Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Προσπάθειες της Συγγρού για να συνεργαστεί ο Γ. Καρατζαφέρης


karatzaferis samarasΕντείνεται η φημολογία που θέλει τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργου Καρατζαφέρη στη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κύκλοι της Συγγρού εντείνουν τις πιέσεις τους προς τον Γ. Καρατζαφέρη καθώς θέλουν τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ να εμφανίζεται στο συνέδριο της ΝΔ στο τέλος του Ιουνίου.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, ο κ. Καρατζαφέρης όχι μόνον θα αποδεχθεί την πρόσκληση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να παραστεί στις εργασίες του συνεδρίου αλλά και θα συναντηθεί μαζί του προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες σταδιακής επανένταξής του στη Νέα Δημοκρατία με ορίζοντα τις επόμενες εκλογές.
Σύμφωνα μάλιστα με τη δήλωση του ίδιου του κ. Καρατζαφέρη «το συνέδριο της ΝΔ δεν μπορεί να είναι ένα εσωστρεφές συνέδριο σαν τα προηγούμενα. Πρέπει να είναι ένα συνέριο που θα χαράξει προοπτική μιας άλλης πολιτικής προσέγγισης των αναγκών του τόπου. Η «μία από τα ίδια» θα απογοητεύσει το σύνολο του αστικού κόσμου και θα ανοίξει τα πανιά στους έξαλλους και επιπόλαιους».




.spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου