Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΗΤΤΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΥ

ΗΤΤΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΥ
.
Σπείρε την ιδέα ότι οι αυθαίρετες ιδέες προάγουν την Δημοκρατία και ο λαός θα διαφθαρεί. Πρόκειται περί σποράς και διασποράς της Ψευδοδημοκρατίας = Φαυλοκρατίας = Αυθαιρετοκρατίας.
.
Δημοκρατία είναι το κράτος όπου υπηρετεί, εκτιμάει, σέβεται, εγνοιάζεται τον δήμον όπως ο γονέας το παιδί όπου δεν το αφήνει να αυτοκτονήσει άθελα ή ηθελημένα παρασυρώμενο σε λάκκο επειδή το παιδί αγνοεί τον θάνατο και ας φωνάζει τον γονέα τύραννο. Η περίπτωση όπου ο λαός αυθαίρετα παρουσιάζει και απαιτεί την εφαρμογή οιασδήποτε ιδέας τότε η σύγκρουση των ιδεών είναι αναπόφευκτη επιφέροντας το τέρμα/τέλος της συνοχής ενός σχήματος, ενός οικοδομήματος, ενός συνόλου, ενός έθνους και τούτο δεν είναι Δημοκρατία αλλά Οχλοκρατία/Οχλαγοκρατία όπου θα εξελιχθεί σε Εγκληματοκρατία και Αλληλοεγκληματοκρατία.
.
Η Δημοκρατία έχει σκοπό την ανύψωση του δήμου και τούτο είναι φύσει αδύνατον να εφαρμοστεί όταν ακμάζει κάθε είδους ιδέα και όχι κάθε ιδέα όπου συντηρεί, εξυγειαίνει και αναψώνει το έθνος/δήμο. Η ανάπτυξη πάσης φύσεως ιδεών επιφέρει την Συσσκοτισιοκρατία κ.ο.κ.. Κάθε κρατία μετεξελίσσεται ή επιφέρει συνάμα κάποιαν άλλην επειδή μεταλλάσσεται όπως αι ενέργειαι και συνήθως και συνήθως αι κρατίαι μεταμοφρώνοντε ή μεταμφιέζοντε σε διεξελίξεις του προκατέχοντος πνεύματος, ήτοι αν ήταν κακή σε κακή, αν ήταν αγαθή σε αγαθή, αν ήταν ουδέτερη εις ουδέτερη και αν ήτο μεικτή σε μετάμεικτη βάσει του Νόμου της Τετραπιθανότητος.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου