Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΡΩΣΣΙΚΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΟΣ


ΡΩΣΣΙΚΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΟΣ

Η Ρωσσία μέχρι τον Ιούνιον κατά πάσαν πιθανότητα θα επιτεθεί σε Ουκρανία όχι μόνον, ετοιμάζεται και διά τα παρελκόμενα....

Η Τουρκία είναι η μοναδική χώρα της περιοχής όπου συνταυτοχρόνως είναι ευρωπαϊκή, ανατολίτικη, μωαμεθανική, άθεη, δυτικής νοοτροπίας και όλα αυτά συνάμα μη! Χειρίστηκε τις υποθέσεις της άθελα της ή μη με αριστοκρατική άριστη και άψογη μαεστρία, πρέπει να της αναγνωρίσουμε τα ταλένα της καθότι είναι απόγονος χλιδάτης αριστοκρατίας και ως προς την άμυνα ή συμφιλίωση μας να γνωρίζουμε είναι, να μην την βλέπουμε μόνον ως άγαρμπο βάρβαρο ανόητο τέρας.

Η Τουρκία εργάζεται περί ιδίας εαυτού χρησιμοποιώντας τους πάντες και δη εκείνους όπου θέλουν να την εκμεταλλευτούν ή την εκμεταλλεύονται δι' ανταλαγμάτων αλλά τα μεγαλύτερα ανταλλάγματα είναι αυτά που παίρνει χωρίς οι εκμεταλλευτές και ψευδόφιλοι της να κατανοούν. Διότι κακά τα ψεύδη, δεν την αγαπούν, την προτιμούν έναντι των Ελλήνων ή άλλων λαών περί ιδίων συμφέροντα οι Διεθνείς Εγκληματίες, γνωρίζετε σε ποίους αναφέρομαι! Έχουν πολλά ονόματα και διοικούνται από συγκεκριμμένη φυλή.

Η Τουρκία αριστοτεχνικά προέβλεψε, διέβλεψε, επέλεξε και κατάφερε να μην ενταχθεί εις την Ε.Ε. κάνωντας τους πάντες να νομίζουν περί ιδίας το αντίστροφον. Προφασιζόμενη και ζητούσα πράγματα όπου έθγιαν την στρατηγική και το γόητρον των Διεθνών Εγκληματιών και των αρχιυποστελεχών της Ε.Ε..

Η Ε.Ε. όμως και οι λοιποίς της διεθνούς κλίκας την πήραν μυρωδεία! Διότι το παράκανε και δεν άλλαξε στρατηγική επιδιώκοντας όμως το ίδιο αποτέλεσμα, ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ! Επί παραδείγματι, έλεγε εις τον Ερτογάν ο Μπαρόζω να "καλώς ορίσει" εις την Ε.Ε. και η Τουρκία κόμπαζε, έβγαινε έξω όμως ο Μπαρόζω και δήλωνε τα αντίστροφα: "θέλουμε να βάλουμε την Τορκία στην Ευρώπη = Ε.Ε. αλλά πρέπει να συμμορφωθεί" με τα τροϊκανά και παρατροϊκανά, εννοείται.

Η Τουρκία αποτελεί εμπόδιον της Ε.Ε. για εξάπλωσης της χώρας του μικροψήγματος.μικροτσίπ! Ως εκ τούτου αποφασισθην να την καταστρέψουν και μετά αφού δώσουν τα εδάφη της εις την ήδη κατεστραμμένη και ΠΛΗΡΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ να την συνεντάξουν εις τον κλοιόν της Ε.Ε.. ΚΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ. Η Τουρκία χωρίς να το γνωρίζει ίσως αποτελεί τον στυλοβάτη και τον ακρίτα ενάντια στον Δράκο της Ε.Ε. και δη των Διεθνών Εγκληματιών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Τάξης Πραγμάτων.

Ποίος όμως θα βγάλει το φίδι από την τρύπα και θα χρεωθεί συνάμα το έγκλημα; Η Ρωσσία η οποία συνάμα θα καταστραφεί με σειρά άλλων πολλών χωρών.

Τα ρωσσικά στρατεύμα όπου συνάγονται εις τα σύνορα της Ουκρανίας είναι υπέραρκετα για την κατάκτηση της Ουκρανίας ή των αποσχισθέντων περιοχών μόνον. Η Ρωσσία συγκεντρώνει χαλούππα χαλούππα δυνάμεις ικανές να εισβάλουν συνταυτοχρόνως σε χώρες πέραν της Ουκρανίας και οι δυνάμεις αυτές είναι πλησίον της Τουρκίας ως προγεφύρωμα ταχύας επιθετικής εισβολής και της Ρουμανίας κ.α..

Το συγκλονιστικότερο είναι ότι την ημερομηνία εισβολής της Ρωσσίας και τα γεγονότα όπου θα δώσουν το τελειωτικό έναυσμα το γνωρίζει το ΝΑΤΟ διότι όλα σχεδόν ή πλήρως είναι προσυμφωνημένα. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΟΡΓΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΥΠΕΡΜΑΣΣΩΝΙΑ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου