Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΔΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, Ο ΑΛΗΘΗΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο Ι. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ!!!!



Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΔΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, Ο ΑΛΗΘΗΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο Ι. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ!!!!
.
Ο ΥΠ/ΟΙ Ιωάννης Βαρουφάκης δήλωσε κατάμουτρα προς το ΔΝΤ ότι η Ελλάδα θα πληρώσει όλον της το χρέος.
.
Τρία τινά είναι πιθανά. Ή εμάς περιπαίζει ή τους Ληστές του ΔΝΤ ή αμφότερους! Ή εννοεί ότι θα πληρώσει το χρέος όπου τω όντι οφείλεται διότι το χρέος της Ελλάδος είναι δεκάδες φορές ολιγότερον εξ όσου παρουσιάζουσι!
.
Εφευρέθηκε δε, και το μέτρον ν' απαλλαγούν οι Γερμανοί από το χρέος της Κατοχής, λες και οι ζωές στοιχίζουν τίποτε, λες και πληρώνεται μία ζωή με τα χρήματα του κόσμου όλου.
.
Το μέτρον της εξαπάτησης και αρωγής προς τους Γερμανούς από την ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΔΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι η εξής: αφού χρωστάμε εις τους Έλληνες 10 δισ συν πλην θα τα αφαιρέσουμε από τα 276 δισ συν πλήν! Βεβαίως το χρέος των 276 δισ είναι πλασματικό και αλλάσσει κάθ' ολίγον, αφού το χρέος άρχισε πολύ μικρόν και απλά πρσθέτουν εις τας πλάτας μας εν Ελλάδι και εν Κύπρω. Διατί οι Γερμανοί δεν πλήρωσαν τον δάνειον = κλοπή τους όταν τα χρήματα όπου έκλεψαν είχαν αξία και η δραχμή ήταν μεγάλη ως αν σενδόνη;;;;;
.
Βρε παλειοφασίστες κάθε είδους ήτοι Ναζί, Κομμουνσταί, Δεξιοί, Αριστεροί, Εβραίοι, Αμερικάνοι, Βρεττανοί, Παγγερμανισταί και άλλοι, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΣΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΗΤΙΣ ΖΗΛΟΦΘΟΝΕΙΤΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ!!!!
.
Δεν αρκεί όπου μισάτε τον Ελληνισμό μισάτε και τον Χριστιανισμό έστω και να υπάρχουν διασχαστικές τάσεις μεταξύ αυτών των δύο όπου εσείς εθρέψατε. Διότι η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΘΕΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΡΑ ΤΕ ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ/ΤΡΙΑΔΙΚΟΘΕΪΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΟΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝ ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου