Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕ ΜΕ ΠΛΟΙΑ ΚΥΠΡΟ/ΡΟΔΟ! ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΣΟΥΛΙΔΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΦΕΥΓΕΙ!






ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕ ΜΕ ΠΛΟΙΑ ΚΥΠΡΟ/ΡΟΔΟ! ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΣΟΥΛΙΔΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΦΕΥΓΕΙ!
.
Πάρακατω ακολουθούν οι αντιφατικές δηλώσεις του Ι. Κασουλίδη. Ενώ συσστήνει ψυχραιμία και να μην προκαλούμε την Τουρκία το κάνει ο ίδιος, δηλαδή μας περιπαίζει, ή ηλίθιος είναι προδότης. Τι εντολές του έδωσαν; 
 .
Ο Ι. Κασουλίδης λέγει πως δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να εξορύξουμε τα πετρέλαια, δηλαδή είμαστε δέσμιοι και όμηροι της μασσωνικής εντολής για να δοθή η διαταγή να δημιουργηθεί η αφορμή να γίνει πόλεμος; Να μας μουντάρει (επιτεθεί) η Τουρκία και οι ξένες δυνάμεις που επικαλείται ως φίλες και ότι θα μας βοηθήσουν και διά τις οποίες απειλεί έμμεσα την Τουρκία θα στέκοντε στην άκρη μακρυά από τον καυγά και θα γελούν με τα χάλια της βλακείας μας όπως τότε στην Μικρασσία που ο Ε. Βενιζέλος κατέβασε στρατό στην Σμύρνη και πλήρωσαν την νύμφη οι Έλληνες της Μικράς Ασσίας. Πάει να γίνει μεγάλη προδοσία!
 .
Σήμερα 20/03/2017 η πρέσβειρα του Ισραήλ (η επιμονή τους με αυτήν την εμφάνιση στον σταθμό Σίγμα τεκμηριώνει ότι είναι οι αρχιτέκτονες της επιμονής να περιφρονούμε τις απειλές και την επιθετική υπομονή της Τουρκίας και ο νοών νοείτο, αυτοί δεν θα πάθουν τίποτε, εμείς θα πάθουμε!)στην Κύπρο επισκέφθηκε τον τηλεοπτικό σταθμό "Σίγμα" γνωστόν φιλοδυτικό ΜΜΕ και είπε ότι θα γίνει αγωγός μεταφοράς υγραερίου από Κύπρο έως Ευρώπη με συμμετοχή της Ελλάδος, της Ιταλίας και του Ισραήλ, δηλ. επιμένουν να πικάρουμε την Τουρκία και να φάμε εμείς την φατσιάν και την ττοπουζιάν (το κτύπημα και το ροπαλοκτύπημα). Πρόκειται περί προσυνεννοημένης προβοκάτσιας εναντίον της Κύπρου.
 .
Ρε Κασουλίδη σοβαρολογείς; Προκαλείς την Τουρκία ωσάν να είναι κουνούπι; Και τι μας εγνοιάζει αν μάλλωσε με την Ολλανδία ή οποιαδήποτε άλλη ευρωχώρα; Δεν θα μουντάρει αυτές αλλά εμάς και την Ελλάδα! 
 .
Η Τουρκία δεν θα διεκδικήσει εδάφη από ευρωδυτικές χώρες αλλά από ελληνικές χώρες! Και ποίος θα μας βοηθήσει; Μήπως η Ολλανδία; Η Δανία; το Ισραήλ; Χαχαχαχαχα, ας γελάσω! Μήπως η Αγγλία ή ο Τράμπας που νομίσαμε πως μας αγαπάει; Τα ίδια λόγια περί λαθρομεταναστών έλεγε και ο Κλίντον. Ενώ με την πολιτική Τράμπα και Ε.Ε.Ε. έκλεισαν εκτός χωρών τους λαθρομεταναστών και τους οδήγησαν στην Ελλάδα. 
 .
Ακόμη και οι έριδες Τουρκίας με Ολλανδία, Γερμανία κ.α. είναι στημένες, ή κόλπα των μασσώνων της Δύσης για να νευριάσουν την Τουρκία και να επιτεθούν σ' εμάς! Δεν θα μας προστατέψει κανένας και όταν θα σφάζουν μή γένοιτο τα παιδιά μας εσύ Κσουλίδη και οι άλλοι πολιτικοί θα φύγουν στο εξωτερικό! Δεν βάζετε τους κώλους σας να πολεμήσετε και να σκοτωθείτε εσείς!

Ελληνικέ Κυπριακέ λαέ, μην ηδονίζεστε με τα υγραέρια, τα κέρδη δεν θα τα τζεμπώσουμε εμείς αλλά τα εγχώρια λαμόγια και τα ξένα αφεντικά τους, μην πιστεύετε κανένα κόμμα, όποιον ψεύτη και αν εμπιστεύεστε είστε ξεγελασμένοι, βλάκες και προδωμένοι, τελεία και παύλα, καταλάβετε το επιτέλους! Τα ίδια ισχύουν και στην Ελλάδα! Θα μας γενοκτονήσουν, προσοχή πως μιλάμε σε μία χώρα που είναι εγγυήτρια μας, μπορεί να εύρει αφορμή ακόμη και για τούτη την ιδιότητα της!
 .
Ο Κασουλίδης και άλλοι Ελληνοκύπριοι πολιτικοί ωμιλούν στην Τουρκία λες και μιλούν σε κοτζιάκαρη (κότζιαμ κόρη = γραία).
 .
Η Τουρκία κάνει σήμερα ασκήσεις στην Πάφο, έχει στόλο από το κατεχόμενο Ακρωτήριο Αποστόλου Ανδρέα και στρατό κατοχής στο ήμισυ έδαφος της Κύπρου, δηλαδή μας απόκλεισαν. Ετούτη τη στιγμή έχουν περικυκλώσει Ρόδο και Καστελόριζο. Δηλαδή στο πι και φι γενοκτονούν τρία νησιά, με την Ελλάδα στις αδυναμίες της ώσπου να λάβει θέση στο μεγάλο μέτωπο της συν και στο Ιώνιο και την Ήπειρο με τους Αλβανούς και τους Αλβανούς Σκοπιανούς στα σύνορα των Σκοπίων πού να πρωτοπροτάξει επαρκή στρατεύματα με τα χάλια που έχει; 
 .
Τώρα σε χάλεπους καιρούς τι γυρεύουν οι Εβραίοι για πετρέλαια; Καυγά προξενούν, κουρδίζουν εμάς τους βλάκες και τους Τούρκους τους οξύθυμους άπλειστους άδικους και θα ξηλώσουν εμάς και αυτοί θα γελούν με τα διπλομματικά τους συλλυπητήρια!!!!
 .
Ο Θεός βοηθός να μην πάθουμεν καμμιάν κατραπασιάν (κακοτράχαλη κατρακύλα). Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός ελέησον ακόμη μία φορά τους αμετανόητους ηλίθιους με τους ψευδόσοφους προδότες ή βλάκες πολιτικούς που έχει!
 .
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
.

ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
Μόνο εντύπωση μπορούν να προκαλέσουν οι δηλώσεις του Κύπριου ΥΠΕΞ Ιωάννη Κασουλίδη όπου τονίζει ότι αφού υπάρχει ενδεχόμενο ατυχήματος από τη παρενοχλητική συμπεριφορά των Τούρκων στο Αιγαίο και στην αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου για αυτούς τους λόγους Ελλάδα και Κύπρος θα πρέπει να παραμείνουν άπραγες προκειμένου να αποφευχθεί ένα θερμό επεισόδιο!
Αλλωστε, όπως λέει «για να προκληθεί ένας καβγάς χρειάζονται δύο». (Μήπως ξεχνά ο κ. Κασουλίδης ότι για την εισβολή χρειάστηκε ένας;)
Και αφού φοβάται θερμό επεισόδιο με Τουρκία ο κ. Κασουλίδης γιατί διέψευδε το ελληνικό ΥΠΕΘΑ όταν βδομάδες πριν προειδοποιούσε τη Κύπρο;
Επίσης για τα Ιμια ο Κύπριος ΥΠΕΞ της Κυβέρνησης του Ν.Αναστασιάδη λέει το εξής ανεκδιήγητo: «Θυμάμαι τη νύχτα των Ιμίων, όπου κάπου χάσαμε λιγάκι την ψυχραιμία μας, την ανακτήσαμε στη συνέχεια όταν συνειδητοποιήσαμε τι πάει να γίνει, και χρειάστηκε μια μεγάλη απεμπλοκή αφού ο στόλος του ενός είχε στο στόχαστρο τον στόλο του άλλου και εάν χτυπούσε κάποιος, θα γινόταν κόλαση. Στα προκαταρκτικά στάδια είναι που χρειάζεται η ψυχραιμία»!
Οι σχέσεις, αυτήν τη στιγμή, μεταξύ Ευρώπης και Τουρκίας δεν είναι καλές λόγω των γενικότερων ενεργειών του κ. Erdogan στη μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα περίοδο. «Στο Ευρωκοινοβούλιο και στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο η Τουρκία δεν θεωρείται πλέον ότι φοράει το κοστούμι μιας χώρας που διεκδικεί να εισέλθει στην ΕΕ», σημειώνει ο κ. Κασουλίδης.
Σχολιάζοντας την πρόσφατη κρίση στις διπλωματικές σχέσεις Τουρκίας-Ολλανδίας, ο Κύπριος ΥΠΕΞ εκτιμά ότι «εξυπηρετεί αμφότερους».
Τόσο τον Erdogan καθώς οι εθνικιστικές εξάρσεις δρουν υπέρ του, όσο και τους Ολλανδούς για να επανέλθουν όσοι πολίτες στράφηκαν έντονα προς τον εθνικισμό.
Για τις διαπραγματεύσεις που αφορούν στο κυπριακό είπε: «Το πρόβλημα στο Κυπριακό είναι κατά πόσον η Τουρκία είναι έτοιμη να προχωρήσει σε συγκεκριμένες κινήσεις», αναφέρει ο κ. Κασουλίδης, συμπληρώνοντας πως «η αποχώρηση του Akinci από τις συνομιλίες δεν χαρακτηρίζονται από σοβαρότητα. Οπότε η λογική λέει ότι σύντομα θα επιστρέψει».
Κατά την άποψη του κ. Κασουλίδη, η ένταση τόσο στο Αιγαίο όσο και στην κυπριακή ΑΟΖ από την πλευρά της Άγκυρας θα συνεχιστεί καθαρά για προεκλογικούς λόγους . «Χρειάζεται από όλους ψυχραιμία. Ξέρετε, για να γίνει καβγάς χρειάζονται δύο», τονίζει. Ο Κύπριος ΥΠΕΞ δεν φοβάται θερμό επεισόδιο, αλλά ατυχήματα, γι” αυτό και συστήνει στην Αθήνα και στη Λευκωσία να δείξουν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.
Αναφορικά με τις γεωτρήσεις στη κυπριακή ΑΟΖ ο κ. Κασουλίδης αναφέρει: «Δεν έχουμε επιλογή. Πρέπει να προχωρήσουμε ανεξαρτήτως των απειλών της Τουρκίας. Εναπόκειται στην ίδια να επιλέξει μέχρι ποιου σημείου θα φτάσει και αν διαβεί την κόκκινη γραμμή ώστε να φέρει την ευθύνη για τις όποιες εξελίξεις»
«Και τότε θα δεν θα έχει απέναντί της μια μικρή Κύπρο, αλλά τα μεγάλα κράτη των οποίων οι εταιρείες έχουν σημαντική επιρροή. Πιθανώς να κάνει ό,τι έκανε και την προηγούμενη φορά. Να στείλει το “Μπαρμπαρός» να περιφέρεται στην περιοχή χωρίς να ενοχλεί τις εταιρείες», συμπληρώνει.
Απλά πράγματα δηλαδή…Προφανώς ο κ. Κασουλίδης δεν έχει καταλάβει τις επιθέσεις που πραγματοποιεί καθημερινά αλλά και που σχεδιάζει να πράξει στο άμεσο μέλλον η Τουρκία ακόμα και με την ακύρωση της συμφωνίας του μεταναστατευτικού κατακλύζοντας την Ελλάδα με φανατικούς ισλαμιστές.
Η λύση για τον Κύπριο υπ. Εξωτερικών είναι λοιπόν να κάνουμε τις «κότες» σε οποιαδήποτε πρόκληση κι αν αντιμετωπίσουμε από τη Τουρκία;
Εκεί κατάντησε τη Λευκωσία η Κυβέρνηση Αναστασιάδη; Nτροπή…

ΠΗΓΗ:  https://www.1069.gr/latest-news/kyprios-ypex-kasoulidis-na-mi-prokaloume-ti-tourkia-ke-na-apofevgoume-na-apantame-stis-proklisis/
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου