Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019

ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ, Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ Ο “ΒΑΤΙΚΑΝΟΣ”.


 

ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ, Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ Ο “ΒΑΤΙΚΑΝΟΣ”.

Share
Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ Ο “ΒΑΑΛ” ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ. Ο ΒΑΑΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΑΡΤΗ-ΙΣΤΑΡ ΤΗΝ “ΘΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΞ” ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.
1. ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ
2. ΜΑΓΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΚΑΝΟΥ ΕΠΙΚΛΙΣΗ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΥΤΗ
3. Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΑΠΟ ΒΑΒΥΛΩΝΑ, ΑΣΤΑΡΤΗ-ΙΣΤΑΡ ΟΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ Ο ΣΟΛΟΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ
4. ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΒΑΑΛ ΠΑΛΜΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΥΣ
5. ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ 13 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ
6. ΣΤΟΝ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΟΝΟ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ “ΔΙΑ ΒΗΛΟ Ή ΒΑΑΛ”
7. ΝΑΪΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ “ΑΠΟΣΤΑΤΗ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.
8. ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ. ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΜΑΣΟΝΟΣ”, ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕ ΤΟ “ΜΑΤΙ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΗΛΙΟΣ ΑΜΜΩΝ ΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΔΙΠΛΑ “”ΤΟΛΜΗΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ”‘, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ “”ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ””, ΑΡΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ;
__________________________________________
ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ “‘”‘ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ”” ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΛΑΝΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΑΣΤΡΟ ΔΑΒΙΔ. Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΔΑΒΙΔ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑΣ.
Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ (ΒΑΣΙΛΕΩΝ Α ΚΕΦ 11) ΟΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΡΤΗ.
ΒΡΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΣΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΥΤΙΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΪΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΑΝΙΕΡΟΙ, ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ “ΒΑΑΛ”.
ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΥΤΟ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.
(ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΛΙΚΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ ΜΠΟΛΙΚΟ ΥΛΙΚΟ. https://www.facebook.com/Θέματα-των-Εσχάτων-Ημερών-Ιατρικά-Εμφυτεύματα-Μασονία-Μπίλντεμπεργκ-338445009568555/)
ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ “ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ” ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου