήσουσι τας θάλασσας και δεν θα επιστρέφουσι την Πόλι και την Μικρασσία αλλά θα φοβηθούσιν τον Εξαδάκτυλον. Τόσον η παλαιότερη παροιμία όσον και ο Κοσμάς ο Αιτωλός υπαινίσσονται πως όταν θα γίνουν όλα αυτά η Ελλάδα θα έχει κράτος και θάλαττα.

Θα προχωρήσουμε μ’ ερμηνεία άλλων προφητειών του Πατροκοσμά του Αιτωλού εντός των ημερών.




ΚΟΜΠΡΑ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου