Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ SITE ΤΗΣ EUROVISION ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ "FYR MACEDONIA"



Προκλητική απέναντι στην Ελλάδα μπορεί να χαρακτηριστεί η  ανάρτηση του επίσημου site της eurovision (http://www.eurovision.tv) με τίτλο Lozano to sing in Macedonian.
Η σχετική αναρτηση αναφέρει πως οι δύο τραγουδιστές που θα εκπροσωπήσουν τα Σκοπια στο φετινό φεστιβάλ της Eurovision Esma και Lozano θα τραγουδήσουν στην Μακεδονική γλώσσα .

Πράγμα το οποίο και βέβαια δεν ισχύει μιας και δεν υφίσταται Μακεδονικό κράτος αλλά πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.Το αρτιότερο θα ήτανε να αναφέρει πως θα τραγουδήσουν στην γλώσσα του F.Y.R.O.M ή της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
Απο την στιγμη που ολες οι αναφορές απέναντι στα Σκοπιά στον διαγωνισμό αναφέρουν την χώρα ως F.Y.R. Macedonia ,έτσι θα έπρεπε να αναφέρουν και την γλώσσα τους και όχι Μακεδονική .

Ήδη τα πρώτα σχόλια με αντιδράσεις έχουν αρχίσει να αναρτουνται από αναγνώστες της σχετικής ανάρτησης .
Το link της ανάρτησης είναι http://www.eurovision.tv/page/news?id=lozano_to_sing_in_macedonian&reaction_id=1 415342#reaction_1415342

Εδώ είναι η ολόκληρη η ανάρτηση
Lozano to sing in Macedonian
Lozano to sing in Macedonian

Esma and Lozano, the two superstars from F.Y.R. Macedonia, rehearsed their entry Pred Da Se Razdeni for the second time in the Malmö Arena. The delegation has meanwhile confirmed that the song will be performed in its original version on the Semi-Final night, with Esma's parts in Romani and Lozano's parts in Macedonian language.
Before their rehearsal, the team behind Lozano and Esma told Eurovision.tv that, after Lozano had sung his parts of the song in English, they would switch back to the initial version in Macedonian language for the Semi-Final, as listed in the official participant profile.


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΣΤΟ Φ/Β
ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΗ Η ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕUROVISION . ΟΜΩΣ Η ΕΡΤ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ "ΜΑΧΑΙΡΙ" ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ "FYR MACEDONIA" ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΤ΄ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ . ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ... "ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ" ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ 300 ΔΕΝ ΜΙΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ;...ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΤΑ ΡΟΛΕΞ, ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Η ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΛΠ




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου