Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΝ Ή ΤΩΝ ΔΕ ΕΧΘΡΩΝ Ή ΑΜΦΙΦΙΛΩΝ, ΚΑΠΙΤΟ;;;;;

Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΝ Ή ΤΩΝ ΔΕ ΕΧΘΡΩΝ Ή ΑΜΦΙΦΙΛΩΝ, ΚΑΠΙΤΟ;;;;;
.
ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ: "Πολιτική είναι η ύπουλη διάταξη των λέξεων ώστε να ευνοεί, ωφελεί, ωθεί προς το συμφέρον του πολιτικού άμεσα ή έμμεσα σε βάθος ή ρήχος χρόνου".
.
Όστις έχει ασχοληθεί με υψηλή/μεγαλοβρώμικη πολιτική ή έχει νουν αντιλαμβάνεται ότι ο Αναστασιάδης και οι λοιποί ταγοί της Κύπρου και της Ελλάδος γνώριζαν από την κατασκοπεία ότι το έργον υδροδότησης των Κατεχομένων από την κατεχόμενη Μερσίνα απέχε μερικές εβδομάδες να υλοποιηθεί, όταν ο Αναστασιάδης έκανε την παπήρα/[πάπια και χαριεντιζόταν με τον Ακκιντζιύ. Οι δύο τους μαζί με τους λοιπούς μεγαλοπολιτικούς εργάζοντε ηθελημένα ή εν αγνοία τους πολλάκις υπέρ της επανοικοδομήσεως του Ναού των Δαιμονίων/Σολομώντος όπου εντός θα εγκαθίσει ο αρχηγός των Αντίχριστος, εξού και το όνομα τους Τέκτονες = Κτίστες = Μασσώνοι.
.
Κατά συνέπεια, Αναστασιάδης και Ακκιντζιύ, Τσίπρας και Ερτογάν, κόμματα και κόμματα έκαστης χώρας, μας δουλεύουν, δουλεύουν Ελληνοκύπρικους και Μωαμεθανοκύπριους. Δεν υφίσταται άλλη πολιτική σήμερα επί γης παρά μόνον η τεκτονική/μασσωνοδαιμονική του Αντίχριστου/Δαιμονσολωμόντος.
.
Όταν ο Αναστασιάδης τάσσει λύση εις τους Ελληνοκύπριους γνωρίζει ότι δεν υπάρχει λύση, τους εμπαίζει, ενώ συνάμα αν έχει ίχνος συνειδήσεως το κάνει ώστε ο Τούρκος να νοιώθε ωραία από την υποτέλεια του Κύπριου Πρόεδρου ούτως ώστε να μην ξυνίσουν οι ορέξεις του εναντίον μας.
.
Βασικά καμμία λύση δεν είναι υπέρ μας εις την Κύπρον εκτός και αν είμαστε αυτοδύναμοι και δεν είμαστε ή αν η δύναμη όπου θα μας προσέχει πιστεύει ουσιαστικά εις την ευσέβεια και φιλανθρωπία ώστε να μην αντιτίθεται εις τα θρησκευτικά, πολιτιστικά και εθνικά μη επεκτατικά συμφέροντα μας, τέτοια χώρα μπορεί να είναι η Ρωσσία αν παραείναι αγνή και εφόσον δεν θα διαβρωθεί από την Νέα Αποτυχημένη Τάξη Διεθνών Δαιμονιστών προμυώντας τους πολιτικούς σε Αντίχριστους όπως γίνεται εις την Ελλάδα πριν καν την Επανάσταση του 1821 μ.Χ. μέσω της ελεύθερης και παρδαλοπολιτιστικής Κέρκυρας, εκεί όπου ηύρε πρόσφορο έδαφος η μασσωνία και εις την τότε Μικρά Ασσία και να τα αποτελέσματα της. Εκάμαν ταις στραβάραις τους και γενοκτονήθηκαν οι ήμισυ των Ορθόδοξων Ελλήνων, διότι υπάρχουν περισσότεροι Έλληνες Μωαμεθανοί, Δυτικοί κ.α. και το αγνοούν!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου