Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΝ!!!! ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΛΑΜ/ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΔΗΣΑΚΕΛ/ΠΑΣΟΚΝΔ!!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΨΕΥΔΟΥΣ!!!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΝ!!!! ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΛΑΜ/ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΔΗΣΑΚΕΛ/ΠΑΣΟΚΝΔ!!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΨΕΥΔΟΥΣ!!!!
.
Καλώς ορίσατε!
.
Επειδή δεν τα λέγει φανερώς το ΕΛΑΜ ή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ή δεν τα γνωρίζουν ή δεν συμφωνούν ή άλλως πως, θα σας τα είπω εγώ!
.
Εσείς του ΔΗΣΑΚΕΛ να μην επανανοίξετε το στόμα σας να ειπείτε ότι οι Ελαμίτες είναι Νεοναζί διότι ακόμη οι Ελαμίτες δεν έχουν διαπράξει εγκλήματα, άμα τα διαπράξουν να τους δικάσουμε, αλλά πως να τους δικάσουμε; Όπως δικάσαμε εσάς;;;; Με την σιωπηλή εκ των προτέρων συνομωτική συμφωνία του ΑΚΕΛ κανένας πραξικοπηματίας είτε θύμα είτε θύτης δεν παρακάθισε εις το ειδώλιον της δικαστικής δικαιοσύνης της Κύπρου διά τη μεγαλεπίβολη προδοσία κατά του Ελληνικού Λαού της Κύπρου. Το ΑΚΕΛ αρκέστηκε σε στείρα ψευδοαντιπολίτευση έκτοτε. Το δε ΑΚΕΛ τι ήταν; Προδότες του Απελευθερωτικού Αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α.. Τους συγωρούμε όλους αλλά να μην κατηγορούν τους άλλους πριν καν εγκληματίσουν και όπως είπε Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΣ: «ΟΣΤΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΛΕΤΩ».
.
Ο κομμουνιστής Μάο Τσε Τούνγκ κατέσφαξε 70,000,000 συμπατριώτες του διά χάριν της ειρήνης και όπως είπε κάποιος: «το να σκοτώνεις διά την ειρήνη είναι ως να πηδάς διά χάριν της παρθενίας» χαχαχαχαχα! ο κομμουνιστής Ιωσήφ Στάλιν ο αγαπητός των Βαθυακελικών κατέσφαξε 21,000,000 συμπατριώτες του μεταξύ αυτών το 99% των Ελλήνων όπου κατοικούσαν υπό της δικτατορίας της Σωβιετικής Ενώσεως οίτινες ανέχοντε 6,000,000 ψυχές Του Τριαδικού Θεού!!!! Ο Αδόλφος Χίτλερ κατέσφαξε 13,000,000 ανθρώπους συμπεριλαμβανομένων όλων όσον απέθαναν εξ’ αιτίας του πολέμου του, εκ των οποίων 1,500,000 από την αρχή της ιταλικής εισβολής εν Ελλάδι έως τον τερματισμόν της γερμανοβουλγαροκομμουνιστικής κατοχής της Ελλάδος όπου Ναζιστές και Κομμουνιστές συνομώτησαν εναντίον του Ιεού Έθνους ημών και δη της Ελληνορθοδοξίας ως Μικραντίχριστοι, διότι θε να έρθη ινά δοκιμαστούμε υπό Τριαδικού Θεού και ο Μεγαλαντίχριστος!!!!
.
Ακόμη 1,500,000 Ελλήνων αλληλοκατασφάκτηκε εξ’ αφορμής της διαπλοκής όπου εκ κοινού διέστησαν ο αρχισιωνιστής Ουίστων Τσιώρτζιηλ με τον Στάλιν, τον Τίτο και άλλους κομμουνιστές εντός και εκτός Ελλάδος, μαζί και οι Μασσώνοι Γερμανοτσολιάδες. Δηλαδή όλες οι Αντιελληνορθόδοξες προδοτικές κλίκκες συνομώτησαν ινά αποδεκατισθή ο πληθυσμός της Ελλάδος.
.
Αναφέρουμε ότι η διαπλοκή ήρχισε ένεκα της τετραμελούς κατοχής της Ελλάδος κατά τον Β΄ΠΠ ήτοι γερμανικόν, ιταλικόν εις το Ιώνιον Πέλας, βουλγαρικόν εις την Θρακομακενοδία και εγγλέζικον εις τον Πειραία και σε διάφορα νησιά, ώστε να διαιρέσουν τους Έλληνες σε κόμματα εφάμιλλα όπως εκείνα κατά τον Απελευθερωτικόν Αγώναν του αωκα (1821 μ.Χ., είδε την μερική συμπτωματική σχέση της λέξεως αωκα όταν το 1821 εξαριθμείται με ελληνικά αριθμογράμματα με τη λέξη εοκα) με τους δύο πανηλίθιους Εμφύλιους Πολέμους!!!! Οι Έλληνες εξ’ αρχαιοτήτι έως συνημερίς έχουν διαπράξει το 999999% των Εμφύλιων Πολέμων και δη των πλέον παμβλακωδών πολέμων, χαχαχαχα, ας γελάσουμε ώστε να μνημονεύσουμε έναντι Του Τριαδικού Θεού τις χαμένες ψυχές των, ο Θεός να σώσει τας ψυχάς των προδοτών, των αυτοπροδοτών, των ηρώων και αυτοηρώων αγίων!!!!
.
Μόνον δύο εκ των πολλών κομμουνιστών δικτατόρων σκότωσαν εκ κοινού 91 εκατομμύρια ανθρώπων διά χάριν της ειρήνης και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!!!!! Χαχαχαχα!!!! Μα ποίους περιπαίζετε ολάν;;;;;; χαχαχαχαχα!!!! Κύριε Ελέησον τα τέκνα σου!!!! Ενώ ο Χίτλερ σκότωσε 13 εκατομμύρια ήτοι διαφορά 78 εκατομμύρια χαχαχαχαχα!!!!! Αλλά και ο Ναζισμός τί είναι παρά εθνικοσοσιαλισμός ήτοι αντί εθνικοκομμουνισμός όπου ίσχυε σε Σωβιέτ και Κίνα και αλλαχού. Δηλαδή δεν είναι Γιάννης αλλά Γιαννάκης όπως λέγει η σοφή παροιμία. Αφού η τακτική είναι ίδια ήτοι η ΚΑΚΟΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Το ίδιον το χιτλεροναζιστικόν σύσστημαν είναι ομοίωμαν και απομίμηση του σωβιετικού, κατά συνέπεια ο Χίτλερ ήταν ένας κομμουνιστής όπου όπως ο Μανωλιός της παροιμίας μας άλλαξε τα ρούχα του και τα φόρεσε αλλιώς, χαχαχαχα, συνεπώς 91+13 = 104 εκατομμύρια κατασφαγμένοι εις την βαρβαροκρατούμενη Ευρώπη εκ των ιδεολογικών κομματισμών και διά χάριν των ιδεολογικών κομματισμών. Αι ανθρωποσφαγαί ταύται τεκμηριώνουν εν πολλοίς εκείνον όπου εξ’ ανέκαθεν υποστήριζα, ότι οι Ευρωπαίοι είναι όλοι Έλληνες με διεσπαρμένα έθιμα, γλώσσα, μεταγλωττίσεις, μεταέθιμα εξού και αλληλοσφάζοντε τακτικώς!!!! Άλλωστε η μικρή περιφέρεια όπου ζουν οι ανθρώποι της Ευρώπης και των παραλίων της Μεσογείου ενδεικνύουν ότι έχουν κοινή γονιδιακή καταγωγή και αλληλοεπίδραση, εξού και η ομοιότητα εις θρησκείες, ήθη και έθιμα, πρόσωπα, χαρακτηριστικά και αποχρώσεις του σκούρου και έξανθου λευκού χρώματος!!!! Όσον δε περί της Κίνας τας ίδιας αποχρώσεις και ομοιότητες θα συναντήσετε αλλά με σχιστοειδή ομμάτια!!!! Οι Κινέζοι αλληλοσφάζοντε συνήθως από εκστρατευτικά σύνολα ώστε να επικρατήσει έναν εξ’ αυτών εξ’ αρχαιοτήτητι και συνήθως επικρατούσε έναν εξ’ αυτών αλλά εις τις ελληνικές χώρες δυσκολότερα επικρατούσε το μεν βασίλειον εις το δε διά πολύν χρόνον!!!!
.
Μετά από όλα αυτά να μην κατηγορεί κανέναν κόμμαν το άλλον και δη κόμματα όπου δεν έχουν εγκληματίσει ακόμη εάν δεν συγκατηγορούσι συνάμα και τα αυτοσύνολα και τις ιδεολογίες των. το ΕΛΑΜ ως χιτλερικό αν είναι δεν διαφέρει από το κομμουνιστικό ΑΚΕΛ και το φασιστικό ΔΗΣΥ, διότι ο εθνικοσοσιαλισμός είναι ο ωραιοποιημένος δικτατορικός κομμουνισμός και ο φασισμός είναι κομμουνισμός αφού έγινε από τον αρχικομμουνιστή του Υπεραριστερού Κόμματος της Ιταλίας όπου κατεργήθηκε τότε εκ της εξουσίας Μουσολίνι. Ναι φίλοι μου ένας υπερκομμουνιστής όπως ο Μουσολίνι εφηύρε τον όρον φασισμός εκ του κορηνωτού ρόπαλου (ρωμή+πάλη) της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας επί τη ονομασία φάσις. Συνεπώς όπως λέγουν και εν Κύπρω: «το ίδιον πιτσιήμην είσαστε» Δεξιοί, Αριστεροί, Εθνικοσοσιαλισταί και άλλοι Ιδεολογοταγοί!!!! Ο Ιάσων Χριστός ο Θεάνθρωπος Ηγέτης μας ο Μονογενής και Μοναδικός είπε ότι δεν θα σας σώσει κανένας υιός θνητού ανθρώπου αλλά μόνον ο Θεός, είπε δε ότι ο Θεός δεν θα χρεώσει ηρωικότητα και αρετή επάνω σας εάν θυσιαστείτε διά οιανδήποτε ιδεολογίαν πλην εκείνης Του Θεού, συνεπώς επί ματαίω οι κόποι σας αν δεν είναι Υπό Ονόματος και δι’ Ονόματος Τριαδικού Θεού αλλά τουναντίον χρεώνεστε με αμαρτίαν περαιτέρω επειδή θυσιαστήκατε υπέρ ψευδειδώλων και ψευδοθεών. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ Η ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΔΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ (ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ = ΕΙΔΩ+ΛΑΤΡΕΥΩ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥ ΕΙΔΩΛΟΥ ΉΤΟΙ ΑΥΤΟΥ ΌΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΝ ΘΕΟΝ ΕΞ’ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ, Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΥΜΩΝ!!!!)
.
Τα κόμματα σας και η πολιτική σας έχει αποτύχει οικτρώς.
Ευθύνεστε διά την κατακόλλαση εκατομμυρίων ψυχών. Μετανοείστε και συνάμα προσευχηθείτε διά τας ψυχάς όπου ευθύνοντε οι προγόνοι σας, προκομματικοί σας και εσείς διά την κόλαση τους, αντί να θέλετε να μας κυβερνείτε ακόμη!!!! Δεν υπάρχει σοβαρή πολιτική εκτός Ιάσων Χριστού, ο Ιωάννης ο Θεολόγος το προέβλεψε η Βαβυλώνα η μεγάλη = Πολιτική θα απαγορευτεί. Και βεβαίως εκ των Σιωνιστών ώστε να υφίσταται πάλαι η Πολιτική της Δικτατορίας των έως ότου έρθη η Δευτέρα Παρουσία του επανενσαρκωμένου Ιάσων Χριστού διά να μας ελευθερώση από τα Δεσμά του Μικροψήγματος/Μικροτσίψ!!!!
Πολιτική/πολιτικοί ουαί και αλλοίμονον Υποκριταί Γραμματείς και Ψευδοφαρισσαίοι (ψευδόφαροι) σ’ εσάς και τας γενεάς σας με τα κρίματα (εξού και αγγλιστί κρίμε = κράϊμ = crime) σας. Δυστυχώς βλέπουμε την αναβίωση και την συνέχεια της κομματικής ειδωλολατρίας όπου είναι καμωμένη από την ίδια κλίκκα ήτοι του Σιωνισμού και δη του Κομμουνισμού, του Φασισμού, του Ναζισμού και άλλων απεχθών συσστημάτων και Σκοτοφιλελευθερισμών.

Ακόμη και φίλους του Κκεμμάλ Αττατούρκ βλέπουμε σήμερα, Κύριε Ελέησον!!!!



.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου