Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΠΕΤΑΝΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΡΙΒΑ ΠΡΟΣ ΟΘΩΝΑ ΤΡΟΪΚΑΣ $ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ & ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΠΕΤΑΝΘΕΟΔΩΡΟΥ  ΓΡΙΒΑ ΠΡΟΣ ΟΘΩΝΑ ΤΡΟΪΚΑΣ $ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ & ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

.
Ο Γερμανός ψευτοβασιλέας της Ελλάδος Όθωνας έλαβε εντολή από την ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ τον πρόπερασμενον αιώνα να αφοπλίσει τους Έλληνες καπεταναίους λήσταρχους ζητώντας τους να παραδώσουν τας όπλας εν λευκώ.
.
Φωνάζουν τον Καπετάν Γρίβα και του λέγουν:
.
 "Γρίβάμου σε θέλει ο βασιλειάς"
και απαντάει ο Γρίβας:
"και τι με θέλει ο κερατάς;;;;"
τα λόγια τούτα έγιναν δημοτική ωδή και εν τέλει κατέληξε από αντιβασιλιακή/Αντιοθωνική σε Φιλοθωνική, όπως οι πατριώται εν Κύπρω και εν Ελλάδι, κατέληξαν προδόται με ΒΟΥΛΛΑ απ' εδώ ως την Βούλα!!!!
.
Αυτά τα λόγια είναι όλον το νόημαν της αντίστασης προς την ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ η οποία ορίζει τας ζωάς ημών με την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ώστε να μας ωδηγήσει εις τα μικροψήγματα/μικροτσίψς ελέγχου του νου, των συναισθημάτων, της διάθεσης, της υγείας και της ζωής.
.
Τότε το χρήμα θα είναι άχρηστον αφού ο άνθρωπος θα είναι σκλάβος εξολοκλήρου και δεν θα χρειάζεται κανέναν άλλον όπλον, μήδε στρατιωτικόν μήδε πολιτικόν μήδε οικονομικόν ώστε να καθυποτακτεί η ΘΕΛΗΣΗ ΗΤΟΙ Η ΑΥΤΟΘΕΛΗΣΗ = Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΗΣΗ!!!!
.
ΑΝΘΡΩΠΕ = ΑΝΩ ΘΡΗΣΚΕ ΟΠΟΠΟΤΕ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΟΥΝ ΚΟΙΝΟΣ!!!!
.
Χαιρετούδια.....
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου