Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΑΔΕΡΦΙΑ.....ΕΝΩΘΕΙΤΕ


αδέλφια μου
εσείς που είστε καθαροί στην καρδιά και στον νου και μέσα σας καίει η φλόγα του έθνους των Ελλήνων να είστε γεροί και μονοιασμένοι γιατί τα γεγονότα θα τρέξουν γρήγορα από εδώ και πέρα ..... αυτά που σερβίρουν στις μάζες δεν είναι αυτά που συμβαίνουν στην πραγματικότητα την οποία και κρύβουν ......θα γίνει σαν αστραπή...όταν όλοι κοιμούνται και πιστέψουν ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο...!

να πιάσετε ο ένας το χέρι του άλλου και να αφήσετε στην άκρη μικρο διχόνοιες και παρεξηγήσεις χωρίς ουσία .... κάψετε τες στο βάθος της καρδιάς σας ..μονιάστε και βοηθήστε ένας τον άλλο όπως μπορείτε ....γίνετε μια γροθιά ..... την δύσκολη στιγμή μοιράστε την μπουκιά σας ....το σπίτι σας ..... την ελπίδα σας ....!
φιλτράρετε κάθε τι που ακούτε με βάση τις αρετές και τις αξίες που έχουμε διδαχτεί από τους πατέρες μας ....!
μην διαχωρίζετε τις ρίζες των προγόνων μας από το δέντρο της ορθοδοξίας μας όπως επιδιώκουν οι σκοτεινές δυνάμεις..... ο Χριστός μας και η Παναγία μας είναι μαζί μας και μαζί και οι άγιοι μας .... οι 12 πατέρες του Ελληνισμού ο Απόλλων ,η Αθηνά ,ο Ζεύς….. και οι φωτεινές δυνάμεις είναι μαζί μας ....αυτό είναι η ρίζες και το δέντρο....ποτίστε το και οι καρποί του θα είμαστε εμείς ο ελεύθερος ελληνισμός ...τα παιδιά τους .....!
αγαπήστε αλλήλους αδέλφια μου Έλληνες για να περάσουμε τις συμπληγάδες του έθνους που είναι προ των πυλών.....!
σας εύχομαι από βάθους καρδιάς καλήν ανάσταση και καλή ελευθερία ....!
.
ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο υιός του ανθρώπου ......Ελλάς γαρ μόνη αψευδώς ανθρωπογονεί ,φυτόν ουράνιον,και βλάστημα θείον ηκριβωμένον

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

ο θεός .....οι θεοί μεθ υμών !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου