Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΓΑ ΣΚΆΝΔΑΛΟΝ: ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΣΥΣΣΤΗΜΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ!!!!

ΜΕΓΑ ΣΚΆΝΔΑΛΟΝ: ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΣΥΣΣΤΗΜΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ!!!!
.
Δεν έχετε ΥΠΟΘΕΣΗ κυβερνώντες και βολευτές. Μας κουράσετε αφάνταστα.
.
Πρώτον έχετε κάνει το σύσστημα ανεύρεσης εκτίμησης ακινήτου ΥΠΟΘΥΓΑΤΡΙΚΗ της Μικροσόφτ προφανώς επειδή απ' αυτήν την οδόν έπεσαν οι προμήθειες που έφαγαν κάποιοι "ου που να φαν τα ούτσιαλη τους".
.
Δεύτερον, η εγκατάσταση του συσστήματος είναι περίπλοκη, αργή και αποτυχημμένη και οι πλείστοι πολίτες εγκαταλείπουν την προσπάθειαν.
.
Τρίτον, η εγκατάσταση γίνεται ρατσιστικά μόνον διαμέσω Μικροσόφτ.
.
Τέταρτον, προ ολίγου δοκίμασα δύο τεμάχια εις το Παραλίμνι. Σου ζητάει να βάλεις τον αριθμόν τεμαχίου αντί το αρ. εγγραφής που είναι το πλέον αντικειμενικόν στοιχείον του ακινήτου. Ανευρίσκει 22-24 τεμάχια με τον ίδιον αριθμόν και όταν κάνεις πλοήγηση σταματάει εις τα 8-10 τα υπόλοιπα δεν σου τα φανερώνει και αν τα φανερώσει πρέπει να προβλέψεις ποίον κτήμα αναζητάς αν τύχει και συμπέσει δύο τεμάχια με ίδιον αριθμόν να έχουν και ίδιον εμβαδόν, χαχαχαχα!
.
Δι' αυτού σας λέγω δεν έχετε ΥΠΟΘΕΣΗΝ!!!! Πλήρης αποτυχία, άμα έναν τέτοιον θέμα δεν ημπορείτε να το κανονίσετε ώστε να υποστηρίζετε με αριθμόν εγγραφής και με εκατομμύρια χρήματα να κατασπαταλήθηκαν, είστε υπεύθυνοι, ανάξιοι, ανεύθυνοι, αδιάφοροι, εγκληματικά αδαείς και αναίσθητοι, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ που αν δεν υπάρχουν παύει να υφίσταται, ήτοι ΑΤΗΚ, ΑΗΚ, Υδροδότηση, Αεροδρόμια κ.α. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου