Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ο ΑΚΚΙΝΤΖΙΥ ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΠΡΟΕΞΕΛΙΞΗ


Ο ΑΚΚΙΝΤΖΙΥ ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΠΡΟΕΞΕΛΙΞΗ
.
Η μετεξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας σε Κυπροδιαφθορά είναι γεγονός!!!! Αυτόν είναι το κράτος του ΔΗΣΑΚΕΛ, Διαλυσόκρατος, Αφανιστόκρατος.
.
Ο Αναστασιάδης μπορεί να εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφον Ακκιντζιύ αλλά ο Ακκιντζιύ σκέπτεται διαφορετικά και πρέπει να τον κατανοήσουμε όπως παρακινάει ο Αναστασιάδης.
.
Ο Ακκιντζιύ είναι Αριστερός και δεν χωνεύει καλώς ή κακώς τον πραξικοπηματία Αναστασιάδης. Δεν τον εμπιστεύεται θυμάται τις πράξεις της ΕΟΚΑ Β΄ αλλά και του Εφεδρικού Μακαριακού Στρατού και αηδιάζει. Γνωρίζει ότι οι κολακείες των "Ελληνοκύπριων" πολιτικών δεν βασίζεται εις την συμπόνοια τους για τον λαόν τους αλλά στην άπληστη προσμονή τους ν' ανοίξει η Αμμόχωστος για να "χεστούν της λίρας". Ήδη έχουν περιουσίες και επιχειρήσεις παράνομες εις τα Κατεχόμενα όπως το ξενοδοχείον Άρτεμις, τα καζίνα, τα παράνομα εμπόρια βλαβερών και ωφέλιμων ουσιών.
.
Δεν παρουσιάστηκαν εις την σημερινή παρέλαση για την Ανεξαρτησία της Κύπρου κινηματογραφιστές από τους τηλεοπτικούς σταθμούς των κατεχομένων εδαφών μας. Ο Αναστασιάδης κατέβασε τα μούτρα διότι έτασσε λύση διάλυσης και παράλυσης αλλά οι Τούρκοι δεν θέλουν ολάν! Δεν θέλουν την Αμμόχωστον να την καπηλευτούν οι "Ελληνοκύπριοι" φασίστες αντί οι δικαιούχοι.
.
Ο Ακκιντζιύ με το "δίκαιον" του έδειξεν εις τον Ακροδεξιόν Αναστασιάδην ότι δεν είναι της εμπιστοσύνης. Τι έχει να ειπεί ο Αναστασιάδης τώρα, τι καλύτερον έχει κάνει από τον Τάσσο Παπαδόπουλον; Θυμάται που έλεγε ότι ο πρώην πρόεδρος δεν αρέσει εις την διεθνή κοινότητα, δεν πίνει καφέν με τον κατοχικόν ηγέτην κ.α.; Τώρα που το απομόνωσε ο Ακκιντζιύ ο οποίος προ ημερών έδειξε εις τους κατοχικούς εορτασμούς των Κόκκινων τις προθέσεις του και την Αντιπάθεια του προς την Δεξιά της Κύπρου αλλά και προς πάντες τους Ελληνοκύπριους.
.
Η μη παρουσία των τηλεοπτικών σταθμών σηματοδοτεί άγριες διαθέσεις της κατοχικής δυνάμεως και ας κάνει όνειρα θερινής επιχειρηματικής νυχθός εις την Αμμόχωστον ο Αναστασιάδης και συνοπαρτζιά/συνομωταξία του!!!!!
.
Ο Τριαδικός Θεός είθε να μας λυπηθεί και να μας αρωγήσει!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου