Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Είναι επιεικώς γελοίο ο ναζί Καμίνης να παρουσιάζεται ως “αντιφασίστας”.


20130503-122628.jpg

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Παπανδρέου, Μπενίτο Μουσολίνι: Κατακτώντας την απόλυτη Ηγεμονία.
Ο Καμίνης αποτελεί την ενσάρκωση της επαναφοράς του φασισμού στην εξουσία με διάφορα “πράσινα” δημαρίστικα, εκσυγχρονιστικά, “δημοκρατικά” προσωπεία. Και είναι λογικό. Όπως αποκαλύπτει το περιβόητο Red House Report, οι ναζί λίγο πριν την πτωση είχαν προλάβει να μεταφέρουν τα κεφάλαια που έκλεψαν από τους Εβραίους, τους Έλληνες και τα άλλα υπόδουλα κράτη στην Αμερική, χρηματοδοτώντας “δημοκράτες”. Ότι ακριβώς έκανε και ο Σόρος. Που όλως τυχαίως έχει την αμέριστη στήριξη του Καμίνη στις φρικτές
του ενέργειες που καταλήγουν πάντα σε σφαγές “τοπικών πληθυσμών”.
Το ναζιστικό τους όμως δηλητήριο δεν μπορεί να κρυφτεί. Είτε με τις δηλώσεις απέχθειας του Παπανδρέου για την δημοκρατία είτε με ακόμα πιο σκληρές όπως αυτή του Καμίνη για τους “τοπικούς πληθυσμούς”.
Το προσωπείο του δημοκράτη, προοδευτικού κλπ, πουλάει μόνο στις φασιστοφυλλάδες του μαύρου χρήματος. Μόνο εκεί ένας “άνθρωπος” που θα έκανε την δήλωση που θα δείτε, θα παρουσιαζόταν ως “δημοκράτης”.
«Αντιδρά ο τοπικός πληθυσμός.. Δεν μπορούμε να ζούμε όμως συνέχεια με την απειλή των τοπικών πληθυσμών…!!!»
Αυτό το ναζιστικό παραλήρημα όμως έχει περάσει στα ψιλά. Προέχει η αβάντα του διχασμού για να αποτελειώσει την Ελλάδα του μνημονίου.

Ο κύριος Καμίνης ζητά την ψήφο του “τοπικού πληθυσμού”. Διαβάστε όμως τι δήλωνε…

Πηγή: http://olympia.gr/2010/11/10/kaminis/ (

1 σχόλιο:

  1. Οι Εβραίοι δεν έχασαν χρυσόν αλλά χρηματοδότησαν τους Γερμανούς κρυπτοϋποτακτικούς τους, εξ ου και άμα την παύση πυρός εξίδρυσαν το κράτος τους εν έτει 1948 μ.Χ.. με αρωγή της Γαλλίας και Αγγλίας μεσω του σιωνιστικού εκει πανίσχυρου πολυδάκτυλου!

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή