Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.Η ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.

 


Γράφει ο  Ευτυχίδης Γρηγόριος


ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΟΥ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΜΟΥ ΑΥΤΗΣ

ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΤΕ : ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΊΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑ (ΟΧΙ ΜΕ ΡΩΣΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ).

ΣΤΙΣ 28/3/13 ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΜΕ ΕΓΡΑΦΑΝ: TA ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ Κύπρο προκάλεσαν μια άνευ προηγουμένου φυγή κεφαλαίων από τη Ρωσία - σχεδόν 290 εκατομμύρια δολάρια για την εβδομάδα από 21 μέχρι 27 Μάρτιου. Είναι η μεγαλύτερη απώλεια σε επίπεδο χώρας από τον Σεπτέμβριο του 2011.
235 εκατομμύρια δολάρια έχασαν τα επενδυτικά κεφάλαια ΚΑΙ 54 εκατομμύρια έχουν εγκαταλείψει τη Ρωσία στην παγκόσμια κεφάλαια αναδυόμενων αγορών

«Όπως και την περασμένη εβδομάδα, η μεγαλύτερη εκροή κεφαλαίων επικεντρώθηκε στην Ρωσία στα ETF: και ήταν της τάξεως των 165 εκατομμυρίων δολαρίων», - είπε ο Vyacheslav Smolyaninov της "Gazeta.ru" και η Ναταλία Berezina της "UralSib Capital" .
Τα ETFs (Exchange Traded Funds). Τα ανωτέρω αφορούν επενδυτικά προϊόντα που συνδυάζουν ταυτόχρονα χαρακτηριστικά από τοποθέτηση σε μετοχικούς δείκτες και Αμοιβαία Κεφάλαια. Με τα ETFs μπορεί ο επενδυτής αγοράζοντάς τα να κερδίζει από την ΠΤΩΣΗ της αγοράς. Επίσης σε αρκετά ETFs υπάρχει η δυνατότητα για μόχλευση δηλαδή να μπορεί κάποιος να επενδύει πάνω στην απόδοση του υποκείμενου προϊόντος επί δύο ή και επί τρία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ;
ΟΧΙ

Οι επενδυτές έχουν τραβηχτεί από την Βραζιλία 160 εκατομμύρια δολάρια, από την Κίνα - 122 εκατομμύρια δολάρια, απο την Ταιβαν 69 εκατομμύρια δολάρια .
Η εκροή κεφαλαίων από τις αναδυόμενες αγορές ανήλθαν σε $ 1,6 δισεκατομμύρια
Εξαίρεση αποτέλεσαν δύο χώρες. Εισροές καταγράφονται τα κεφάλαια που επικεντρώνονται στο Μεξικό και την Τουρκία. Στους τίτλους του Μεξικού επενδυτές τοποθέτησαν 406 εκατομμύρια δολάρια, και στην Τουρκία 13 εκατομμύρια δολάρια. !!!!!!!!!!!

ΜΕΞΙΚΟ !!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΜΕΞΙΚΟ; 
 
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ

Στις 15/10/12 το Γαλλικό πρακτορείο έγραφε :
Τη στήριξή του στην προσπάθεια που καταβάλλει η Μαδρίτη να εξέλθει από την κρίση εξέφρασε σήμερα ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο, προτρέποντας τους ισπανούς επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα του.
«Γνωρίζουμε την κρίσιμη στιγμή της οικονομικής κρίσης που διέρχεται η Ισπανία. Θέλω να μιλήσω με τις ισπανικές αρχές και να τις ενημερώσω για το ενδιαφέρον της χώρας μου να προσφέρει τη στήριξη και την αλληλεγγύη της, ως αδελφή χώρα της Ισπανίας», είπε ο Πένια Νιέτο στη διάρκεια συνάντησής του με Ίβηρες επιχειρηματίες στη Μαδρίτη.
Ο νεοεκλεγείς μεξικανός πρόεδρος, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον ισπανό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι και τον βασιλιά Χουάν Κάρλος Β', πρόκειται να συζητήσει μαζί τους τον τρόπο με τον οποίο μπορεί το Μεξικό να στηρίξει και να βοηθήσει την Ισπανία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ισπανία αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο επενδυτή στο Μεξικό, μετά τις ΗΠΑ, με συνολικό ποσό που φθάνει τα 45 δισ. δολάρια.
Ο μεξικανός πρόεδρος, ο οποίος θα αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του την 1η Δεκεμβρίου, θα παραμείνει στην Ισπανία για 24 ώρες. Χθες, είχε επισκεφτεί το Βερολίνο όπου είχε επαφές με τη γερμανίδα καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ, ενώ αύριο θα μεταβεί στο Λονδίνο και την Τετάρτη στο Παρίσι.

ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΡΩΣΙΑΣ - ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΞΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΙΣ

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ

Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΓΙΑΤΙ ;

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έφτασε τη Μ. Πέμπτη στο Μεξικό όπου αναμένεται να έχει συνομιλίες κυρίως με τον Μεξικανό ομόλογό του Ενρίκε Πένια Νιέτο για την οικονομική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης για τη μετανάστευση στις ΗΠΑ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΟΜΠΑΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΑΦΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΧΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

Η Deutsche Bank, KAI ΑΛΛΑ ΕΥΑΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΘΑ ΞΑΝΑΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ Π.Χ. Deutsche Bank - ΗΠΑ.

Η ΑΓΚΕΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΗΜΑ ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ

Ο ΡΑΧΟΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (αλλά φυσικά τα λεφτά του είναι ήδη στο Μεξικό )

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΧΤΕΙ ......




ΠΗΓΗ ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου