Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΑΣ: ΚΕΦ. 0:0000 ΕΔΑΦΙΟΝ0,0,000,0:000000

Ποικνιόθεν εκατερώθεν!!!!

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΑΣ: ΚΕΦ. 0:0000 ΕΔΑΦΙΟΝ0,0,000,0:000000
.
Αδελφοί λέγω υμίν ότι θαρσεί καιρός ινά ο αρχηγός της Αριστερά κάθεται με τον αρχηγόν την Δεξιάς εξ επαφής αλληλοβαστάζοντες τας χείρας σφυγκτά καταδιωκώμενοι ούτοι τον λαοοοοοοοοόν (τούτο ίσχυε πάντοτε αλλά τώρα πρέπει να το καταλάβειεεεεεεεεεεις θα μπορούσε τω ανωτέρω σχόλιον να είναι σκανδαλώδεις προφητεία)
.
(ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΕΡΧΕΤΑΙ....)
.
Αδελφοί λέγω υμίν ότι θαρσεί καιρός ινά σφάζεται ο Χριστιανός εξ ενός σώματος συνομωσία και μίσος, ούτοι αδελφοί εισίν απάντες συμπράττοντες εναντίον υμίν,
από θρησκείας κα δογμάτων μισούντων τοις Χριστανοίς, εκ κόμματος Μωαμεθανών και Εβραίων και Δωδεκαθεϊστών και Πολυθεϊστών και Παγανιστών και Χριστιανών της Επισήμου Εκκλησίας Ψευδοχριστιανών. Ούτοι δε γαρ υμίν χλευάζοντες, τίκτοντες και καταδικάζοντες, ούτε αδελφοί ωσάν τούδε οι Αριστεροί και Δεξιοί οίτινες εν τω οίκω της Ανομίας και Αντιλαού την καλουμένη Βουλήν εμπαιζομένοις υμίν υποκριταί προσυμφωνημένοι οι μεν ινά λαλουσίν ναιεεεεεεεεε και οι δε ουχιιιιιιιιί ώστε δολίως και πονηρώς φερόμενοις φαίνονται ότι διαφωνούν ενώ υμίν κατεμπαίζουν οικτρώς, Κύριε Ελέησοοοοοοοοοοον.
.
Αδελφοί λέγω υμίν ότι η η άνομη πόρνη λεοπάρδαλις της μασσωνίας ήτις η παρδαλότητα της συμβολίζει τον ακταρμά της παρδαλής αναδευμένης θρησκευτικότητος της, εδίδαξεεεεεεεεεεεεεεεεεεε επιτυχώωωωωωωωωωωωωωωωώς τοις ανθρώποις, ώστε και Χριστόν να μισούσι και συν τω χρόνω άπαντες οι άλλοι Χριστιανούς γνήσιους να καταδιώξωσιιιιι.
.
Αδελφοί λέγω υμίν, πας όστις και πάσα οστινά αντέξουσι κληρονομήσουσι ΖΩΗΝ ΆΝΕΥ ΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΟΟΟΩΩΩΩΩΣ (ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ) ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!!!!
ΤΑ ΜΑΚΡΑ ΚΟΝΤΑ ΗΡΤΑΣΙΝ..... ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΝ Η ΡΩΣΣΙΑ, Η ΔΕ ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΗΝ ΠΤΩΧΑ ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΑ ΤΕ ΣΕ 10-15 ΕΤΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΜΑ+ΓΓΕΔΩΝ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΙΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑ, ΦΥΛΑΞΕΤΕ ΤΟΥΤΑ ΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ. (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΛΟΓΑΡΙΑΖΩ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΣΩΦΡΩΝ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ, ΚΑΠΙΤΟ ΚΑΙ ΝΟΕΙΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!).
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου