Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

"Κακόμοιροι" Λαθρομετανάστες από την Μανωλάδα συνελήφθησαν για απαγωγή ομοεθνή τους.

 Συμμορίες απαγωγέων αποτελούμενες από Πακιστανούς και Μπαγκλαντεσιανούς έχουν σχηματίσει τουλάχιστον δέκα μεγάλες συμμορίες στην Ελλάδα που απαγάγουν ομοεθνείς τους. 
 Σήμερα εξαρθρώθηκε από την αστυνομία στην Μανωλάδα μια από αυτές. Η συμμορία είχε απαγάγει τον αδελφό ενός 35χρονου λαθρομετανάστη. 
 Ο Μπαγκλατεσιανός λάθρομετανάστης δέχτηκε....
κατά τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας τηλεφώνημα από άγνωστους, οι οποίοι υποστήριζαν ότι είχαν απαγάγει τον αδερφό του στην Τουρκία όπου είχε αφιχθεί από το Μπαγκλαντές και ετοιμαζόταν να περάσει στην Ελλάδα και ζητούσαν λύτρα 6.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.  
 Το ποσό αυτό συμφωνήθηκε να  το παραλάμβαναν οι συνεργοί τους στη Νέα Μανωλάδα. Ο 35χρονος από τον Μπαγκλαντές βρέθηκε στη Νέα Μανωλάδα) μαζί με έναν 42χρονο συμπατριώτη του, όπου, σύμφωνα με την αστυνομία, παρέδωσαν μέρος των χρημάτων, όσα κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν.  
 Το αποτέλεσμα ήταν να δεχτούν επίθεση από τους εκβιαστές,  να τραυματιστούν ελαφρά και να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας. Εκεί πληροφορήθηκε η αστυνομία τα συμβάντα και λίγες ώρες αργότερα εντόπισε και συνέλαβε τους δράστες.  Στο κρησφύγετο των δραστών, βρέθηκαν μαχαίρια, ρόπαλα, ένας σιδερολοστός και ένα μπαστούνι του κρίκετ.
 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου